« Върни се назад Публикувано на 17.10.2019 / 9:02

ХРИСТО КИРЧЕВ, ТИ КЪДЕ СЕ ПЪХАШ В ШАМАРИТЕ МИ, ДА ЗАЩИТАВАШ ПОРТНИХ?! ТРАЙ СИ, ЧЕ ДА НЕ ТИ ПРИПОМНЯ КИРЛИВИТЕ РИЗИ И СЕ БЛАГОДАРИ, ЧЕ МИНА МЕТЪР БЕЗ ДА ТРИЕШ НАРОВЕТЕ!

ХРИСТО КИРЧЕВ, ТИ КЪДЕ СЕ ПЪХАШ В ШАМАРИТЕ МИ, ДА ЗАЩИТАВАШ ПОРТНИХ?! ТРАЙ СИ, ЧЕ ДА НЕ ТИ ПРИПОМНЯ КИРЛИВИТЕ РИЗИ И СЕ БЛАГОДАРИ, ЧЕ МИНА МЕТЪР БЕЗ ДА ТРИЕШ НАРОВЕТЕ!ХРИСТО КИРЧЕВ, ТИ КЪДЕ СЕ ПЪХАШ В ШАМАРИТЕ МИ, ДА ЗАЩИТАВАШ ПОРТНИХ?! ТРАЙ СИ, ЧЕ ДА НЕ ТИ ПРИПОМНЯ КИРЛИВИТЕ РИЗИ И СЕ БЛАГОДАРИ, ЧЕ МИНА МЕТЪР БЕЗ ДА ТРИЕШ НАРОВЕТЕ!Бившият кмет на Варна Христо Кирчев се напъна да роди мишка, коментирайки грандиозния скандал, във Фейсбук, свързан със сегашния ГЕРБ кмет и кандидат за нов мандат Иван Портних.

И, разбира се, плюе нескопосано против мен – Веселина Томова и сайта ми АФЕРА, ама понеже е „смело сърце“, не смее да ми спомене името, щото ще му отперя такова дело, че ще се наложи да прибегне към едни спомени за …„авоари“ за Маями.

Бившият кмет на Варна Христо Кирчев, ти къде се пъхаш в шамарите ми, да защитаваш ГЕРБ Портних, бе?!

Трай си, че да не ти припомня кирливите ризи и се благодари, че мина метър без да триеш наровете!

Помня, Кирчев, като слон помня аферите ти!

Стой си на задника пенсионерски и не ставай за пореден път за т@k! Варненци не са безпаметни за „управлевнието ти“, дето сложи началото на съсипията на Варна!

Със „защитата си“ за Портних само му правиш още по-лоша услуга и го набутваш хептен в блатото.
Нито сме забравили търкането ти о пеша на Янко Станев, нито сме забравили изобщо какъв беше като кмет на Варна.

Че и „жертва“ се изкара и ти, на „заливането с помия“!

Кое е „помия“ – безобразното поведение в Хайфа на варненския кмет ли? Или това, че раздава общински имоти на жена си и първия братовчед на тъща си?

Срам ме е от теб, Кирчев! Срам!

Аре, бегай при Янко Станев и Портних, да им плачеш на рамото, че и без това никой не те взима на сериозно.

Веселина Томова

П.П. Красимир Машев /по времето на Христо Кирчев – служител на БОП – Варна/: По времето на кметуването на трабантиста Хр. Кирчев, Варна беше затънала в боклуци и нечистотии, а уличното осветление изобщо не работеше. Гаражите бяха превърнати в квартални магазинчета със съмнителна хигиена и някои хранителни стоки с изтекъл срок на годност. Тогава силовите групировки с бухалки трупаха пачките за първия милион, а той като кмет беше безпомощен и безгласен, за разлика от други, които защитаваха обикновените беззащитни граждани на Варна. Това често трябва да му се напомня, за да не става за смях, когато реши да изтъква някакви свои заслуги. Просто няма такива и беше поставен на кметския стол за да бъде употребен и захвърлен, след като свърши мръсната работа на кукловодите си. Знае се и кои бяха, и кои са сега.

«