« Върни се назад Публикувано на 29.12.2014 / 17:28

ЦВЕТАНОВАТА ПОЛИЦЕЙЩИНА СЕ РАЗВИХРИ ОТНОВО С ПЪЛНА СИЛА И ВЕЧЕ УСПЯХ ДА Я ИЗПИТАМ НА ГЪРБА СИ! Е, КАК ЧОВЕК ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР НЕ Е НЯКАКЪВ СИ ВУЧКОВ, А Е МОЯТ СТАР „ПРИЯТЕЛ“ ЦВЕТАН УШАНОВ!

Малина НачковаПомните ли Петър и Малина Начкови, които през януари 2012 година бяха превърнати от бившия вътрешен министър с особената форма на главата в „контрабандисти” с шумна акция с качулати, с автомати, нахлули в дома им, за … пет кутии цигари?
Цялата идиотска пушилка тогава бе само една от поредицата безумия, сътворени от МВР – Цветанов.
Днес, преди часове, Малина Начкова написа на страницата си във Фейсбук и алармира АФЕРА, че „Цветановата полицейщина” се завръща.

Ето как:
Малина Начкова:
„ЦВЕТАНОВАТА ПОЛИЦЕЙЩИНА СЕ РАЗВИХРИ ОТНОВО С ПЪЛНА СИЛА И ВЕЧЕ УСПЯХ ДА Я ИЗПИТАМ НА ГЪРБА СИ!
ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ВИ РАЗКАЖА НА КРАТКО КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ СНОЩИ ОКОЛО 21 ЧАСА (28.12.) НА ГКПП „КАЛОТИНА“. БЯХ НА ГОСТИ В ПИРОТ И СЛЕД ЧУДЕСНО ПРЕКАРАНИЯ ДЕН, ПРИСТИГАЙКИ НА ГРАНИЧНИЯ ПУНКТ МЕ ОТБИХА ЗА ЩАТЕЛНА МИТНИЧЕСКА ПРОВЕРКА, КОЯТО ТРАЯ ОКОЛО 2 ЧАСА, ВКЛЮЧВАЩА ПЪЛЕН ОБИСК НА КОЛАТА, С КОЯТО ПЪТУВАХМЕ ДО НАЙ-МАЛКАТА ДУПЧИЦА В НЕЯ, ПЪЛЕН ОБИСК НА СЪПРУГА МИ И ДАМСКАТА МИ ЧАНТА. ТАКА И НЕ РАЗБРАХ КАКВО ОЧАКВАШЕ ДА НАМЕРИ МИТНИЧАРЯТ В КАЛЪФА МИ ЗА ОЧИЛА, КОЗМЕТИЧНАТА МИ ЧАНТИЧКА, КАЛЪФА ЗА ДОКУМЕНТИ И ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ПОВЕЧЕ СЪС СМЕХОТВОРНАТА ТРАГИКОМИЧНА ПРОВЕРКА.
ПРЕЗ ТЕЗИ 2 ЧАСА ПОСТОЯННО МИНАВАХА КОЛИ, КОИТО СЕ ОБРАБОТВАХА ЗА ОКОЛО 5 МИН. И НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ НЕ БЕШЕ ПОДЛОЖЕНА НА ПОДОБЕН ТАРАШ. ТОВА МЕ НАВЕДЕ НА МИСЪЛТА, ЧЕ НИЕ СМЕ ИЗБРАНИ ЗА ПОДОБНА ПРОВЕРКА ЕДВА ЛИ НА СЪВСЕМ СЛУЧАЕН ПРИНЦИП, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ СМЕ ХОРА НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ, С НИЩО НЕ ПРЕДИЗВИКВАЩИ ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ. КАКТО И ДА Е, ПРЕЖИВЯХМЕ МРЪЗНЕНЕТО КАТО КУЧЕТА ПОД СНЕГА, УНИЖЕНИЕТО ДА НИ ТРЕТИРАТ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БАНДИТИ И ТРАФИКАНТИ.
НО КАПАКЪТ НА ЦЯЛАТА ГАВРА ДОЙДЕ, КОГАТО КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗАХА ДА МИ ДАДАТ КОПИЕ ОТ ПРОТОКОЛА ЗА ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА, ЛЪЖЕЙКИ НАЙ-НАГЛО, ЧЕ НЕ БИЛИ ДЛЪЖНИ!
ТОВА ТОТАЛНО МЕ ВБЕСИ!
Е, КАК ЧОВЕК ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ, ЧЕ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР НЕ Е НЯКАКЪВ СИ ВУЧКОВ, А Е МОЯТ СТАР „ПРИЯТЕЛ“ ЦВЕТАН УШАНОВ, КОЙТО ИЗБИВА КОМПЛЕКСИТЕ СИ, ОБЛЕЧЕНИ В ПРЕКАЛЕНА ВЛАСТ И ЗЛОБА, КОИТО МУ ПРИЧИНИХ СЛЕД ПОЗОРНАТА МУ АКЦИЯ СРЕЩУ СЕМЕЙСТВОТО МИ ПРЕЗ 2012Г.!
ПРОВАЛЪТ МУ И ПОЗОРЪТ БЯХА ДОСТАТЪЧНО ШУМНИ И ЯРКИ, ЗА ДА ПРЕГЛЪТНЕ И ЗАБРАВИ ЛЕСНО ХУЛИТЕ И НАСМЕШКИТЕ, ИЗСИПАЛИ СЕ ВЪРХУ ТИКВАТА МУ С ОСОБЕНА ФОРМА СЛЕД ПОРЕДНАТА АКЦИЯ ОТ СЕРИАЛА „МВР ПИКЧЪРС“!”

Afera.bg

«