Публикувано на 19.09.2017 / 16:58

ХОРАТА НА ЦВЕТАНОВ ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМЪК „ИЗТОЧНИКА“ НА „АФЕРА“ ЗА „ВЪТРЕШНИЯ ЧОВЕК“ НА ЦВЕТАНОВ КЪМ „НАГЛИТЕ“. ЗАГРАЖАДАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

ПЕТЪР ХРИСТОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВНа 16 септември т.г. единствена АФЕРА публикува: „КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ И „ДРУГИЯТ“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?“.

Разследването на АФЕРА последва веднага след изявление на бившия главен секретар на МВР Калин Георгиев, който в тв интервю изрече, във връзка с „разследването“ на „Наглите“: „Тогава МВР получи информация благодарение на Цветан Цветанов, който беше министър.  Той ни запозна с един човек, който после направи контакт с друг, от когото получихме информация.  Не мога и нямам право да кажа кой е този човек.“

Информацията, която публикува АФЕРА в „КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ И „ДРУГИЯТ“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?“ е не стопроцентово достоверна, а с хиляда процента достоверност, и тъй като не сме „нов антикорупционен орган“, както написахме тогава – питаме, иначе, ако бяхме такъв –  знаехме какво да направим.

И сега – внимавайте! Защо с последващи действия се доказа на практика, че НЯКОЙ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО СЕ СТРАХУВА ОТ ПУБЛИКУВАНИТЕ ВЪПРОСИ!

Впрочем, тъй като АФЕРА не е от вчера, бяхме напълно наясно и напълно подготвени за последвалата интервенция от заинтересовани среди и от това, че ще изпаднат в паника и истерия.

Само часове след публикуването на „КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ И „ДРУГИЯТ“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?“, на 16 септември т.г., към мен се обърна мой познат, когото уважавам, но който няма никакво отношение към разследваща журналистика, МВР, служби и прочие, и който ме помоли: „от статията да бъде свалено името на Петър Христов“, тъй като негова позната твърдяла, че „нещата не стояли точно така, както са написани“.

Любезно отвърнах, че по никакъв начин статията няма да бъде променена, нито пък свалена. Разменихме любезности и толкова.

Два дни по-късно в определено медийно пространство напоително излезе с изявления Алексей Петров, който по темата „наглите“ вкара в обръщение похвала към бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, като в тв интервюто си пред Сашо Диков, същият Алексей Петров поднесе „информация“, че двама криминални елемента, които били засечени „по карти“, понеже нямали доверие на никого, се обърнали към Цветан Цветанов и той, чест му правело, развързал „разследването“ по „наглите“.

Информация, която напълно изкривяваше изнесеното от сайта АФЕРА и конкретните въпроси, които зададохме на главния прокурор Сотир Цацаров, за да направи проверка.

Информация, която неглижираше изнесеното от АФЕРА и едва ли не изкарваше Цветанов за орден, вместо да бъде проверяван за действията си.

На 19 септември т.г. последва нов „пласмент“ към АФЕРА и към мен.

Мой познат поиска от мен да му дам „друг телефон, не този телефонен номер, който ползвам“, защото искал да ми каже нещо важно. Отказах да дам друг телефонен номер. И той се свърза с мен на обичайния телефон на който разговарям с всички, които имат необходимостта да ме чуят.

С леко притеснен глас, познатият ми ме уведоми, че ми се обажда във връзка „с една статия, която си публикувала“ без дори да назове заглавието и. Разбира се от целия разговор стана ясно, че става дума за публикацията на АФЕРА: КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ И „ДРУГИЯТ“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?

Много се притеснявал „един силен човек, който въртял целия град“ и по всякакъв начин „се търсело КОЙ Е ИЗТОЧНИКА МИ НА ИНФОРМАЦИЯ“. На мене „нищо нямало да ми направят“, „търсело се кой е източникът и кой е информаторът, дал информацията“. Търсели ми телефона, щели да го намерят от Варна. „Била съм осветила ВТОРОТО ЛИЦЕ…“ „Че къде има написано име на второто лице?“, питам наивничко. „Нямало име, ама всички разбрали за кого става дума и бил ОСВЕТЕН…“.

Та, да внимавам. Търсел се източникът – информатор.

Така, на практика, „осветената“ информация, за която попита АФЕРА, бе индиректно потвърдена, заради паниката и истерията в определени среди, свързани с Цветан Цветанов.

След 16 септември т.г., въпреки че АФЕРА се обърна директно към главния прокурор, от прокуратурата мълчанието е гробовно. За разлика от случаи с публикации в АФЕРА, като за убито куче, когато главният прокурор реагираше незабавно и само часове след публикуването на статиите.

АФЕРА ПИТА НАСТОЯТЕЛНО: КАКВО ТРЯБВА ДА МИ СЕ СЛУЧИ НА МЕН – ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ИЛИ НА ТЪРСЕНИЯ ПОД ДЪРВО И КАМЪК „ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯТА“, ЧЕ ДА РЕАГИРА ПРОКУРАТУРАТА?!!!

