« Върни се назад Публикувано на 03.01.2014 / 21:44

ЦВЕТЛИНОВОТО МВР АХМАШКИ КОПИ –ПЕЙСТ НА ЦВЕТАНОТО МВР: БЕЗ ХАМСТЕРА СА ИЗГУБЕНИ В ПРЕВОДА!

Кадърът на Бойко Борисов и Иван Костов – вътрешният министър Цветлин Йовчев, вероятно поради прякора си от Морското училище във Варна – „Бастуна“, набута такива „профита“ в МВР, че не им остана нищо друго, освен да правят тъпоумен копи – пейст на МВР-то на Цветанов. Впрочем, те са си от едно котило. И понеже при всяка „ювелирна“ „акция“ трябва да има пиар, пропаганда, пиар, и пак пиар, МВР-то на Цветлин Йовчев пак опря до – кой, кой, кой, кой… Антон Петров – Хамстера.

Хамстера, който под път и над път бе задържан по времето на МВР-то на Цветанов, дори и затова, че на тогавашния вътрешен министър с особената форма на главата нещо му бе скимнало, премина в продължението на сериала – този път в продукцията на МВР-то на Цветлин Йовчев.

След като гръмна „великата“ новина, че някакви си се сбили пред, зад или под „Планет“ в столицата, като че ли Сретан Йосич бе гръмнал Винету, се оказа, че пак на Хамстера се падна задачата да „спасява“ пропагандния отдел на МВР-то на Чичовото и Цветлин.

Естествено Антон Петров бе арестуван, само защото по гадна случайност и той бил в заведението с компания. И си отлежа горкия 24 часа арест, докато на „чичовите“ ченгета им просветне, че няма нищо общо с мелето.

Пред Агенция БЛИЦ Антон Петров – Хамстера коментира: „Не съм участвал в бой, от камерите се вижда, че нямам общо, а и много свидетели го потвърждават. Човек да не излезе да пийне по едно с компания и веднага ще му лепнат нещо.Седяхме си в заведението, когато чухме, че става някаква патаклама. Тръгнахме да си ходим и задържаха мен и моята компания“.

Междувременно сайтчето на лицето Недялко Недялков, което е влюбено в Цветлин Йовчев и компания, изтресе поредната си лъжа, че Антон Петров „седял и наблюдавал“, докато „негов човек“ биел наред.

АФЕРА предлага на Антон Петров –Хамстера да бъде отпусната премия за самоотвержено лежане в ареста непрекъснато, задължително и винаги, когато на некадърниците от МВР им е нужен дежурния пропаганден клапан, пъчейки се, че нещо вършат.

Afera.bg

«