« Върни се назад Публикувано на 18.10.2017 / 13:11

ЦАЦАРОВ, ОЩЕ ЛИ СИ БЪРКАШ В НОСА?! СЛЕД ТОТАЛЕН БЛОКАЖ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ХАКНАХА ПАК И ПОЩАТА НА САЙТА „АФЕРА“!

веселина томоваНа  28.07.2017 АФЕРА публикува:

ИЗТРИХА ПОЩАТА НА „АФЕРА“, С ОПИТ ДА СРИНАТ САЙТА, ЗАРАДИ ДАНС МРЪСОТИЯТА С ГЕОРГИ ГАТЕВ! ЦАЦАРОВ, СПРЕТЕ СЕ, ЗНАМ ВСИЧКИТЕ МЕРЗОСТИ НА ДАНС, КОИТО ПРИКРИВАШ! ПО „ЕКОНТ“ ЛИ ДАНС ЩЕ ТЕ ИЗПРАТИ ПОСРАН ЗА КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ?!

Днес, 18 октомври 2017 година, ОТНОВО мейла и пощата на сайта АФЕРА бе хакнат и пощата изтрита!

Дни преди това личния профил на Веселина Томова във Фейсбук БЕЗ НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ И АРГУМЕНТИ БЕ БЛОКИРАН ПЪРВО ЗА ТРИ ДНИ, А СЛЕД ИЗТИЧАНЕТО НА ТРИДНЕВНИЯ СРОК, МОМЕНТАЛНО БЕ БЛОКИРАН ОТНОВО ЗА ОЩЕ СЕДЕМ ДНИ!

АФЕРА има КАТЕГОРИЧНО „ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ“, че масираната атака срещу мен – Веселина Томова и сайта ми АФЕРА, е плод на управляващата МАФИЯ чрез контролираните от нея специални служби. Пощата е срината и изтрита за втори път, и това се случва единствено със сайта АФЕРА, а администриращите сървъра на пощата са безсилни да дадат каквото и да е сносно обяснение, освен, че „някой ви следи и срива“.

Това как се нарича? Терор ли?  Терор на специалните служби, обявили тотална война на Веселина Томова и АФЕРА?

И? Какво по-нататък? А, страхливи мишки – мошеници?!

Цацаров, още ли си бъркаш в носа?!

П.П. В полето за контакти на сайта АФЕРА /най-отдолу на страницата на АФЕРА/ e НОВИЯ ИМЕЙЛ НА САЙТА „АФЕРА“[email protected]

Приключихме с българските сървъри окончателно, особено след „обяснението“ на бг сървъра, на който бе качена пощата – „намерете си чист сървър“! Това е територия на мафията!

Веселина Томова

веселина томова

«