« Върни се назад Публикувано на 17.10.2023 / 20:23

ЦАНОВ ЛИ СИ, ЦАЛАПАЛО ЛИ СИ, НЕ ТЕ ЗНАМ, АМА АКО НЯКОЙ ИСКАШЕ ДА ТЕ УБИВА, НЯМАШЕ ДА РАЗГОВАРЯ С ТЕБ! АМАН ОТ ШУБЕЛИИ, ДЕТО СЕ КАТЕРЯТ ПО ГЪРБА НА АЛЕКСЕЙ! СМЕШНИЦИ!

Изобщо нямаше да пиша по тая тъй плитка, тъпа и идиотска „тема“ – влогър ли, блогър ли, цалапало ли, Цанов щял да го убива Алексей Петров, щото „разследвал“ тоя Цанов машинния вот, пък още по-кретенското народно събрание направило комисия, която днес си чеше ташаците, пардон, езика.

След прословутото предаване на Цанов по „темата“ с Алексей, написах категоричната си позиция, че всичко онова заради което квичи като „заплашван“ е толкова преекспонирано, че може да се върже само безпросветното ехале на такива лакардии.

Впрочем, изслушах пълния запис от разговора на Алексей Петров и Цанов в Пейтриън, извън YouTube, защото предаванията на Цанов с гръмко продуктовото позициониране, в което непременно трябва да видим натрапчивото му нарцистично пъчене, дават съвсем различен поглед от събитията и истината е на ръба на манипулацията.

И понеже познавам от много години изключително добре Алексей Петров, за разлика от Цанов, и понеже му личи на Цанов как се е посрал от страх, и понеже за разлика от Цанов през всичките тези години съм имала свирепи скандали точно с Алексей Петров /и впрочем, никога не ме уби!/, тази абсолютна идиотия с въпросната комисия, създадена заради Цанов, ми идва крайно в повече.

Аман бе, аман от шубелии, които не спряха да се катерят и по мъртвия гръб на Алексей!

Що мълчахте докато беше жив, бре?! Къде беше бе, Цанов, дето си бил запазил записите от разговорите с Алексей, „ако се случило нещо с него“, тогава да излезели на бял свят?! Баси и смешника! Мъж бил! Мъж, ама отзад!

Що не ревна, че си бил заплашван, докато Алексей беше жив? Че сега и Николай Марков вика – „спасихме го Цанов да не го убият“… Просто да подлудееш!

Ако някой искаше да убива въпросния Цанов, който е разследващ журналист, колкото е разследваща баба Фроса, нямаше да разговаря с него. И изобщо нямаше да го отбележи, защото само идиотите се обозначават, когато имат намерение да посягат на някого. А Алексей идиот не беше. Това е сто процента сигурно.

Докато изслушвах целия разговор между Алексей и Цанов истински се забавлявах, защото това беше точно Алексей, когото познавах. С пинизите му, с ролите, в които влизаше, с това как се забавляваше, когато видеше страхливец насреща си. А Цанов даже не крие, че е страхлив.

Показал му бил разпечатки на „лист А4“ вика Цанов. И пищи как го подслушвали и следели непрекъснато. Нищо, че в следващото му предаване един хакер подигравателно и снизходително му обясни, че никой нито му е хакнал телефона и че най-простото нещо е някой да ти има разпечатка от месинджъра или вайбъра, например…

И на мен Алексей ми рече, че може да ми изкара чата с Гешев, и аз с ядосах и викахме и двамата като луди по телефона, ама той ми каза нещо много по-важно – че „един човек ми даде разпечатката на чата, ще ти го кажа като се видим…“. Не успяхме да се видим за да го направи. Е-е?! Що сега Народното събрание не се събере да видим кой, аджеба, има разпечатките ми с Гешев?!

Смешници! Щели да ги убиват. Алексей щял да го убива тоя, дето изобщо няма и за какво даже да го убиеш, както се пъчи.

Абе, Цанов, понеже познавах добре Алексей, а ти хабер нямаше от него, ще ти го кажа в прав текст: Алексей беше достатъчно умен и информиран, за да прецени, че НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА РАЗСЛЕДВАШ, ЗА ДА СИ НЯКАКВА ВЪОБЩЕ ЗАПЛАХА, КАМО ЛИ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ. Анадънмо?! Това, че те е поканил да си говорите е защото Алексей обичаше тия „игри“ – и да прави контакт с лица, които са му любопитни…

И сега – да! – целия тоя водевил в парламента добре работи за реклама на предаването ти и на теб самия, ама това не те прави нито добър в професията, нито добър разследващ журналист. Нарцистична жълтина – толкова.

На някой тоя цирк му е необходим за отклонение на вниманието, включително и от разследването на убийството на Алексей. Апропо, що като си толкова „смел“ замота под килима свидетелят по разследването на убийството на Алексей – Милослав Кръстев, който първа АФЕРА извади на показ, а? Щото те е шубе, нали? /Очаквайте само в АФЕРА в прав текст онова, което е казал Милослав Кръстев пред разследващите!/.

И по-полека с това „заплашиха ме да ме убият“, „спасихме го от убийство“, че станахте наистина за ташак. А когато се упражнявате върху името на Алексей, ще ви призная единствено и само, ако сте го правили докато беше жив.

Алексей уважаваше смелите. С останалите си правеше … ташак.

Веселина Томова

«