« Върни се назад Публикувано на 15.03.2014 / 12:41

ЦАЦАРОВ, ЦАЦАРОВ, ДОТАМ ЛИ Я ДОКАРА: БОРИСОВ ДА СЕ ГАРГАРИ С ТЕБ И ДА ТЕ СЛАГА НА ЕДИН КАНТАР С АСЯ ПЕТРОВА?!

 

„Единствената партия, с която се разправят по жесток начин е ГЕРБ. Това опровергава клеветите за вмешателство на ГЕРБ в съдебната система. За Ася Петрова не мога да кажа дали е била такова удобно назначение. Тя е добър прокурор. Ако е била такава, отдавна главният прокурор да я е махнал, както направи той с много други прокурори и следователи. Вярвам в главния прокурор. Убеден съм, че в желанието си да бъде принципен е достатъчно твърд към момента. Цацаров, както и Сарафов, и Галя Тонева понеже им гледах лично защитата пред ВСС, когато се кандидатираха за поста, бяха блестящи кандидатури, те са си се доказали и никой не би трябвало да си приписва каквато и да е заслуга в тази посока“, наприказва Бойко Борисов по bTV.

Бойко Борисов да хвали Цацаров и да се пришива към него, че да мъкне след себе си и Ася Петрова, си е направо унизително за главния прокурор. Но каквото си подложиш, това сърбаш.

Ако главният прокурор бе проявил истински характер по отношение на Борисов, това нямаше да се случи.

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ НА ПУБЛИКАТА КАКВИ ТОЛКОВА СА ЗАВИСИМОСТИТЕ МЕЖДУ БИВШИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР БОРИС ВЕЛЧЕВ, СЕГАШНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ И БОЙКО БОРИСОВ, ЧЕ НАПРАВО НИ СЕ ПОВРЪЩА!

„В държавата се случват непоправими деяния с непоправими щети. Процесите ги гледам от камбанарията на това какво заварихме преди 4 г. и колко ни беше необходимо да го изправим. Сега от това, което се случва, щетите започват да стават непоправими. Отнемането на вниманието на хората от тези събития с жълтении или кой с кого се е срещал, всеки министър по право е задължен да се среща с народен представител. Аз съм си направил изводите. Повече ние няма да се срещаме, с никого няма да се срещаме. Или ако искат среща на площада, да дойдат всички медии да поставят въпроса, който искат. Обяснявах достатъчно”, каза още Борисов.

Попитан дали се страхува от Пеевски, Борисов отговори така, забележете, БЕЗ ДА СПОМЕНАВА ДОРИ ИМЕТО НА ПЕЕВСКИ!: „Те са страшни хора, силни, смели, красиви и Местан, и Станишев, и цензурираните. Разбирам, че Местан иска да говорим по други теми, но те не ме касаят”.

ФАКТЪТ, ЧЕ БОРИСОВ БЯГА КАТО МИШКА ДОРИ ОТ СПОМЕНАВАНЕТО НА ИМЕТО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ГОВОРИ ЗА ПЪЛНАТА МУ ЗАВИСИМОСТ ОТ НЕГО!

Следващото правителство ще бъде за спасение на България /б.р. – ИНТЕРЕСНО КОЙ ЛИ ВЕЧЕ ГО Е НАЗНАЧИЛ?!/, защото тежки реформи ще трябва да се направят. Надявам се ние да спечелим евроизборите. Официално се раздават пари, за да се подведат хората за изборите под формата на великденски добавки, но тези пари са кредитни пари и се плащат с лихви и тези пари се вземат директно от пенсионната система. След няколко години тази система ще изгърми. Когато хората сега похарчат 20- 30 лева за Великден, след 2-3 години може да не получат пенсии. Не искам да печеля избори на всяка цена, не искам да ставам премиер на всяка цена./б.р. – СДЕЛКАТА МАЙ ВЕЧЕ Е ОСЪЩЕСТВЕНА И ЦЕНАТА Е БОРИСОВ НИКОЙ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ ГО ПИПА, НО ТОЙ ДА СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛИТЕ!/ Местан управлява държавата, вземете списъка на областните управители и ще видите кой управлява държавата. Разбира се, че Доган е най-високият пост в държавата, той разпределя всичко. В момента Местан управлява държавата заедно с ДПС. Не мога да не призная, че е почетен председател, не ходи никъде, само си ги привиква горе и им дава задачите. Станишев преди 4 г. нали обясняваше, че е най-подготвеният за премиер, защо не стана? Той трябваше да стане премиер. Една година чакаме да ни покажат какво сме сгрешили, а няма нищо до този момент /б.р. – ДИРЕКТНА ГАВРА СЪС СОТИР ЦАЦАРОВ. ЦАЦАРОВ, ХАК ДА ТИ Е!/”, рече още Борисов.

Борисов досущ като Тодор Живков разказа и виц за ГЕРБ: „След години водят деца в музея на ГЕРБ. Гледат една малка могила и питат: „Кой е това?”. Отговарят им: „Бойко Борисов – основателят на ГЕРБ”. Продължават разходката си и виждат друга, още по-голяма могила. Питат: „Кой е това, щом могилата на Бойко Борисов е по-малка?”. Отговарят им: „На Искра Фидосова”. „А могилата на Цветан Цветанов къде е?”, питали пак децата. „Той е приписал могилата на тъща си”.
Долна история.

Afera.bg

«