« Върни се назад Публикувано на 28.02.2011 / 8:50

Цв. като обикновените хора

 

 

Макар че би могъл да е и по-скромен – вече е доказано, че около имотното му състояние всичко е в норма, а свръхестествени явления има само в житието на тъстовете му. Понеже и те са като едни обикновени пенсионери, но помагат на младите много повече от останалите.

По-нататък в предаването министърът предложи нов прочит на израза "кадрите решават всичко". Водещата Вили Сечкова му пусна умилителната сцена от изписването на новородената му дъщеря и го попита: "Как се чувствате, когато виждате тези кадри?"

"Незабравими са – отговори Цв. – Това са кадри, които пожелавам на всеки един да ги изживее". Досадна подробност е, че не всеки живее в телевизора.

Стана ясно и защо министърът е предпочел в съботната вечер компанията на красивата Сечкова, вместо вечното дерби между фенове и полиция. Ултрасите просто не са негов тип. Когато бе запитан какво не бива да представлява гаджето на голямата му дъщеря, той всъщност обрисува портрет на обичайния заподозрян от стадиона: "Не бива да е с мръсни обувки, с обици и синджири, и като се прибера, да ми вика: дай една бира, че ми се пие".

Водещата закри предаването, затвърждавайки образа на Цв. като обикновен човек: "Благодарим на Цветан Цветанов, че ни доказа, че дори хората, които по цял ден ги дават по телевизията, си имат щастливо семейство и водят съвсем нормален живот".

 

В. Сега

«