« Върни се назад Публикувано на 05.02.2022 / 10:49

ЦВЕТАНОВ РЯПА ДА ЯДЕ! ЮРУШ НА АРЕСТИТЕ ПИАРНО, САМО ЗАЩОТО ТИ ТРЯБВАТ КАТО ПРОПАГАНДА!

Кирил Петков пред официоза Евроком:

Всяка седмица събирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им казвам: „Нямаме време. Трябва да действаме така, че да имаме реални арести. Хората искат реални арести. Хората са спрели да вярват на идеи и планове. Работи се. Надявам се скоро време да имаме сериозни арести – и по линия на „Булгаргаз“, и по всякакви други линии.

Юруш на маслините, пардон, на арестите, вика Просто/то/ Кирчо.

Пак му прочетете фундаменталните призиви, изречени под благия поглед на журналист, който иначе се е нагледал през годините на точно такива „юруш арести“.

Хората искали „реални арести“, давайте да арестуваме! Веднага! Незабавно!

Само идиот може да мисли по този начин и да изговаря това, като премиер, в ефир!

Нали помните Цветан Цветанов? Е, каква е разликата между него и Киро Петков&Бойко Рашков?!

За сведение на Просто/то/ Кирчо МВР може да арестува за 24 часа с удължаване до 72 часа с разрешение на прокуратурата.

За да бъде арестувано едно лице трябва да има образувано иначе досъдебно производство от прокуратурата, която ръководи МВР в разследването, и която дава разрешение за арестите. Нататък е съда, който преценява има ли достатъчно доказателства за постоянна мярка задържане под арест, или МВР пикчърс е действало като пропаганда.

При Цветанов и Боко си имаха прокурори за целите „юруш на арестите“.

Сега напъна е Кирчо и Рашков да овладеят достатъчна част от прокуратурата, като не могат цялата – засега, че и те да си имат прокурори на повикване, които да разписват без проблем щенията за арестите без значение има или няма доказателства. Арестуваме, пък нататък ще търсим доказателствата и после – много важно, че държавата ще плаща на финала зулумите ни пропагандни.

Това, което пропагандира Просто/то/ Кирчо е не само идиотско, но е опасно, защото води към диктатура и тотална саморазправа с онези, които не са удобни на властта му.

АФЕРА отсега се хваща на бас за каквото кажете, че всеки арест на тая Кирчо-Рашкова бърза дружинка, която ще си счупи краката да арестува само за да арестува, накрая ще завърши точно както при Цветанов – с осъждане на държавата и ние, данъкоплатците, ще им плащате гяволиите.

Виждайки, че само за месец управлението им е пълна катастрофа, сега неистово търсят начини за да задържат пиарно пропагандно вниманието върху себе си – с арести.

Ако това не прилича на психопатия, не знам кое е.

Да арестуваш на караминьол, на килограм, само за да си чистиш имиджа?

Отврат.

Веселина Томова

«