« Върни се назад Публикувано на 15.04.2011 / 10:20

Цветанов го „работят”, Борисов го обслужват

 

 

Някой като Бойко Василев не беше ли глътнал няколкото си овладяни езика, пардон и прочие, при „онзи монолог”?! Но пък точно на Цветанов да му дадат възможност да се отчете за успешното си представяне на няколко международни форума, ах, как да стане – ще засенчи премиера като слънце.

Цветан Цветанов могат да го „работят” не само за Ваньо Танов, Трактора, „г-н Гуцанов” и т.н. – може и за несвършеното от Румен Петков и Михаил Михов да го разпитат, важното е да не набира точки в тв ефир. Защото и  неговият монолог е ясен – „Килърите”, „Наглите”, „Октопода”. Обясненията също са познати – всичко на финала е в ръцете на правораздавателните органи. Това е – медийните „отворковци” си умират да вкарат някой впрягащ се доскоро ентусиаст като Цветанов в обяснителен режим. Е, да, но май вече дори Цветанов не се връзва – пласира едни почти ехидни усмивки. Той ли не усеща, че някак не са мотивирани водещите да го питат какво се случва с прогнозата на такъв като Румен Петков, че министърът е „пътник” до Великден, че си отива, че Борисов ще го разкара и т.н.?! И това не е малко.

Иначе е ясно. Ако Б.Б. беше в тв студио след двуседмична обиколка по срещи с КОЛЕГИТЕ, вдъхновените за битка с Ц.Ц., нямаше да могат да вземат думата. Десет години се гледа този слугински филм. В същото време, когато започва да се пропуква схемичката и лъсва разочарованието, отразено в социологическите проучвания, пак Ц.Ц. опира пешкира – пак той се обяснява. В такъв филм се е вкарал, такава роля са му набутали – той да рие в килера, а Б.Б. да е целият в бяло. Само дето не го питат Цветанов за издънките с „Белене”. Но нима не е ясно – всеки да си носи кръста. Ние пискаме ли, когато Цветанов се разсейва за беззаконията и безобразията на негови подчинени?! Нищо лично – съдбата наистина си знае работата…Но точно на знаковата за нас дата 15 април и два дни преди Цветница ще попитаме все пак Цветанов дали някои меверейци не се увличат, дали не се забъркват в престъпления, канейки се да прехвърлят едни „мръсни поръчки” в частни ръчички..?

 

www.bgsniper.com

 

 

 

«