« Върни се назад Публикувано на 28.02.2014 / 12:19

ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ СЪС СЕЛСКИ ПИНИЗ ЗА КАНАЛА „АМФЕТАМИНИ СРЕЩУ ХЕРОИН”

 

Вътрешният министър Цветлин Йовчев очевидно разчита на пълната невчасовост на репортерите, относно нарко-каналите, които се мотат в парламента. На въпрос за кокаиновия канал той отговаря: „Арестуваме тогава, когато има нужда, за разлика от това, което се е правило досега. Ако има доказателства, ще се отиде в друга фаза”.

Да приемем, че бившият шеф на ДАНС по Бойково време е еволюирал от човека от Банкя, на когото дължи издигането си, въпреки че дълбоко се съмняваме.  Драшков го пропускаме, защото ближе рани към този момент от това, че пробутва толкова години напред „СМС –терориста” Цветлин Йовчев, както на шега го нарича и сега горко се кае.

Това, което обаче изрече Цветлин Йовчев за „пропускането” на хероин на българската граница, без „да е забелязан”, е вече цинично и може да хване дикиш като селски пиниз единствено пред парламентарните „дръжки на микрофони”.

„Не можем да осигурим 100 процента контрол върху границите, коментира Йовчев и обвиненията, че през страната е минал наркотик и не е бил засечен. „По-лошо е, когато български граждани участват в трафик на наркотици и службите не знаят за това и не правят нищо. Не бързаме с констатации и прибързани арести, с присъди и други които не са в нашите права”, заяви Йовчев.

Йовчев, само специални служби, които са пропуснали врабче да мине вместо хероин, може да си позволят подобна майтап – констатация „Не можем да осигурим 100 процента контрол върху границите”.

Още по-страшно е когато шеф на МВР изрече, че „По-лошо е, когато български граждани участват в трафик на наркотици и службите не знаят за това и не правят нищо”, ЗАЩОТО НАГЛО ЛЪЖЕ!

Службите МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЗА КАКЪВ КАНАЛ СТАВА ДУМА – „АМФЕТАМИНИ СРЕЩУ ХЕРОИН”. СЛУЖБИТЕ ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ КОЙ СТОИ ЗАД ТОЗИ КАНАЛ. СЛУЖБИТЕ ОЩЕ ПО-БЛЕСТЯЩО ЗНАЯТ И КОЙ ИМ ЗАТУЛИ ОЧИТЕ ДА „ПРОПУСНАТ”.

Апропо, имаме същите служби и по времето на Бойко Борисов, и по времето на Орешарски.

Afera.bg

«