« Върни се назад Публикувано на 22.05.2011 / 8:44

Цветанов, не с тези евтини предизборни пинизи!

 

 

Липсва му само трактор.  

МВР ударила фирма на Борислав Гуцанов!, изпъчи се Цветанов в поредното несмаслено милиционерско упражнение. Като се има предвид „юелирната” полицейска мисъл на шефа на вътрешната дирекция, който е родом от с. Окорш, като си припомним всички нефелни упражнения, извършени от поверената му полиция с пиар-пушилки и съмнителни „безспорни доказателства”, и този път, нямаше никаква изненада и въображение.

 510 мастербокса цигари били иззети от "Транспортноспедиторска кантора" ЕООД.  При специализирана полицейска операция на МВР във Варна бил задържан микробус с тайник, в който  били открити 48 мастербокса с цигари. Полицейският удар е продължил в склад в Западна промишлена зона. Складът бил собственост на "Транспортноспедиторска кантора" ЕООД – Борислав Гуцанов.Там били открити още 510 мастербокса цигари, марка "Ракел".

Цветанов рече, че след като фирмата била на Борислав Гуцанов, който е областен лидер на БСП във Варна, разбирал защо социалистическата партия се изказвала срещу акциите, насочени срещу контрабандата с цигари.
Хубава работа, ама Цветанова.

От цялата дунанма се оказа, че складът не е на Борислав Гуцанов, който го е продал преди около година време.  На всичкото отгоре Гуцанов няма и нищо общо със стоките, които ползват склада.

За МВР-то на Цветанов обаче тези малки „подробности от пейзажа” нямат никакво значение – важното да се прави пиар, пропаганда и немеем пред поредната куха акция на Цветанов, която обслужва политическите му предизборни интереси.

Ако МВР-то на Цветанов и „достойния му офицер” от с. Окорш влезе във всеки втори склад не само във Варна, включително и свързан, например с фирми на висши партай-геносета от ГЕРБ-Варна, сто процента ще открие цигари. Целият български пазар е наводнен с подобни цигари, докато Танов и компания ни уверяват, че са пресекли контрабандата.

От цялата пушилка в морската столица и този път нищо няма да излезе, просто защото целта и е с ресурсите на МВР да се прави предизборна кампания на ГЕРБ.

Във Варна обаче такива евтини пинизи трудно минават.

Цецко Вътрешния може да арестува всичките конкуренти на ГЕРБ в морската столица, може и да ни опаше с полицейски ленти, докато неговите гебраджии-апапи крадат като за световно точно във Варна, но усилията му ще опрат единствено дотам.

Защото във Варна не пасат патки. Особено, когато иде реч до компанията на Павел Димитров и останалите Цветанови протежета.

Гуцанов е стар милиционерски припев.

А да видим Цветанов ще арестува ли свой във Варна, заедно с полицейските им покровители – ще залови ли кой от неговите гербаджии лапат рушвети и последно захлебиха куп пачки, заедно с шефа на ДПС-то.

Борисов наистина има голям дерт не само с Варна, но и с носачът на папките си Цветанов.

И както е тръгнало – след изборите може да гледа като Тодор Живков при падането му на 10 ноември 1989 година.

 

Afera.bg

 

 

 

«