« Върни се назад Публикувано на 29.09.2022 / 8:24

„ЦВЕТА НА НАЦИЯТА“ НА РАДЕВ, СРАМ НЯМАТЕ ЛИ, ТЕПИГЬОЗИ! ВМЕСТО ДА КОЛЕНИЧИТЕ ЗА ПРОШКА И ДА СЕ СКРИЕТЕ В СЕЛО ТРУД, СИ ИГРАЕТЕ НА „МЕНТОРИ“! АЙ СИКТИР!

Цветеслава Гълъбова във Фейсбук:

„Най-изумителен за мен беше г-н Кирил Петков – бивш министър-председател на България. Такава безопомощност и недоумяващ поглед не бях виждала скоро. А и не знам дали изобщо съм виждала. Та този човек не можа да отговори смислено и директно на нито един въпрос. Отговорите бяха „покрай въпроса“ и повтаряха единествено и само написаното в „комуникационната стратегия“ на партията.

Такова нищоказване и пълна безпомощност от зрял мъж, с образование и вече опит на много високо политическо ниво, са маркер за много сериозни дефицити. Нямам против хората с такива дефицити, но не желая и не смятам, че мястото им е на най-високите държавни позиции. И тези дефицити не са свързани с ментални заболявания, а с морал и личностови качества. И са много тежки, непростимо тежки за позицията, която заемаше и властта, към която се е целеустремил.

Аз видях едно напълно безпомощно и неуправно дете, което не знае след поредната беля какво оправдание да измисли. Не, този човек няма място на държавния връх. Опасно е за страната да ни управлява човек, който иска всичко да се опакова като маркетингов продукт, да е красиво, пък вътре каквото ще да е. Той не отрече тази забележка на г-н Каримански. Представяте ли си, че единствената му грижа е била външната опаковка. Та това е толкова дълбоко инфантилно, че е чак отвратително. И това непораснало дете не умилява, а погнусява с претенциите и наглостта си.

В края на дебата аз видях недоумяващия поглед на човек, който с поведението си казва „може и да не щете, но аз пък ще съм начело“. Та той няма грам самокритичност и представа за собствените си крайно ограничени възможности.“

Тепигьозлък! Това му се вика на туй, дето го прочетохте по-горе.

„Цвета на нацията“. Помните ли? Тия нахалници бяха определени като „цвета на нацията“ от Румен Радев, събрал ги като тюрлю гювеч в така наречения Инициативен комитет, който го прокламира за втори мандат, докато той се насираше от страх дали пак ще вземе президентската власт.

Та тая горгорбашийка на Радевия „цвят на нацията“ ЧАК СЕГА разбрала що за идиот е Кирил Петков, ти да видиш и „специалистката“ психиатърка!

Същата тая заедно с „цвета на нацията“ и Румен Радев пищяха колко прекрасен е Кирил Петков и го бранеха като матросовци, когато и за олигофрените стана ясно как е нарушил конституцията с дейното СЪучастие на Румен Радев.

Ама сега – изведнъж „цвета на нацията“ Гълъбова открила колко отвратителен е Кирил Петков.

Срам нямате ли бе, намкьори!

Вместо да коленичите за прошка пред народа, ЧИИТО НАДЕЖДИ НАГЛО ИЗЛЪГАХТЕ, и да се скриете в село Труд, си играете на „ментори“!

Вие и Румен Радев натресохте същия тоя идиот Просто Киро и компанията му, която единственото, което направи е да върне Боко Тиквата на власт, вие и Румен Радев крещяхте колко прекрасни са тия идиоти, а сега психиатърката, въх, мари майко, открила каква опасност бил същия тоя Кирил Петков.

Ай сиктир!

Веселина Томова

«