« Върни се назад Публикувано на 01.08.2017 / 20:34

ЦВЕТАНОВ & ПРОКУРАТУРАТА ДА ОТГОВОРЯТ: КОИ СА БИЗНЕСМЕНИТЕ – ПАРЛАМЕНТАРНИ СЪТРУДНИЦИ НА ЖИВКО МАРТИНОВ И ОЩЕ ЛИ ПОЛЗВАТ КАРТИТЕ ЗА ПАРЛАМЕНТА?!

живко мартиновИ понеже Властта се е засилила да прави нещо като „антикорупционно звено“, и понеже сега набутали нова „поправка“ в закона, която да ви замъгли очичките, а тя е – че „разширявали“ разследването по декларациите за имотно състояние и на „по-долни нива“, което ще рече, че ще погнат мучо и вучо, а не СЕБЕ СИ, за да си напълнят пиар – статистиката, че са „преборили“ корупцията, и понеже Живко Мартинов СКОРОСТРЕЛНО бе разкаран от партията на суджуците ГЕРБ, нищо, че обикновено за подобни случаи, като тоя с Цветан Цветанов например, се тръбеше, че докато не се произнесе съда нямало да подава оставка, ще зададем два въпроса както на Партията на суджуците ГЕРБ, така и на прокуратурата, която се е застопорила единствено на ниво Живко Мартинов и не смее да пръдне по-нагоре:

– Кога ГЕРБ, Цветанов и Борисов ще оповестят КОИ СА ЛИЦАТА, КОИТО СА НАБУТАНИ КАТО ПАРЛАМЕНТАРНИ СЪТРУДНИЦИ НА ЕКСДЕПУТАТА ЖИВКО МАРТИНОВ, И КОИТО СА СНАБДЕНИ С КАРТИ ЗА ДА ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА, КОГАТО СИ ПОИСКАТ?

–  С какъв бизнес се занимават тези лица? Откъде имат капитал и огромни пари за да развиват такъв мащабен бизнес, който въртят?

–  Каква е връзката им с Живко Мартинов и не само с него, а с Тамадите на ГЕРБ?

–  Отнети ли са им вече картите за парламента и проверява ли някой техния бизнес?

АФЕРА знае отговорите, но ще изчака Цветанов и прокуратура да се овъртолят окончателно в гробовно мълчание и тогава ще ударим.

Afera.bg

Колаж: Иван Червенков

«