« Върни се назад Публикувано на 25.03.2014 / 18:42

ЦВЕТАНКА РИЗОВА НА МАХЛЕНСКАТА СЕРГИЯ. ЗАМ-МИНИСТЪРЪТ НА МВР – СЪЩО.

 

Безумно безсмислена, ужасяващо безпомощна, смешна – Цветанка Ризова. „А прилича ли ви това на поръчково убийство?” попита изцъклена Цецка Ризова зам-министъра на МВР Васил Маринов, който вероятно има някакво вродено възпитание, за да не се изцъкли на махленщината на Ризова, която задава такива тъпоумни въпроси, че са истински срам за журналистиката.

Да те застрелят с два куршума за Ризова очевидно е дилема – поръчково ли е убийството, или е два заблудени куршуми, плуващи във въздуха като летящи кебапчета.

Ризова точно като сергия на Женския пазар питаше абсолютни глупости относно убийството на Борислав Манджуков от типа на: „ааааа, значи работите по няколко версии?”, „била е отвлечена съпругата на Манджуков, платен ли е всъщност откуп”.

Ризова даже не беше влязла и в Гугъл, за да и светне под скрупольозния бретон, че отвличането на съпругата на Манджуков бе преди … 11 години. На всички въпроси зам-министърът отговаряше логично за длъжността му в МВР – води се разследване, няма как да се дадат сега повече подробности. На всичкото отгоре зам-министърът изобщо не отговаря в МВР по оперативната част, за да бъде най-вещия събеседник по едно убийство.

Ризова обаче мяташе словесните чушки на телевизионния тиган – „ама той бил свързан с червени политици…” и от цялото интервю накрая, прибирайки си изумената телевизионна парса, отсече – „разбирам, че нищо няма да кажете”.

Истинско изпитание е наистина да застанеш срещу Цецка Ризова в ефир – най-малкото за да запазиш хладнокръвие и да не я замериш с нейните словесни патладжани по нейната глава.

 Afera.bg

«