« Върни се назад Публикувано на 07.12.2017 / 10:19

ХУБАВО Е ДА ВИДИШ КАК ПАТРИОТИ ЛАЗЯТ ПО КОРЕМ, ЗА ДА ЗАРАБОТЯТ КОЛЕДНА КОМИСИОННА ОТ СКИ – КОНЦЕСИОНЕРА

БОЙКО БОРИСОВБОРИСОВ СИ ГО ВЪРНА НА КАРАКАЧАНОВ ЗА ЦАРСКИТЕ ИМОТИ:ПРЕМИЕРЪТ УЛИЧИ ПАТРИОТАРИТЕ В МРЪСНО ЛОБИРАНЕ ЗА ВТОРА ПИСТА В БАНСКО

„Не искам съмнения и обвинения за подаръци“, закани се премиерът и отложи даването на концесия на частна фирма за строеж на втора писта в Банско.

Шокиращо е, но е факт: Лобистите за втора писта бяха тези, които само преди три лета крещяха за България на три морета и бълваха змии и гущери срещу унищожаването на горите в природен парк „Пирин“. И кой на „Дондуков“ 1 е поредният адвокат на ненаситния концесионер? Вицето по тишината се изяви като яростен защитник на новата писта и вижте при какви скандални условия: Десет пъти се увеличава концесионираната площ на алчния частник, а печалбата за държавата се вдига само с 30 процента!

Изненадващо премиерът поряза вицето си и, напук на мераците му, отложи концесията. И така уличи патриотарите в мръсно лобиране за втората писта в Банско.

Уважаеми природозащитници, преждевременно се радвате, победата ви е пирова! Борисов го играе контра, за да си го върне за мръсния номер на ВМРО и натрие носа на Каракачанов и компания. За да вдигнат повехналия си рейтинг, хайдуците на „Пиротска“ се опънаха на сделката за царските имоти и то по време на танци със саби в Рияд, където Каракачанов се въртеше като пумпал около Борисов и Сакскобургготски.

Още на следващото правителствено заседание скиор №1 на републиката ще благослови концесията и под носа на двете си патриотарски вицета ще получи доживотна карта за втората писта в Банско.

Хубаво е обаче да видиш как патриоти лазят по корем, за да заработят коледна комисионна от ски-концесионера.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

«