« Върни се назад Публикувано на 05.11.2017 / 9:30

„ХИБРИДНАТА ВОЙНА“ ИЗ ПОД ДЕБЕЛИЯ ВРАТ НА КРАСЕН КРАЛЕВ

КРАСЕН КРАЛЕВКрасен Кралев пред Дарик радио:Оценявам атаката срещу бившия здравен министър проф. Николай Петров като част от хибридната война, която се води срещу правителството.…В момента срещу кабинета “Борисов 3” се води много агресивна борба, защото на всички е ясно, че коалицията е стабилна и правителството няма алтернатива. Изкуствено се генерират изключително много фалшиви новини във всички сектори. Цялата история с оставката на ген. Петров прилича на „Не били компютри, а компоти”. Документите показват, че Военна прокуратура е отказала да образува разследване срещу Николай Петров. Сумата, усвоена по договора, далеч не е 1,2 млн., а 300 хил. лева. Трябва да бъде ясно, че е спечелила офертата с най-ниска цена и роднинските връзки нямат нищо общо тук. /БЕЛЕЖКА НА АФЕРА: МАНИПУЛАТИВНИТЕ ЛЪЖИ ПО „АФЕРАТА НИКОЛАЙ ПЕТРОВ“ ПРОДЪЛЖАВАТ С ПЪЛНА СИЛА. ВИЖ ТУК – ЗАЩО!/ Документите, подготвени за тази поръчка, са изготвени от предишния екип и министър Петров просто подписва документацията за търга.Ген. Петров е морален човек, който не допусна възможността тази манипулация да се отрази негативно върху правителството. С приемането на оставката премиерът Борисов показа, че няма да позволи да падне дори сянка на съмнение върху морала на министрите. Ние знаем, че да има и само леки съмнения срещу нас трябва да си тръгнем от кабинета.“

Идиотската „пиар“ стратегия на ГЕРБ Групировката да повтарят непрекъснато като мантра думичките „фалшиви новини“ за всичко изречено и изписано за корупцията, далаверите и кражбите на ГЕРБ управлението, е толкова жалка и смешна, че става вече гротеска. Да ти внушава от телевизора баш Борисов, че „крадецът викал – дръжте крадеца!“, е манипулация, която трябва да се изучава в учебниците по тъп пиар.

А Цветанов да „бори“ и говори за „фалшиви новини“ /под „фалшиви новини“ разбирайте всички истини написани за кражбите на ГЕРБ управлението и гонитба заради това със свирепа цензура/, е все едно е да ти сервират шкембе чорба с много чесън в … кристална купа.

Красен Кралев пък да бляботи за „хибридна война“ срещу правителството, е все едно с дебелия си врат да е солист на „Лебедово езеро“.

Апропо, покрай изреченото от него: „Ние знаем, че да има и само леки съмнения срещу нас трябва да си тръгнем от кабинета.“, питаме – поради каква причина лицето Кралев продължава да е министър?!

Afera.bg

Колаж: Матей Димов

«