« Върни се назад Публикувано на 05.02.2022 / 22:10

ХОРАТА НЕ ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ ТИКВАТА, ЗА ДА ПОЛУЧАТ ТОЗИ МИКИ МАУС. ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ПРОЗИРАТ, ЧЕ КИРО ТЪПОТО Е ТОЧНО ТОЛКОВА ТЪП, КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА.

Вече всеки ден ставам свидетел как все по-сериозни хора започват да прозират, че Кирчо Тъпото е точно толкова тъп, колкото изглежда.

Виждам, че думите и делата му вече започнаха да предизвикват притеснение. Невежеството му е толкова фрапиращо, че скоро ще минем във фазата на активни протести, ако не желае доброволно да напусне.

Виждам вече да се усещат хората, че не протестираха срещу Тиквата, за да получат този Мики Маус.

Виждам, че все повече хора започват да се притесняват, че България върви към диктатура. Понеже тъп е не само Кирчо, но всички от новата партия на безумни недоразумения, има основателни тревоги, че е възможно да не можем да се освободим лесно от тях.

Да, опасност има.

Ако беше допреди половин година, щях да кажа, че сме изправени пред огромна опасност. Но сега мога да кажа, че тази дружина недоносени хора не могат да осъществят диктатура. По една много проста причина. Разпада се онова, което седи зад гърба им. А и друго. За да се осъществи една диктатура трябва много стабилна партийна структура и силна власт.

Каквото и да си говорим, Кирчо Идиота има 5% избирателна тежест и нула процента каквато и да било партийна обществена структура. А лидерската му харизма е много под абсолютната нула! С такива дадености никаква диктатура не може да се осъществи. Така че, споко, ще дойде акъла в главите на всички нормални и ще разберат, че са избрали нещо като политическа медуза от клас Мекотели.

А че не познава това чудо ни властите, нито устройството на държавата, аз вече се съмнявам, че знае азбуката без да се запъва.

Така диктатура не се прави!

А какви диктатори видя света!

Това чудо ще бъде единствено тотална диктатура на глупостта!

Анастасия Гешева

«