« Върни се назад Публикувано на 20.09.2021 / 14:22

ХЕРО МУСТАФА ЛИ ИЗТРИ ПАМЕТТА НА ИЛИЯНА ЙОТОВА И КОЯ Е ТЯ, ЧЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЙ Е „ЦВЕТА НА НАЦИЯТА“?!

10 септември 2016 година, Илияна Йотова след избирането им с Румен Радев, той като президент, тя като вицепрезидент:

Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа. Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И най-малкото движение от Ваша страна срещу тази партия няма да Ви бъде простено.”

20 септември 2021 година, Илияна Йотова, обявява, че „цветът на България“ щял да влезе в Инициативен комитет за тяхното преизбиране.

И изрича, че „в бъдещия парламент ще има 121 почтени“.

За какво се кандидатира Йотова – за вицепрезидент ли, или за парламент, и като каква копира Кирил Петков, който мантросва, че в бъдещия парламент трябвало 121 „почтени“.

Апропо, Илияна Йотова защо мълчи като п…п… за бруталното, нагло и откровено цепене на БСП от страна на Румен Радев? И като как така забрави думичките изречени от нея към Радев през 2016 година? Херо Мустафа ли и изтри паметта и „почтеността“?

Що се отнася да „цветът на България“, коя е Илияна Йотова да определя кой е „цвят на България“? Същата остапбендеровка ли е като кирилпетровци, които пък имат наглостта да определят кой е „почтен“ и кой не?!

Afera.bg

«