« Върни се назад Публикувано на 21.06.2014 / 14:41

ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ НЕДОПУСТИМО ПРЕДРЕШИ РАЗСЛЕДВАНЕТО: ПРИРОДАТА БИЛА ВИНОВНА…

ПРЕДИ ОЩЕ ДА Е ПРИКЛЮЧИЛО РАЗСЛЕДВАНЕТО във връзка с трагедията във варненския квартал „Аспарухово”, вътрешният министър Цветлин Йовчев обърна палачинката за „неадекватността” на варненския кмет Иван Портних и НЕДОПУСТИМО си позволи да предреши разследването, отсичайки, че за „потопа” във Варна била виновна … природата.

„Държавата не може да спре водата. Основната причина за нещастието е бедствието. Срещу природата не можем да вървим. Дали е имало човешки грешки не можем да кажем. Но бедствието беше предизвикано от голямото количество вода за кратко време”, заяви Цветлин Йовчев.

Ашоколсун на министъра, стоварил на морската столица некадърността И на шефове на полицията във Варна, като „Барби”-та, „Ебати”-та, „Пуйче”-та и „Чавки”, които една година УМИШЛЕНО НИЩО НЕ НАПРАВИХА ЗА ДА РАЗСЛЕДВАТ КОРУПЦИЯТА НА МЕСТНАТА ВЛАСТ И „ЧОВЕШКИТЕ ГРЕШКИ“.

Природата му била винова.

ДЪЖД, КОЙТО ВАЛЯ ЧАС И ПОЛОВИНА! КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА СТАНЕ, АКО БЕ ВАЛЯЛО 48 ЧАСА?!

Йовчев, природата вероятно е виновна и за такива министрески недоразумения като тебе. Много поздрави на менторите ти, които ти свиха сармите, защото са в симбиоза с Борисов и ГЕРБ.

Afera.bg

«