« Върни се назад Публикувано на 26.06.2017 / 12:13

ЦАЦАРОВ: „ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ“ Е В СЪСТОЯНИЕ НА ПЪЛНО ЗАСПИВАНЕ! МВР, ДАНС И ПРОКУРАТУРА – ВАРНА – „В УДОБНА ТИШИНА“

ЦАЦАРОВГлавният прокурор Сотир Цацаров на Националното съвещание на ръководството на МВР:

„Икономическа полиция“ е в състояние на пълно заспиване и затишие. „Икономическа полиция“ е в състояние на пълно заспиване и затишие. От предадения ни списък се оказа, че има над 50 дублирания. Трудно можем да бъдем излъгани. Работата на „Икономическа полиция“ е в пълна летаргия“,

Работата на Областните дирекции на МВР може да бъде разделена на две групи. Едната е работещи и другата – тихи дирекции. Това състояние е такова, каквото е и в териториалните дирекции на ДАНС, и в териториалните прокуратури“. В Бургас, София и Пловдив се работи добре. Има региони в страната, в които се предпочита тишината, защото така е по-удобно. Съществуват спокойно.

На първо място основен приоритет е противодействието на корупцията. Това на практика е задача номер едно. Задача номер две е противодействието на контрабандата. Резултати могат да се постигнат, стига да има воля.“

Това, което не каза Цацаров, а го казваме ние:

Очевадно МВР, ДАНС и Прокуратура – Варна са от „тихите, удобни дирекции“, което пишем от години. Те са такива, защото ИМ Е КАЗАНО ДА СА ТАКИВА! МВР И ДАНС са под пълната опека на ГЕРБ Групировката и тя определя къде да се вихрят „пиар“ пушилки и къде ГОДИНИ НАРЕД ДА НЯМА НИКАКВА РАБОТА по корупцията. А „тихата“ варненска прокуратура е под опеката на Цацаров, апропо.

Всички тия т.нар. „съвещания“ са абсолютен бошлаф работа, защото ОНЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ ЗА КОРУПЦИЯ, СА ТЕЗИ, КОИТО РЪКОВОДЯТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА „БИТКА С КОРУПЦИЯТА“.

Аре, бегайте сега да пиете една ракия. За отскок при следващата идиотска пиар „операция“, начело с МВР и ДАНС на Борисов.

Afera.bg

«