« Върни се назад Публикувано на 14.03.2011 / 14:52

Хипнотизатор си сряза вените, изобретението му спира агресията и подобрява жизнения статус

 

 

H2O е формулата на нашето здраве.От хилядолетия човечеството търси универсално лекарство, което да спре стареенето, да тушира стреса и да засили имунитета. Възможно ли е обикновената вода да служи затова? Може ако е “осветена” от инсталацията Антей 21, казва неговият изобретател. Близо 15 години от живота си Ангел Георгиев е посветил на творението си.

H2O, според него, е формулата на нашето здраве. Тази течност има способността да закодира и запомня информация. Когато бъде приета от човек, тя се предава на организма. Така той се отърсва от тревожността и намери хармонията.

“Наскоро разбрах, че в Русия също са създали технология за лековита вода. Веднъж дори ме попитаха “защо се занимаваш с това, след като руснаците го имат от 20 години”. Не знам каква е тяхната, но след като я няма на пазара, е нормално да се потърси начин и обикновените хора да се възползват от свойствата й”, обяснява откривателят, който реши да сложи край на живота си,уморен и отчаян след години блъскане в стените на консерватизма и апатията.

Парапсихологът Ангел Георгиев оцеля по чудо след неуспешен опит за самоубийство.

Феноменът, който лекува чрез хипноза, си прерязал вените с бръснарско ношче в последната събота на февруари. В предсмъртното си писмо към обществото той написал, че очаква изобретението му Антей 21 да бъде използвано от бутилиращите компании за производство на вода, която може да тушира стреса и да спре агресията. Ако стигне до поточните линии, уникалната технология ще върне хармонията и хората много по-трудно ще се подават на психотронни въздействия. Към разпространените марки минерална вода ще се прибави само една думичка “релакс” , „тонус” или „контрол”без това да влияе на цената на подобрения продукт, обяснява изобретателят след злополучният опит да се раздели с живота. Тези три вида вода са достатъчни на първо време да вкарат хората в адекватност и хармония.

„Косата ми се изправи, когато Ангел Георгиев даде показания, споделя разследващият офицер от Първо районно управление. С ледено спокойствие психоанализаторът обяснил как хладнокръвно потопил ръката си в легенчето с топла вода и си срязал вените след като изпил 200 грама ром за кураж и „упойка”.

Този акт се приема като бунт срещу обществото, което не дава и пет пари за идеи и нови технологии, които може да променят бъдещето. “Искам да обърнете внимание на нещо, което е наистина много полезно за хората. С изобретението ми успешно се преодоляват неврози, мании и фобии, а зависимите от цигарите, алкохола, наркотиците и хазарта могат да се спасят по-лесно от “оковите” на порочните навици. Приятелите ми може би ще бъдат шокирани, но чрез моята саможертва исках обществото най-после да реагира и близките ми да получат възмездие за лишенията, на които са били подложени заради Антей 21. Над 50 000 лева похарчих, за да го създам и му отдадох 15 години от живота си, а институциите, от които зависи реализацията на революционната технология, нехаят. Затова си прерязах вените, но тъй като съм абсолютен кутсуз, не можах и това да направя както трябва и лекарите ме спасиха”, казва с болка изобретателят.

Чудотворният апарат и “осветената” с него вода отстраняват сексуални проблеми и помагат на жени с психосоматично безплодие да станат майки. Уредът, съставен от пирамидална конструкция, аудиоплеър и електронно устройство, което подава към пирамидата светлина, регулира кръвното, премахва главоболието, контролира теглото и

намалява болката в костите. Светлината пулсира с точно определена вибрация на вълната и въздейства релаксиращо, уточнява Ангел Георгиев.

