« Върни се назад Публикувано на 29.05.2014 / 19:43

ЦВЕТАНОВ ОСЪДЕН, БЪЛГАРИЯ ЛИКУВА! ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ХУБАВО, ЧЕ ПРОСТО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ…

 

Фейсбук изригна от възторг, след като чу за присъдата над ексвътрешния министър с особената форма на главата Цветан Цветанов:

 любо кольовски

Немският адвокат на Цветанът заплашил, че ще сезира немското правителство за присъдата над клиента му.
Аз смятам да сезирам баба ми, на оня свят, за безобразията на немския адвокат. Немците наистина ни имат за латиноамерикански индианци.

Който може, да направи група, в която да се обединим срещу тоя варварин, немския адвокат на Цветанът. Убеден съм, че си давате сметка на какво безобразие станахме очевидци и свидетели днес!!!

Българският съд е справедлив, само когато оправдава това нищожество Цветанът.
Българският съд е несправедлив, когато осъжда нищожеството. Нищожеството съдеше лекари, чиновници, служители. Принуждаваше хората да стоят на колене прпед камерите на МВР пикчърс и всички мълчахме.
Край. Тоя филм свърши.

Vladimir Tanev

Цветанов осъден, България ликува!
Народът масово се стяга да полива голямата новина. Шампанското по магазините е разграбено. Кръчмите вече са на фул с резервациите тази вечер. Пиротехниката изчезна от рафтовете.
Орешарски може вече да гледа спокойно напред. Кабинетът е сигурен до 2017 година. Ако питат мен, Станишев и Местан още утре трябва да разпуснат парламента и да предизвикат немедленни извънредни избори. Кой ще гласува вече за една доказана по съдебен начин престъпна партия?!?
Всичко е толкова хубаво, че просто не е за вярване…

Отсега съм готов с коментара си за една евентуална оправдателна присъда на Цветанов на втора инстанция.
Тогава ще кажа кратко и ясно – прав е немския адвокат на ЦЦ. Над съдебния състав е оказан огромен натиск…

Plamen Darak

4 години затвор за Цветан Цветанов…
Цветанов заявил, че върху съда е оказан натиск !
И аз така мисля Цеко. Спестили са ти една нула ако питат мене. Ма нали с Янева нещо си бъркате по дупките на семейни начала ….

Ani Angels

Всички трябва да се радваме за днешната присъда върху един от най-мракобесните типове в българската политика. Дали ще лежи или не, не е важно, важното е да бъде отстранен като фактор от дневния ред на държавата и да бъде страхуван – например с още едно дело от такъв характер, при което ако отново завърши с присъда, независимо от големината й, ще лежи по-високата. При такова развитие Боко също го отписвайте от политическата реалност.

Georgi Drentchev

Менко, аре да се менкаме

Емил Попов

Да не се радваме много, че Цветанов е осъден. Той и Хитлер е лежал в затвора, ама кат излязъл е станало страшно

Антон Димитров

Аре, хаирлия да е!!!! Да подкара хорото, да се хващат Боко, Цецка и цялата върхушка. С духова музика ще им отворим гостоприемните порти на СЦЗ, който да ги приюти нежно в обятията си. Живея на близо и обещавам всеки ден да им нося цигари. Ей тъй, от добро сърце, за моя сметка!

Mihail Mihaylov

най – накрая да доживеем вееее
Министър на вътрешните работи в затвора

Има светлина в тунела братя и сестри

Slavi Traykov

ДОБРАТА НОВИНА ОТ ДНЕС: Софийският градски съд призна бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов за виновен и го осъди на 4 години затвор ЕФЕКТИВНО. Започвам организирането на всенародни празненства и софри, защото справедливостта трябва да бъде подобаващо отпразнувана! Бурни аплодисменти за българската правосъдна система!

Yavor Dachkov

Аз казвах на герберите и РБатите тук, че победата им е съкрушителна, ама кой да слуша

Присъдата на Цветанов е мирният ответ за купените от него гласове за ГЕРБ и наглия им медиен триумф за „победата“. Анихилация се нарича:) българската политика е динамична като емоциите в циганската махала. Не, че не е густо, че Цв. направи дебют в НК, но си е отвратително. Порняжка. Танто за кукуриго!

Vasil Vasev

Радио Ереван потърсило „умния“ Цветанов за коментар на присъдата му:
– Не мога да рзбера защо ме осъдиха! Не знаех, че като министър на ГЕРБ трябва да спазвам дори и законите?! Мислех си, че с Бойко сме богове и всичко ни е позволено. И че сме вечни и никога нямаше да дойде време да отговоряме за престъпленията си и геноцида над българите. Той и Дянков мислеше като нас .

Elena Banova

Утре ще бъде ли работен ден?
Обявен ли е всенароден празник поради първата присъда на Цецо?
Да ме информирате навреме,да не ходя „зян“…

Plamen Stoyanov

истина ли е това което чух , че цецко е престъпник официално

Свободен Човек

Дружина,днес е един хубав ден! Осъдиха Цецо-Наглеца!

наталия петрова

Днес е Спасов ден !Както се казва, на ти булка Спасов ден и Цецо е осъден, макар и на първа инстанция !Да му върви като по вода в затвора !Да му готвят посрещане при бай Ставри, строг, но справедлив !

Valeri Tarandov

Изявленията на немския адвокат на осъденото лице Цветан Цветанов са обида за държавата и съда! Трябва да бъде арестуван и осъден за обида на съда този, след което да бъде екстрадиран и да има забрана завинаги да влиза в България!
Ако български адвокат си позволи такова нещо за немския съд щяха да го задържат още на място! Зинаида Златанова да пусне протестна нота!

Zori Samsarova

Виновен!
Само напомням една реплика на Цветанов:
„Всичко, което съм правил, съм го вършил с одобрението на лидера ни Борисов.“

afera.bg

Колаж: Ивайло Ангелов, „Сила“

Колаж:

Вени Марковски:

Уважаеми хора, специални благодарности за реакцията ви! Толкова бързо го харесвате (like) и споделяте (share) този портрет, че чак Фейсбук не може да ги преброи в реално време! Само ми пуска често-често съобщения „Вени Марковски’s post is performing better than 95% of other posts on that Page.“ (в превод: този постинг се представя по-добре от 95 % от останалите на стената) Като имам предвид, че другите ми постинги са доста гледани това е чудесно – повече хора ще видят снимката на Цветанов зад решетките! Да не дразня политиците, но без да съм лидер на основна – или каквато и да е друга – политическа партия, без да искам да съм популярен и без да ви лъжа, съм постигнал горе-долу техните резултати. Ето конкретен пример: тази снимка е вече повече споделяна – при това за 3 пъти по-малко време (снимката на Цецерон е пусната тук преди два часа), отколкото последното видео, което Борисов е публикувал в своята ФБ-страница (преди 7 часа). Но той е все пак лидер на цяла партия, има отбор от ПР-асове зад себе си, да не говорим за десетките микрофони и пърхащи около него журналистки. А аз съм сам… Не, почакайте! Не съм сам, защото с мен са всички хора, които знаете, че когато ви пиша „Уважаеми хора“, аз действително го мисля. Защото видяхте как тук няма обиди, псувни и цинизми, каквито има при политиците. Защото не позволявам на троловете да ви обиждат. Благодаря ви!

«