« Върни се назад Публикувано на 02.08.2023 / 12:45

ХЪБ ЗА ГЛУПАЦИ. ХИАЛУРОНЪТ, ТАТУИРОВКИТЕ И НОЖЧЕТА У НАС ЖИВЕЯТ В ЕДНО И СЪЩО ЧЕКМЕДЖЕ. У НАС ТЕ СА ПРИЯТЕЛИ. НИМА НЕ ГО ЗНАЕТЕ?

След едно свое посещение през 80-те години на миналия век в Гърция Хенри Кисинджър прави следния коментар:

„Ако искате да подчините Елада на своя интерес, е нужно да изпълните следните две неща: да разбиете традиционното гръцко семейство и да отнемете доверието на народа в църквата.“

Англосаксонците всъщност са доста добри в тази работа – в това да създават проблеми на останалите, за да постигнат в крайна сметка някакво свое икономическо и политическо подчинение. Ако е нужно и НПО ще ти направят, и шаврантии ще ти доведат, и с долари ще те затрупат, и с бело, ако трябва, ще те почерпят, и пола ще ти сменят, а накрая, ако всичко това не ти стига, и ВИП карта за Содом и Гомор ще ти издадат.

Няма по-лицемерно общество от англосаксонското. И по-объркано от българското. У нас квантовите скокове в културата се случват за часове. Скоро ще открият директна връзка Карнобат – Катар.

Слушах преди време слаломното мяукане на лицето Лорер и си помислих тогава, че подобни хора като него най-вероятно си живеят много добре. Рядко им се налага да мислят самостоятелно, а не дай Боже пък, да правят някакви лични морални избори. Подобен тип хора са гъвкави като змии, а моралът им бачка само ако надвиши 1.25 промила страх в кръвта. Казвам го, защото Лорер е истинската емблема на новото време. Време, в което гръбнакът е от соя.

Не знам защо въобще все още обръщам внимание на персонажи като Лорер. Може би защото в този живот ме интригуват предимно глупостите – факт, с който по-скоро се гордея, отколкото обратното. Щото какво да направя според вас, помислете сами – аз съм само един модерен човек, една конюнктурна гняз, която от своя страна най-вероятно е плод на някакъв ултра селски експеримент, който пък е събрал в един ген най-доброто от българската баскетболна традиция в лицето на ген. Атанас Атанасов, на висшия интелект на СИК в лицето на г-н Бойко Борисов (между другото тука се сещам, че най-умно би било, ако сега Бойко вземе, че си смени и той пола. Найо Тицин направо ще умре от яд, че не е купил чанта Fendi на финансовия министър, за да си носи госпожата в нея дамските превръзки).

Щото, представете си само, как Баце цъфва на някакъв международен форум с плисирана пола и загащен пищов в нея. На нисък ток и с горнище анцуг на „Лукойл”. Урсула директно ще влезе за втори път в климактериум!

В този ред на мисли, няма да се изненадам, ако след разследване на bTV се окаже, че г-н Соломон Паси е палестинец, Киро – българин, а Христо Иванов като дете все си е стискал пъпките от носа, та затова днес изглежда така, как да кажа – красиво-демократично. By the way, тук се сещам, че от „Америка за България” задължително трябва да му дадат на Ицо некакъв ваучер за операция на носа в Истанбул – една приятелка беше сега там за корекции и вече не ползва ключ за външната си врата. Директно си я отключва. С поглед.

Както и да е!

Ще кажете, че съм много разпилян. Да, така е. Свикнал съм все някой да ходи след мене. Досущ като Асен Василев съм – ококорено разсеян.

Но, да не се отклонявам от темата. А темата е именно въпросният ген, в който със сигурност участие има и музикална група Deja vu. Не знам дали сте я гледали… Става дума за група, която със сигурност не е плод на изкуствен интелект, щото тея пичове са си на сто процента естествени. Като добавим към това и факта, че са от Бургас, сметай за к`ъв зъл гений става въпрос в творчеството им. Абе, Господ да ни е на помощ!