В последната седмица на февруари той се върнал в Бургас, поканен от бизнесмени. “Дойдох с последната надежда, че нещо ще се получи, тъй като хората, които ме извикаха, имаха хубави идеи. В полицията обаче казах, че никой не е виновен. Всичко направих по собствена воля и без външен натиск и това е така. Подстрекатели няма.Разбира се във Времето много можещи хора ми обещаваха, омайваха и успокояваха и

моя е грешката дето съм се доверявал. Писахме и пращахме презентации, правихме бизнеспланове и финансови проекти. Всичко е загуба на време, празни обещания, лъжи и опити да се вземе технологията без да се даде нищо. Накрая всичко завърши с “дай чертежите пък ще видим” и изведнъж се депресирах тотално.Нелепо е да помагаш с години на стотици хора и накрая да попаднеш в дупка, но както се казва:’Шивачите са голи, а обущарите- боси”. Не знам как ме спасиха. Явно и Онзи горе не ме иска”, добавя с тъга изобретателят, който няколко пъти в живота си е ставал жертва на интелектуалното пиратство, но това само го е стимулирало да продължава.

Ангел Георгиев: Реших се на жертва в името на прогреса и съжалявам,че не успях, но не мисля да повтарям това.Явно имам още работа тук.

-От седмица сте в Бургас, но телефонът ви дава постоянно заето. Ваши приятели съобщиха, че имате проблеми с полицията. Каква ви се е случило?

-Имах наистина среща с полицаи, но не в това е проблема. Преживях нещо, което ми помогна да осъзная, че моята мисия е да помогна на хората да освободят от страха си и от агресията. Наложи се да попиша декларация след един инцидент, че никой не е виновен. Направил съм всичко по собствена воля.

-Какво сте направил?

-Взех един леген с топла вода, потопих си ръката в него и си отрязах вените с едно бръснарско ножче. Тъй като съм абсолютен неудачник, не можах да го направя както трябва и ме спасиха. Не знам как. Закараха ме в болницата, зашиха ми ръката. Интересно е, че дори не записаха случая в техните документи.Може би защото нямам осигуровки.

Не това не мога да го напиша

-Защо?

-Защото не искам да излиза, че си самоубиец.

-Не съм такъв по характер, но идеята ми беше, чрез тази саможертва да се предизвика най-накрая реакцията на обществото.Такива като мен си остават неразбрани до края. Време е специализираните структури, ако има останали такива да обърнат внимание на нещо, което е наистина полезно. Исках хората да разберат за технологията Антей-21, в името на която се жертвах. Жив съм си обаче по непонятни причини. Ония отгоре не ме искат. Това е положението. Имам още много работа за вършене. Приемам го философски. Нямам никаква идея да го повтарям независимо какво ме чака по-нататък, защото разбрах, че не съм желан в другия свят.

-Решили сте да си прережете вените, за да може изобретението ви да лекува хората?Няма ли друг начин то да стигне до поточните линии?

-Ако имаше щях ли да си ги прережа!? Не е ли странно това, че на мен ми се дава специализирана информация. Не може да получиш цялата схема и начин за приложение на технологията Антей -21 и 11 години да не можеш това нещо да го реализираш. На всичко отгоре аз си натоварвам семейството и влизам в дългове, за да експериментирам, да доказвам, да плащам заплати на екипи от специалисти. Това изобретение ми коства над 10 г. труд и повече от 50 000 лева. И го правя в името на обществото, на което хич не му пука.Аз като психолог сега отчитам моето състояние в ония момент и не можеш да си представиш за какво хладнокръвие става въпрос. Появи се и едно любопитство какво ще видя оттатък.

Голяма смелост може би се изисква за това?

-Бях решил в 23 часа като свърши Терминатор 3 да се изкъпя и хазаите да заспят… обаче едва в 2 часа го направих. Три часа съм набирал смелост. Не е лесно особено за оптимистично настроени хора като мен. Аз много обичам живота , близките и приятелите, но идва един момент и си казваш “ми той живота продължава и утре пак ще се преродя. Дай да направя нещо значимо, за да си отвори очите това общество”.

-То обаче едва ли би се трогнало. Превърнали сме се в роби на материята.

