« Върни се назад Публикувано на 10.12.2021 / 16:11

„ЦВЕТА НА НАЦИЯТА“: БИВШ ШЕФ НА МУТРЕНСКАТА СИК /ОТ БСП/ СТАВА ЗЕМЕДЕЛСКИ МИНИСТЪР! „ТРИТЕ МОРЕТА“ НА РАДЕВ ПОЕМА ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО! ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ РУМЕН РАДЕВ И ХЕРО МУСТАФА!

Управител на мутренската групировка СИК от 1995 г. поема Министерството на земеделието от квотата на БСП. Апропо, там е най-голямата ЛАПАЧКА.

Иван Иванов от БСП ще стане министър на земеделието в правителството на Кирил Петков. Неговото име е било съобщено на пленума на БСП лично от Корнелия Нинова. Иванов беше уволнен от Пламен Орешарски през 2013 г., часове след като беше назначен за зам.-министър на вътрешните работи. Според информационната система ДАКСИ Иван Иванов, назначен в министерството на вътрешните работи тогава, е бил управител на групировката СИК в Шумен през 1995 г., съобщава „Гласове“.

Според информационната система ДАКСИ от 1995 г.  Иванов е управител на клона на групировката СИК в Шумен.  Той е син на местния бизнесмен Валентин Иванов-Шошо, който също е свързан със силовата групировка. Той е бил задържан през 2000 г. за рекет и отвличане, писа сайтът capital.bg.

Външен министър пък от квотата на ИТН, след като АФЕРА освети близката до Тошко на Слави, става президентската капия – координаторът на „Три морета“ от президентството – Теодора Генчовска.

Ташак, музика и вести от Румен Радев и Херо Мустафа!

Afera.bg

«