« Върни се назад Публикувано на 24.04.2022 / 9:53

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, СЪРЦА В ЛАЙНА УВИТИ! ВО ИСТИНУ (НЕ) ВОСКРЕСЕ!

Когато преди 14 години – на 28 януари 2008 година на бял свят се роди сайта АФЕРА, знаех, че ще е като мен. Ръбат, винаги контра, безразсъдно смел, сърцат и болезнено отстояващ истината и справедливостта.

Няколко месеца по-късно един спец. мъж, предлагайки ми партньорство, спокойно и хладнокръвно чертаеше целта – да стане сайт с който върховете на държавата да се съобразяват и след всяко разследване и разкритие да са принудени да реагират. Хъшлашки зеленооко се кокорех насреща му: „Е, как?! Аз съм най-добрата!“, но още не осъзнавах истинската си сила. В годините напред се „изпотрепахме“ с тоя спец. мъж, но и досега си пазим респекта, и колкото повече минаваше времето, толкова повече разбирах, че той първи провидя онова, в което се превърна АФЕРА и че точно аз съм от онази порода бойци, които могат да го направят.

14 години правя сайта сама. С още един приятел, който ми търпи всички нервозности, но не ме изостави и досега ми е тил.

14 години с трици маймуни ловя. Зад мен няма фондации, наливащи кинти, има смехотворни ресурси от реклами с които покривам компютърното поддържане на сайта, счетоводства, данъци и куп делови п…и майни.

14 години ОБИЧАМ това, което правя, влюбена съм в работата си. И не направих компромис с мисията на журналистиката.

Преживях хиляди битки, десетки войни, стотици атаки и никога не паднах на колене. Така ме е учил баща ми. Корабът потъваше, аз плачех за знамето. Преживях купища дела от „невинни“ мръсници, преживели заради АФЕРА „душевни болки и страдания“, съдеха ме и вървях напред, защото Истината ми беше по-важна. Най-важна!

Хакаха сайта след всяко сериозно разследване на АФЕРА, срещу АФЕРА заставаха орди, наплатени с огромни пари, и налудничаво се биехме ние „лудите“, „скъсани“ бойци с поръчители, незнаещи парите си.

14 години стоя изправена.

Точно аз да го кажа това, вероятно ще е нелепо, но нито Боко, нито неговата Кохорта, предприе такава брутална война срещу АФЕРА с единствената цел – да бъде заличена.

Тази мръсна престъпна терористична хакерска война започна малко преди отминалите парламентарни избори при управлението на служебното правителство на Румен Радев. Продължи повече от 40 дни – ежедневно, денонощно, свирепо. Тези, които разбират, знаят какъв огромен паричен ресурс стои зад тези хакерски атаки, платен на хакерите от ПОРЪЧИТЕЛИТЕ.

Прокуратурата заведе досъдебно производство, даде го на ГДБОП за разследване и …. ZERO!

Осми ден вече сайта АФЕРА  пак е подложен на невиждана по яростност хакерска атака, брутален тероризъм спрямо мен и сайта ми. Нито една институция не реагира. Няма прокуратура, няма ГДБОП, няма ДАНС, НИКОЙ!

Разкешени са и се кешят стотици хиляди евра от поръчителите към хакерите и АФЕРА виси на косъм.

За нас няма Великден.

Денонощно сме на ръба на нервите си, докато поръчителите раздават пачките с кинти – за да бъде убита АФЕРА.

Поръчителите са ясни – това са кръговете на Властта, която управлява България, начело с Кирил Петков, легитимиран и докаран във Властта от ментора му Румен Радев. Милиардите изтеглени от тия измамници на власт текат И към техните приятелски кръгове, през които минават поръчките към хакерите.

Тоя истукания долу, вдясно на снимката в колажа, е шефът на „Компютърни престъпления“ в ГДБОП, не му пиша името, защото ме е гнус да го произнасям. Сърцето му лайна увито.

Бойко Рашков – министър на МВР. Сърцето му в лайна увито.

Главният прокурор Иван Гешев. Сърцето му лайна увито.

Румен Радев и Кирил Петков – сърцата им в лайна увити.

Преди време пак по поръчка на такива мерзавци, като овластените продажници, управляващи България, бе унищожен и първия ми профил във Фейсбук. Без никакво предупреждение, без обяснение, без нито един отговор на купищата жалби, които написах.

Заличиха ме. Профил с десетгодишна история. Няма го. ZERO.

Странно бе усещането – убили са те, а наблюдаваш отстрани как е, но даже и трупа си не виждаш.

Сега сайта АФЕРА е подложен на ЛИНЧ! И поръчителите ВЛАСТНИЦИ са дали поръчка да бъде убит! Което означава, че убиват и мен.

Убиват мен, не защото съм престъпник, или съм извършила престъпление, а защото пиша Истината, такава, каквато е!

Живея в държава, в която няма никаква защита срещу този тероризъм. Нещо повече – този тероризъм се поръчва от държавата и от върховете и на управление!

Е?! Какво мога да направя?!

Сама съм.

Ако умра ил загина, не мой да ме жалите, песня запейте, мене спомняйте…

Христос Воскресе, сърца в лайна увити! Во истину (не) воскресе!

И последно: в тази държава на такива „луди“, като мен, тръгнали с рогата напред заради истината и справедливостта, съдбата им e една –  предадени, ликвидирани, елиминирани, заличени. Защото всички останали са мълчали и са си подвивали опашките. Но и да чуваш и да четеш Истината е заслужаване!

„…Не хвърляй бисери на свинете…“

Веселина Томова

«