-Не е съвсем така. Извършва се едно целенасочено зомбиране на обществото. И не само на нашето. Това е световна тенденция. Всички са като зомбирани. Виждал съм например фенове на ДСБ на които ако кажеш нещо срещу Иван Костов стават като вампири, излиза им пяна на устата, очите им се окървавяват, готови са да убиват. Виждал съм го не с един, не с двама и не с трима…И точно моята апаратура, както и „Нужната Вода” могат да игнорират манипулациите, давайки възможност за премахване на „черните очила”, които се появиха дори и пред моите очи.

-С други думи тези хора имат нещо като нишки в душите и са се превърнали в биороботи?

-Да, не са чипове, но са програмирани.Стамен Стаменов показа едно огромно поле в Аляска, което е пълно с излъчватели. На ЦРУ ли са, на НАСА ли, не знам, но те могат да манипулират обществото. До колко тази снимка е реална разбира се, защото в интернет може всичко да се публикува.

Или пък може би на радетелите за нов световен ред?

-Моята технология обаче може да попречи на тази манипулация. Т.е. дори нужната вода от Антей – 21 помага на хората да станат адекватни и да са защитени от тази централизирана манипулация.Колкото до „Световната Конспирация”и прочие тези, то те не биха могли да съществуват без почва, на която да виреят.всички тези религиозни и политически доктрини се насаждат в немислещите, неинформираните и лениви общества, чакащи някой друг да поеме отговорносттите му.Ето това трябва да се превъзмогне.

-Как?

-Като си намерят хармонията. При манипулацията се създава дисбаланс. В това състояние човекът е неадекватен, т.е. всичко му е криво.

Но проблемът е, че не го осъзнава и навярно си мисли, че това е нормалното му състояние.

-Така е, но като си купи вода от магазина и я пие влиза в адекватност. За „Нужната Вода”говорим.

А как се породи идеята за Антей – 21?

– Свързано е с градът на петте лилии и децата на слънцето, за които вече сте писали в “Солено-морско”.Разбира се без достиженията на Орфей, Питагор и источния окултизъм е немислимо. При тях ме “отведе” една моя пациентка в състояние на хипноза. Много ми беше интересен контактът с тази цивилизация, защото дори и аз като водещ на сеансите изпитвах огромно спокойствие. Може би това ме стимулира да създам Антей – 21.

Но какво представлява той?

-Апаратът се състои от аудиоплеър, електронно устройство и една пирамидална конструкция, направена със специални материали, наречени медиатори. Тя е заимствана от мъдростта на древните адепти, които са в основата на цялата наука на нашето човечество. Техните познания комуникират с техническия прогрес.

Какво отличава изобретението ви от пирамидите в Гиза?

-Към пирамидалната конструкция, която осигурява пречистване и защита, в апарата имам електронно устройство с ръчно управление. Чрез него по специална спирала подавам в пирамидата светлина. Тези светлинни източници със зеления си цвят въздействат на човека релаксиращо, а самата светлина пулсира с точно определена честота на вълната, която се отличава от тази в контакта. Там е 50 Hz, a тук са от 250 нагоре, в зависимост от това върху кой енергиен център ще въздействаме за различните проблеми. Антей-21 е ноу -хау и няма световен аналог.Със същите честоти, посредством сребърни електроди се зареждат молекулите на обикнове4нната вода и тя влиза във взаимодействие с тази на човешкия организъм.

А размерите на пирамидата как избрахте?

-Всичко е изчислено геометрически по коефициента F ; (т.нар. златно сечение). Т.е височината на пирамидата трябва да бъде 1:1,618… към основата й.

-Според гръцката митология синът на Посейдон и на Гея Антей е непобедим, защото черпи сили от майка си Земята, като я докосва. Антей-21 от къде черпи сили?

-Той не черпи, а преработва, усилва и обединява силите на природата така, че те да помагат на човешкия организъм.Нищо ново под Слънцето, само трябва да се сетиш точно как да стане това.

Валентин Илиев

«