« Върни се назад Публикувано на 21.05.2014 / 21:47

ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, ДОКОГА МВР „ЧАВКА-ЕБАТИ-ПУЙЧЕ” ЩЕ ЛЪЖЕ НАГЛО? МАХНАХТЕ ЛИ 8-ТЕ ПАЛЕЖА В СТЪКМИСТИКАТА ВИ КАТО „РАЗКРИТИ”, ИЛИ ЧАКАТЕ НА ФИНАЛА НЯКОЙДА ВИ ПОДПАЛИ ЗАДНИЦИТЕ!

 

Вчера изумителният нов корифей на милиционерската мисъл във Варна, назначен от Цветлин Йовчев като нов временен шеф на ОД на МВР – Варна, очевидно изобщо незнаещ къде се намира, или пиян, или откровено тъпоумно невчасов, продължи тенденцията на предшественика си Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката” да лъже арогантно. Въпреки че Районна прокуратура – Варна върна за доразследване 8 от общо 9-те дела, свързани с палежи на автомобили, приписани престъпно на психично болен млад мъж, и се произнесе, че те не са негово дело и няма грам доказателства от „Чавковата” полиция, шефът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето продължи да лъже, че били „разкрити” …11 палежа /като те са 9, според лъжовната статистика на полицията/ и на практика се изплю върху думата на прокуратурата.

След като прокуратурата върна за доразследване делата, нагло и престъпно приписани на психично болен човек, без той да има каквото и касание към тях, и на практика оповести, че мъжът няма никаква съпричастност към тях, вътрешният министър Цветлин Йовчев трябва НЕЗАБАВНО ДА ОТГОВОРИ НА НЯКОЛКО ВЪПРОСА:

1. Коригираха ли в ОД на МВР – Варна, респективно МВР, статистиката /стъкмистиката/, в която на бързо бяха набутали „разкрити” 9 палежа, приписани на психично болния Петър Марков? ВИЕ, ТИПОВЕ ОТ МВР, СТЕ ДЛЪЖНИ ДА НАПРАВИТЕ ТАЗИ КОРЕКЦИЯ ПО ИНСТРУКЦИЯ И ПАЛЕЖИТЕ ДА МИНАТ В ГРАФАТА „НЕРАЗКРИТИ”!

2. След като прокурор е върнал за доразследване „разкритите” 8 палежа като напълно несвързани с набутания като обвиняем от ченгетата, означава само едно – че палежите продължават да остават НЕРАЗКРИТИ, а не както плещи в алкохолно опияние новия шеф Пуйчето, че били разкрити, и че чак били …11. Наясно ли сте, господин вътрешен министър, че не временният, или случайно назначен пореден оху-боху от Вас шеф на варненската вътрешна дирекция казва кое е престъпление и от кого е извършено, СЛЕД като вече се произнесъл прокурор?

3. Променени ли са „разкритите” престъпления, с които Ви лъжат от ОД на МВР – Варна с „неразкрити” и кога ще се извините за лъжите, които разпространявате в публичното пространство за намаляла престъпност, след като е видно само от Варна, че статистиката Ви се крепи на абсолютни лъжи, компилации и стъкмистики?

Цветлин Йовчев, след уникалните Ви ръководни назначения във варненската дирекция на МВР, в лицето на „Чавката”, „Ебати” и „Пуйчето”, вече и баба ми от Кестрич спокойно може да оглави регионалната вътрешна дирекция.

Всъщност, такава вече няма след тоталната Ви разсипия, която проведохте УМИШЛЕНО.

Но както АФЕРА е казвала неведнъж, живота е въртележка, Йовчев.

И на Вас предстои да ви се наслаждаваме, като Ви пуснат по гол задник на пързалката.

Е, те тогава ще набием последния пирон.

Защото всичко в този живот е заслужаване.

Afera.bg

На снимката: Новият временен шеф на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето в пенливо като бира излъчване, заедно с говорителката на полицията – потресаващ корифей на „пиарската“ милиционерска мисъл.

 

 

 

 

 

 

 

«