« Върни се назад Публикувано на 19.06.2014 / 18:07

ЦАЦАРОВ ДА ПРОВЕРИ ВЕРСИЯТА „ПРАВИМ ГЕРОЙ ПРОКУРОР АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ” КАТО „СТРЕЛЯМЕ” КОЛАТА МУ. ЕВТИНИ „БОПАДЖИЙСКИ ПИНИЗИ” ТОЧНО В ДЕНЯ НА ДЕЛОТО „ГРАНИТИ”!

Написали сме купища разследвания по  т.нар. дело „Гранити”, една от първите „гордости” на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, Станимир Флоров и Валентин Цоновски, чиято роля в поръчковото дело е зловеща. Днес точно в деня на едно от заключителните заседания по делото „Гранити” в Бургас, ах, недей, моля ви се, някой стрелял в обедната почивка по колата на „корифея” прокурор Ангел Георгиев.

Нещо като ония показания на вечния дежурен свидетел Близнака по делото „октопод”, че Хамстера и Алексей Петров поръчали прокурорката „мега”, откъдето и да я погледнеш”, Стефка Якимова да я наръгат в задника. И тогава номера беше да я направят „италианска“ прокурорка, обаче работата отиде до Дългопол.

Униформени и цивилни полицаи извършвали оглед на автомобила на прокурор Ангел Георгиев, паркиран на бургаската ул. „Абоба” 8а. Самият прокурор обявил в съдебната зала, че по колата му било стреляно.

„Видях, че единият полицай държи куршум, който е с дължина около 2 см, отказват да уточнят от какво оръжие е поразяващият елемент”, рекла някаква бургаска журналяйка. От МВР пък твърдят, че не можели със сигурност да кажат камък ли било хвърлено или било стреляно.

Дарик пък съобщи: „От провеждащия се оглед вече е ясно, че по предното стъкло на колата има счупване и малка дупчица, която обаче не е причинена от огнестрелно оръжие. Експертите по балистика на полицията изразяват съмнение и спрямо възможността стъклото да е било пробито с изстрел от въздушна пушка. Все повече се налага работната хипотеза, че прокурорският автомобил всъщност е пострадал от изхвърчал камък от пътното платно.“
Два часа полиция и репортери търсели прокурорската кола „Форд Мондео“. Полицаите изглеждали видимо ядосани, защото дълго се лутали из плажните алеи и крайбрежните улици в търсене на колата. Семейството на прокурора твърдяло, че колата е някъде пред капаните на Морската градина до Северния плаж, оставена снощи, поради употреба на алкохол. Оказало се обаче, че тя се намирала на 500 метра от посоченото място, в съседство с апартамента на кмета на Бургас Димитър Николов, който живее на същата улица, в същата кооперация, но на №12.

Писали сме и пак ще кажем, делото „Гранити” е убийствено поръчково и измислено. В него има безобразни прокурорски и ченгеджийски творения и сега се бърза неистово то да приключи, въпреки че обвинителния акт бе връщан от съда ПЕТ ПЪТИ поради некадърност и смехотворност.

Прокурор Ангел Георгиев е едно от лицата, които заедно с МВР-то на Цветанов изградиха целия тоя буламач, измисляйки си поръчители на убийството на Стоян Стоянов.

И сега, айде де, дайте, да направим прокурора „жертва на организираната престъпност”!

Главният прокурор Цацаров незабавно трябва да провери и версията, че това е „бопаджийска” постановка, за да се дадат знакови внушения към съда и да се изкара прокурор Георгиев „великия борец” срещу „килърите”. Измислените „килъри” на Цоновски и Флоров, на които прокурора поиска доживотни присъди, а във вторник ще се четат присъдите на първа инстанция.

Afera.bg

«