Иначе на хората на Цветанов препоръчвам: с мен по-полека. Не знаете откъде ще изскочи заека.

Веселина Томова

Коментари 22 за
“ХОРАТА НА ЦВЕТАНОВ ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМЪК „ИЗТОЧНИКА“ НА „АФЕРА“ ЗА „ВЪТРЕШНИЯ ЧОВЕК“ НА ЦВЕТАНОВ КЪМ „НАГЛИТЕ“. ЗАГРАЖАДАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!”

 1. Г-жо Томова,вижте какво излезе във Фрога –
  Владо Береану за Фрог: Медийният закон на Пеевски е за запушване на усти
  Трябва да се знае кои са собствениците на медиите, чии интереси те защитават. Има нужда от закон, който да изисква да се оповестява тази информация. Такъв закон съществува и сега, но никой не му обръща внимание. Това заяви пред Фрогнюз журналистът Владо Береану.
  Самият Пеевски, който предлага законопроект, касаещ медиите, години наред криеше чии са неговите медии. Сега, когато не е пряк собственик, започна да пише закон. Това означава, че той предлага закон бухалка.
  Неговият закон задължава всички опозиционни издания да си обявят собственика и да разкрият кой ги финансира. След като те разкрият тази информация, правителството може да ги погне, ако не ги харесва. Така бяха закрити телевизиите – ТВ7 и БИТ.
  Ясно е на всеки, че едно правителство може чрез тормоз, непрекъснати проверки да направи черен живота на всеки бизнесмен. В момента в ГЕРБ има цели структури, които с това се занимават – да тормозят бизнесмени, да изземват бизнеси. Това се видя и в опитите да вземат „Дунарит”.
  Никъде по света не търсят собственика на интернет медиите, а у нас това ще го правят, след като бъде окончателно приет законопроектът на Пеевски. Вече няма да има къде свободно да публикуваш своето мнение по един или друг въпрос.

 2. Права си Анна. Точно това са критериите за болестно разстройство на личността. И от него страда едно лице от върховете на политическия и държавен елит (диагозата обаче не позволява да се нарече елитарна личност).

 3. От чувала с пундите ще намерят уя !!! На толкова народ лошо са направили , че все едно на космат гъз пуча въшка да откриеш !!!!!

 4. Какво стана бе педераси намерихте ли източника , намерихте ми кура ,да ва еба в некадърниците ,хахахахах,.Продалжавайте да търсите идиоти.

 5. Ако падне и косъм от главата на Томова, някои хора и техните близки, ще берат много ядове!Това не е закана-това е обещание!

 6. Държавата се ръководи от психично болен човек и нищо добро не ни чака .!!! ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
  Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
  • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
  • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
  • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
  • Изисква прекомерно възхищение.
  • Има чувство за вродена правота.
  • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
  • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
  • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
  • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
  Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
  За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

  1. Анчеее, тва, мила, важи за личностите.

   за задниците треа мила, да изчедеш наръчника на „Пидал-педараса“
   глава: А бяха Тикви;
   точка: Марморната тераса;
   парагряф: С двата Спаса;
   линия: Тикверасът с джата Спаса и Репончето във педю-филмчето

  2. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство
   Вай-вай, много сложен го изкара тоз бай Пеньо.

   1. Пеньо от исп. pene = пенис, демек хуй
    Пеньо Пенев – Хуй Хуев

 7. Не защищавам Томова,тя е доказала,че може сама да се защити.Но обиждайки анонимно,показваш колко струваш ти и твойте коментари!!С такива писания,не помагаш на истината,а навеждаш на мисълта,че си от засегнатите.

 8. Цървулан от какво се страхува , нали „Наглите“ са в затвора или са забравили някой навън и сега стоят като насрани и питат „Кой е източника“. И после нямало държавна организирана престъпност , има ,има.

 9. Притеснителното е че прокуратурата мълчи като риба,няма един смел прокурор,който да игнорира Цацаров и да подхване престъпниците,егати и мафиотската държавата.

 10. Цветанов вика дръжте Цветанаов наместо да тегли един шут на тиквата и да се захване да реорганизира партия ГЕРБ и да ни изведе на добро и светло бъдеще бидейки човекът съградил от нищото една силна партиа и оглавил нашето Правителство.

   1. альооо Клъстио бе, на тебас тиви се гофори бе/ма

    когаге черем заклъстее, мозик тънее и меляви неарни слова, та ние дека сме у ред едва се удържами да те на нацовами на некоя женскя убаа и преубаа роднинка от женски род, намираща се у разплоден период и по рекомендация от доктор ама иж нема да ии се пусфоляе да га глъта майонезмата оти кеков заплод после да ни она очекуе. напрао мекото сирьене че да ии го наметаме у разплодниьо тунел.

    тъй ти Клъстюхарче да наиш. га нема капаците немой дете да се на кондензатор чиниш. от чичко-съсед мое да збрка у тевното и да изохкаш

 11. Източникът е самия Цвъки Цървула, който докато го шибах в гъза изпадна в екстаз и издаде своите авери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *