« Върни се назад Публикувано на 17.05.2014 / 16:10

ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ПРИЗНА НЕКАДЪРНОСТТА СИ НА КАДРОВИК И ПРИЗНА ОНОВА, КОЕТО ПИСА „АФЕРА” В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНА

 

Разгеле, вътрешният министър Цветлин Йовчев намери някаква съвест някъде из джобовете си и изрече онова, което АФЕРА писа в продължение на година и от първия ден на назначаването от Йовчев за шеф на ОД на МВР – Варна на Чавдар Нанков. „Недостатъчно добри комплексни резултати доведоха до смяната на директора на варненската полиция Чавдар Нанков.”, изрече с половин уста Цветлин Йовчев след правителственото заседание в „Евксиноград”.

С което на практика призна некадърността на Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката”, назначен от него, и респективно собствената си кадрова некадърност.

От първия ден на назначаването на „Чавката” АФЕРА предупреди, че това ще доведе до катастрофа във варненската вътрешна дирекция, както впрочем се и случи. ГОДИНА изнасяхме безумие след безумие, невчасност след нефелност, вършени от ръководството на ОД на МВР – Варна.

Цветлин Йовчев с „бастунски” аристократизъм обаче се правеше на глух и сляп. Докато Дирекцията окончателно не потъна.

Впрочем, той и до днес продължава да държи на длъжност за шеф на „Вътрешна сигурност” другото недоразумение – Валентин Тренев – „Ебати”, а за нов временен шеф на ОД на МВР – Варна бе назначен пък началник група – Николай Калчев – Пуйчето.

И за това „кадрово” „находище“ предупредихме още от първия му ден, че доникъде няма да я докара.

Дано след година време Цветлин Йовчев повече никога да не е вътрешен министър, защото със сигурност отново ще стигне до заключенията на АФЕРА.

И пак ще мънка като припикано мушкато за „недостатъчно добри комплексни резултати”. Защото няма как да си професионалист и да си мислиш, че Пуйчето има повече качества от Чавката/Барби.

И защото що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Afera.bg

«