« Върни се назад Публикувано на 01.04.2024 / 18:19

ЦВЕТАНОВ, ИДИ НА ГРОБА НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЗАПАЛИ 100 СВЕЩИ И МУ БЛАГОДАРИ, ЧЕ ТОЧНО ТОЙ ТЕ СПАСИ ДА НЕ ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА! СКРИЙ СЕ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА И НЕ СЕ ЕБАВАЙ С КЪСМЕТА СИ!

Незнайно поради каква причина по bTV цъфва … Цветан Цветанов. Говори с нечувания си словоред и ако човек го слуша внимателно, ще си помисли, че е кандидат на ПП/ДБ – така прочувствено защитава тезите точно на „простоидиотите“ и десносектантите.

Цветанка Ризова въвежда любимата тема на Цветан Цветанов за … Алексей Петров.

„Показния арест го отчитам като грешка…“ смутолява Цветан Цветанов. И продължава пак за Алексей Петров: „Как няма да бъде оправдан?“, обяснявайки напоително как „доказателствата бяха безспорни“, ама свидетел загинал при странни обстоятелства, друг бил съсечен с брадва, главният прокурор се сменил, съдийката се сменила и така нататък…

„Алексей Петров е нагледен пример по начина за зависимости в съдебната система…“ – запазваме дословно умопомрачителния словоред на Цветан Цветанов.

А Цветан Цветанов какъв нагледен пример беше?

Колко души изгори с поръчковите си „знакови дела“? Срам и съвест няма ли, че се явява по телевизията, когато съсипа съдбата на бившия варненски съдия Галин Костов с безумното дело срещу него „Гранити“, като поръчител на убийство?!

15 години!!!! мачкаха Галин Костов, докато бе оправдан окончателно! И сега държавата, разбирай данъкоплатците, ще бъде осъдена, зарази мръсотията на Цветан Цветанов, който се пъчеше по телевизора, че хванал поръчител на убийство! И вместо Цветанов да плати масрафа, го дават пак по телевизията да се прави на чиста вода ненапита.

Да се върнем обаче на Алексей Петров.

Защото джурналята от bTV, а и не само от там, не само имат къса памет, а даже съвсем са я затрили.

Делото „октопод“ бе пълна шитня, съшита с бели конци, каквито бяха ВСИЧКИТЕ ЗНАКОВИ ОПЕРАЦИИ, АКЦИИ И ДЕЛА НА МВР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

Алексей Петров бе окончателно оправдан. Който е чел делото и който го е следил с лупа, знае защо и да слушаш как сега Цветанов вади разни съспенси със секири, загинал при странни обстоятелства / странните обстоятелства са катастрофа и ако е била умишлена що Цветанов като шеф на МВР не доказа, че е умишлена, а?!/, е нелепо и скоропоговорки за идиоти.

И понеже ми писна Цветан Цветанов да го гледам години наред да чете морал от телевизиите, вместо да се скрие в миша дупка, сега ще му го рекна в прав текст! И знам, че той прекрасно ЗНАЕ за какво му говоря!

Цветанов, иди на гроба на Алексей Петров, запали 100 свещи и му благодари, че благодарение точно на него ти точно, Цветанов, не влезе в затвора!

Нали помните, че същият този Цветанов беше осъден на първа инстанция с ефективна присъда? Нали помните после как след тази ефективна присъда, на последваща инстанция тя се превърна в … оправдателна?

Цветанов, ти ли ще говориш за зависимости в съдебната система, а?! Точно ти?!!!

Пали свещи на гроба на Алексей Петров, защото точно на него дължиш оправдаването си! На него и на още едни други знакови лица!

Няма да кажа ЗАСЕГА нищо повече. Ти знаеш и аз знам. И не само ние двамата знаем, обаче.

Така че, не се показвай повече по телевизията с наглото си лицемерие. Върви си при луксозното жилище с асансьора и на „Пирин голф“, и не се ебавай с късмета си.

„Тоя, който държал тайните на Алексей Петров, сега можело да ги използва“, философства Цветанов. Лошо няма. Нека ги използва. Че да видим и чуем как Алексей Петров те спаси от затвора, наглецо Цветанов!

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«