Тук бих искал да вметна, че да разчиташ на помощта на Господ през август месец, означава единствено, че яко ти хлопа дъската. Всички пичове, както и другите полове, участвали в заснемането на „Тайната вечеря”, добре знаят, че Господ през август е в Порто Черво, Сардиния, и играе карти с архангел Михаил и още двама други дрогирани демони.

И като казах демони, тази сутрин по Нова ТВ гледах една добре оформена панда, която коментираше актуалната тема с насилието над жени.

Бърз поглед ме увери, че това едва ли е възможно спрямо пандата, тъй като само лапичката ѝ бе с размер над 42 инча.

Лицето се представи с името Пам Велидис, но се оказа Памела Велкова от Карнобат. Последното ясно си личеше от падащия между зъбите ѝ диалект и поглед на хищно мече, отгледано с попара от айтоско Шардоне.

Но защо споменавам Пам?

Ами защото активирането на типажи като Пам също е компонент от процеса по разграждане на класическото и замяната му с нова, удобна за определени кръгове реалност. Реалност, в която женският полов орган е ситуиран върху раменете, а това дали е бръснат, е единствено въпрос на хигиена. Ментална хигиена.

Защото вербалната активност на пандата Пам по темата за насилието над жени е също толкова агресивна, но ценностно фалшива, колкото и безобразието от онзи ръб, остригал момичето с ръка с надпис „Свобода или смърт”. Пам от Карнобат срещу татуирания охранител от Стара Загора. И двамата – огледало на едно и също извращение, в което TLC продукт напада Ислямска държава, забравяйки гена си, но поставяйки се изцяло в услуга на г-н Кисинджър.

Не разбирам, как така никой не отчита, че напълно съзнателно ни правят на пастърма? Че се реализира план, в който Пам е точно толкова важна героиня, колкото и селтакът от Стара Загора.

Не разбирам, как така никой не говори за това, че Дебора и Татуировката са двете страни на една и съща монета. Че Бойко и леля Асена са приятели. Че насилникът и жертвата се привличат. Че хиалуронът, татуировките и ножчетата у нас живеят в едно и също чекмедже.

Между другото, нали не забравяте, че преди да бъде нарязана от онзи дебил, Дебора първо си го е харесвала. Докато той е бачкал като охранител в някакъв старозагорски нощен клуб.

Изборите, които правим, често определят не само резултатите, но и нашето лично ценностно съдържание. Защо всички толкова удобно забравят това?

Вижте, за мен основният проблем е, че в едно тясно помещение живеем хора от няколко века. Единият още си седи в 19 век, чопли семки и стриже овце, другият – маже с лубрикант жените на приятелите си, а мозъчната му тръба свързва Москва с Вашингтон чрез междинно кацане в Банкя, докато в същото време третият пък прави национален бюджет с крипто, водейки си записки върху дамски превръзки, долетели с крилца от Хонг Конг. Той бил от 21 век, разбираш ли.

Помещението е малко, а идиотите са много. Дебора и Татуировката пък – и те в него живеят. Танцуват съвместно върху острието на бръснача, както би казал другарят Съмърсет Моъм. Защото и Дебора, и Татуировката са жертва на „културата” на Баце и Киро, за които жената е само спорт за Бистришки тигри и парапетни зъбчовци.

Абе, дет се вика, педераст да си у нас, скъпи Кисинджър. Педераст с консервативен задник. Или, ако цитирам Юрий Андрихович: “рок музикантите се обявиха срещу алкохолизма и наркоманията“.

И накрая нека завърша този ред в хаоса с думите на още един класик: “Ето какво трябва да разберете: няма херметична мембрана, която да попречи на злото да циркулира. Няма два вида човечество.”

Има само хъб. За глупаци.

П.С.: Между другото, тази нощ момиче е убило мъж в Гоце Делчев. Налагало с тухла и го пробола с нож в гърлото. Асен Василев няма ли да излезе на протест в защита на мъжете? Редно е. Все пак…

Васил Петев

www.big5.bg

«