« Върни се назад Публикувано на 03.04.2014 / 11:07

ЦАЦАРОВ, ТРУП ЛИ ЧАКАШ ДА ПАДНЕ, ЗА ДА ИЗЧИСТИШ ПРОКУРОРСКАТА КОЧИНА? А КАКВО ОЧАКВАШ ОТ ИЗМИСЛЕНИЯ ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ?!

 

„Служителите, разследвали запалените автомобили на журналистите Генка Шекерова и на Сашо Диков ще дадат обяснения за работата си. Те ще представят материалите пред зам.-главния прокурор Борислав Сарафов и градския прокурор Христо Димов. Спящи окръжни прокурори, спящи директори на МВР няма да има. Крайно време е на това да бъде сложена точка. Ние няма да бъдем регистратори. Ще бъде оценено адекватно ли са действали те, направилили са всичко възможно, имало ли е предпоставки за спирането на разследването за първия палеж на колата Генка Шикерова и взрива на колата на Сашо Диков. Неприятното в случая, е че МВР и прокуратурата се явяват като регистратори„, заяви главният прокурор Сотир Цацаров, преди заседанието на Висшия съдебен съвет

„Само регистрираме случая. Ако ще продължаваме така, тази страна си има Национален статистически институт. Ако МВР и СДВР не се активизират по случаите, главният прокурор не изключи възможността работата по случаите да бъде иззета от МВР и дадена на следователи. Това обаче предстои и ще бъде направено въз основа на преценката, която ще стане ясна след срещите със МВР служителите. МВР и прокуратурата се държат като регистратори. Става дума за скандално известният кмет на Галиче Ценко Чоков, който е поел в ръцете си правосъдието в своето населено място. По тази причина след половин час при Сотир Цацаров ще бъде окръжния прокурор на Враца Светослав Лазаров, за да каже какво правят МВР и прокуратурата по случая с дребната престъпност там”, каза още Цацаров.

Господин главен прокурор, АФЕРА не спира да алармира от ГОДИНА НАСАМ, ЧЕ ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ Е ИЗМИСЛЕН, СМЕШЕН, „ХАБИЛИТИРАН” И ХАБЕР НЯМА ОТ МВР, ОСВЕН ДА ПИШЕ ПОРЪЧКОВИ ДОКЛАДИ СРЕЩУ ТОЯ И ОНЯ, ЗА КОГОТО МУ ЗАПОВЯДАТ.

Естествено, това не е Ваш приоритет, защото нямате нищо общо с изпълнителната власт, но ПРОДЪНЕНИТЕ ПРОКУРОРИ – ШМАТКИ СА ВАШИ /ВЕЧЕ/ ОТРОЧЕТА!

Сто пъти написахме, че ОТ ГОДИНИ ВЪВ ВАРНА, НАПРИМЕР, „МЕГА” ПРОКУРОРИ СА ЗА АРЕСТ, ЧЕ СА НЕДОПУСТИМО НЕ САМО НЕКОМПЕТЕНТНИ, НО И ЗАВЪРЗАНИ ЗА БАНДИТИ, КОИТО ПЪК СА В ПРЯКА ВРЪЗКА С ВИСШИ ПОЛИЦАИ.

Някой нещо да е направил? Да не би Инспектората на ВСС да си е мръднал задника, освен да прави поръчкови проверки, които винаги констатират, че „няма нарушения”, като включително такава „проверка” бе направил и Борислав Сарафов по заръка на ексглавния прокурор Борис Велчев, въпреки огромната секретна справка на ДАНС, НЕГЛИЖИРАНА И СПРЯНА ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ ОТ СЪЩАТА ПРОКУРАТУРА?!

Докато лица като окръжният прокурор на Варна Чавдаров и „мега” прокурори, които не знаят с кого са – с бандити като Близнака и Веско Жеков ли, или на страната на закона, докато в МВР бъка от смешници и корумпета, назначени от Цветан Цветанов и впоследствие пък от авера му Цветлин Йовчев, така ще е.

Сега остава да падне и труп на някой невинен, а и защо само на невинен – достатъчно ченгетата си пласират поръчкови трупове с интриги към подземния свят, че да развъртите калъчката, Цацаров! Апропо, убит прокурор досега няма единствено заради това той да не бъде превърнат в „герой“, въпреки че ако убият някого ще е заради мръсотията му!

ДЕЙСТВАЙТЕ, ЦАЦАРОВ! И ПОЧНЕТЕ ОТ ПРОКУРОРИТЕ И ВИСШИТЕ ЧЕНГЕТА! АКО ВИ ПОЗВОЛЯТ ОБАЧЕ, АКО ВИ ПОЗВОЛЯТ, ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР!

Afera.bg

 

 

«