« Върни се назад Публикувано на 14.03.2014 / 16:01

ЦВЕТЕЛИНКЕЕЕЕЕЕ, КОЙ ЩЕ ОБЯСНИ НА МАЙКАТА НА ПОЛИЦАЯ, ЧЕ ТАКЪВ СКЪСАН КАПУТ КАТО ТЕБ, РЪКОВОДИ ТОЛКОВА ЮВЕЛИРНО МВР?!

 

Препиканото цвете мушкато Цветлинка Йовчева, обяснява хронологията:
1. 12 март е постъпил сигнал от директора на училище „Максим Райкович“ за отправени заплахи от страна на 53-годишния Петко Савов Петков, че ще използва оръжие срещу учениците, ако те продължат да вдигат шум.

2. 13 март е взето решение да се действа незабавно. Основание за това е дала наличната информация, че от 2011 г. лицето проявява асоциално поведение – не излиза от дома си, изключил се е от социалния живот и проявява агресия към околните. Оцелява, тъй като майка му пазарува.

4. Лицето притежава законно оръжие – две ловни карабини и две ловни пушки. Разрешителното му за тях обаче е изтекло през 2012 г.

ВАЖНО!! – Пушките са незаконни, по наредбата за КОС!!! По наредбата за КОС е трябвало още след изтичане на разрешителните за ползване (срока), да се приберат в Районното в служба КОС!!! Това го следи и извършва службата КОС на МВР по места, а не е направено!! Кой и защо го е допуснал?

5. Изготвен е бил и психологически профил на Петков, според който той има нарушено социално функциониране, емоционално нестабилен е, с прояви на агресивно поведение, което може да е насочено към служители на реда и обикновени граждани.

ВАЖНО: НА психотеста за оръжие, се вижда кой има право и кой не да притежава оръжие. И това пак от МВР се следи!! Защо бе, мамина цветлинке, не си гледал образно казано работата си, ма?

6. Изготвен е план за действие, издадена е заповед, проведени са два инструктажа. Полицейската операция е започнала в 6,00 ч. тази сутрин, каза министърът. При подхода към жилището полицаите са призовали лицето да се предаде чрез отчетливи команди, но той е открил стрелба, при която от рикошети са ранени двама от спецполицаите. Служителите на реда са се оттеглили и са издали повторни команди Петков да се предаде. Той е казал, че ще го направи, но открил огън и убил на място спецполицая, а втори служител на реда е бил ранен. Полицаите са отговорили на стрелбата, при което Петков е бил ранен, а впоследствие – и задържан. Операцията е приключила.

ВАЖНО: Планът на спецполицаите е бил куц, щом са били отстреляни 4 от тях, единият смъртоносно… ебати и спецовете…

Цветлинкееееее ма , кой сега ще обясни на майката на полицая, защо такъв капут скъсан като теб , ръководи толкова ювелирно, МВР, че трима полицаи са ранени а един е убит?
Сега ти, пръдло посрана, си длъжен лично да си подадеш оставката незабавно заедно с целият си екип в МВР и да си понесете наказанията за провала!

Глист ГЕРБерски лайнян!

Юрий Ленев

Фейсбук

«