« Върни се назад Публикувано на 16.10.2019 / 9:36

ХИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА, ЕДНИТЕ ЗАМИНАВАТ, А ДРУГИТЕ СА ПО ТРИБУНИТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СРАМ. ОТ КАРИКАТУРНИЯ БЪЛГАРСКИ ДИКТАТОР, ВЖИВЯВАЩ СЕ КАТО БОС НА МАФИЯТА И ДУЧЕ ЕДНОВРЕМЕННО

ХИЧ ДА НЕ ВИ ПУКА, ЕДНИТЕ ЗАМИНАВАТ, А ДРУГИТЕ СА ПО ТРИБУНИТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СРАМ. ОТ КАРИКАТУРНИЯ БЪЛГАРСКИ ДИКТАТОР, ВЖИВЯВАЩ СЕ КАТО БОС НА МАФИЯТА И ДУЧЕ ЕДНОВРЕМЕННОИзумителна е тоталната безкритичност на така нареченото ни ‘общество’. Избраният на конгрес на независимия БФС, вчера бе зрелищно уволнен по телевизора, от карикатурния български диктатор, вживяваш се като бос на мафията и дуче, едновременно.
Първоначално Борислав Михайлов отказа да освободи поста и моментално се задейства държавната наказателна бригада – ГДБОП, по заповед на Борисов, които, докато съшият що годе някаква версия, оставката беше дадена и тяхната атака увисна безполезна, но показателна.

Получихме веднага изявление от феодалния владетел, който в онзи момент си наобикаляше велможите и партийните солташаци, тире инвеститори, че видите ли, те разследвали купени мачове и това просто било съвпадение – ама разбира се! Веднага повервахме, какъв хепиенд, а?

Мачовете, и децата знаят, се уговарят между собствениците, или треньорите на отборите и букмейкърите, а в БФС няма как да има мазен тефтер с доказателства за това, но пък демонстрацията, че всички конци в държавата се дърпат от Борисов беше важна – за останалите в играта, да си правят сметката.

Предстои избор на главен прокурор, който да продължи традицията от Цацаров, да бъде конселиери на един самозабравил се селяндур, смазал демокрацията в България.

Хич да не ви пука, важното е да няма джендъри, мигранти и норвежци, а другото е ясно – едните заминават, а другите са по трибуните на националния ни срам.

Георги Дренчев

«