Публикувано на 12.01.2021 / 13:07

ХРИСТО, КАК СЕ СТРАХУВАШ ДА ПРОИЗНЕСЕШ ИМЕТО НА БОРИСОВ! СПИХНАХТЕ ПРОТЕСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОЛИТИЧЕСКОТО БЪДЕЩЕ НА ВСЕКИ ОТ КАНДИДАТ – ДЕПУТАТИТЕ СЕ ИЗЯСНИ. ПАК ПРАВИТЕ УСЛУГА НА БОРИСОВ. ЗНАЕТЕ ГО, НАЛИ?

Отворено писмо до Христо Иванов.

Изслушах запис от интервюто, което направи за БНР пред Силвия Великова. Не мога да те позная, Христо!

Сякаш си бил отвлечен от извънземна цивилизация, която ти е извадила духовното съдържание на тялото и го е подменила с друг човек. Никак не ми е приятно да усещам как се страхуваш да произнесеш името на Борисов, а го наричаш „човекът от джипката“. Не посмя и да изречеш думата „мафия“ и да я свържеш с този човек от джипката, защото новата ви изборна опорка видимо е концентрирана върху субекта Иван Гешев и някакво си ДПС. Знаеш защо е някакво си! Проблемът е, че дори всички депутати да се съгласят със смяната на Гешев, както настоявате от ДБ и правите обществено внушение, че това е решение на всичките ни проблеми, всъщност вие пак правите услуга на Борисов. Знаете го, нали?

И знаете, че е по негово допущение.

Фокусирането на общественото внимание в незначителна посока е всъщност разсейване на вниманието от съществения проблем – застъпничеството на ЕНП и ЕК за този от джипката ви. А когато разсейвате общественото внимание от него, вие му давате нов живот и бъдеще. Мисля си, дали бъдещето на европейския политически лидер Борисов – лицето на ЕНП в която също членувате, не е ракетата носител на собственото ви бъдеще? Не знам, но предполагам, че има връзка, заради политическото и финансово влияние на ЕНП над самите вас.

Преди Гешев имаше много други главни прокурори, далеч над неговото професионално и естетично ниво, но доколкото си спомням мафията пак цъфтеше и процъфтяваше. И така ще бъде, докато не разберете, че не личността е проблем, а вашето дълбоко непознаване на задкулисието, мащабите му и законите по които то съществува. Допускам, че може и да знаете някои неща, но това превръща проблема в още по-голям проблем.

Казваш, че А. Цонева се била доказала, но нито един българин, включително съпартийците ви не знаят с какво, след като тя е носител на стабилен отрицателен вот. За интригите на този образ и финансовата част на проблема знаем. Лесно се влиза в мафиотското сборище наречено парламент през задната му врата, но когато поединично сте носители на отрицателен вот, няма как да очаквате изненадваща подкрепа. И тези знаци минус не са заради политически позиции, а заради слугинаж.

Мислиш ли Христо, че не зная кой организираше и стоеше в една от палатките при блокадата на Орлов мост? Зная, дори има наличен видеозапис, направен на палатката от вътрешната страна. Обиден е начина по който се случва всичко, но още по-обиден е начина по който се вдигна тихомълком блокадата от протестите след проведената на тъмно предизборна сделка с човека от джипката – нали така трябваше да му викаме. По същият начин се вдигна и другата блокада пред президентството и се спихнаха протестите, защото политическото бъдеще на всеки от кандидат-депутатите се изясни. Остана само начина и денят в който ще се имитира демократичен избор за пореден път!

Ех, Христо! Ако имаше своя партия, щеше да бъде различно и може би ти щеше да бъдеш друг, но сега шефовете са онези.

Знаеш кои.

Николай Марков

Коментари 9 за
“ХРИСТО, КАК СЕ СТРАХУВАШ ДА ПРОИЗНЕСЕШ ИМЕТО НА БОРИСОВ! СПИХНАХТЕ ПРОТЕСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОЛИТИЧЕСКОТО БЪДЕЩЕ НА ВСЕКИ ОТ КАНДИДАТ – ДЕПУТАТИТЕ СЕ ИЗЯСНИ. ПАК ПРАВИТЕ УСЛУГА НА БОРИСОВ. ЗНАЕТЕ ГО, НАЛИ?”

 1. Христо,върнете се с ДСБ при ГЕРБ,това правителство,което се задава i iska da smeni GERB,не е по-добро от сегашното герберско обединение!

 2. Мръсниците се договориха. Христо Ивановците инаги са били патерица на герб, те го върнаха на власт 2013 г. Пак те ще му осигурят власт и за кабинет Борисов – 4.

 3. На мен пък лицето на снимката ми прилича на талибан !

  С тази брада, ако не е последовател на Ал Кайда, то сигурно иска да става ходжа – по брадите ще ги познаете !

 4. Само чужди посланици в България могат да си създават партии !

  Посланик Сюлейман Гьокче – ДОСТ и

  американския проект на Ристьо Иванов – лично от заместник-държавният секретар Антъни Блинкен и американският посланик в София Ерик Рубин !!!

  Че кой е узаконил партия на това американско мекере Христо Иванов ?
  Партия на лайнярите, протестъри, „умни и красиви“ отрепки !

 5. За жалост и ристю с неговото ДБ не може да е алтернатива.И те са част от мафията, а откакто кънев и йончева заедно внесоха онова нещо, за мен са комунисти.
  И ако след изборите им се отвори шанс за коалиция с комунягите, със сигуррност ще се сдушат.

  1. Камала и Байдън са троцкисти. Китайски комунисти.Сега като чуя за комунист си представям Европарламента.Знаеш ли че в Гугъл забраниха критиката на КитайскатаКПартия.

 6. Facebook забранява всякакви публикации, които съдържат фразата „stop the steal“. При нас отдавна се забрани.Май е вече 30 години а Христо.Да живее Демокрацията-вашата.

 7. Не, по-скоро правят услуга на дедко си Шорош.Нали са абонирани на хранилка там при него.Всичките там цървули – триото, сестра Галева, тоз кавал и още много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *