Публикувано на 06.01.2022 / 21:35

ХЕРО ГИ ВРЪТКА НА КАРАМИНЬОЛ, ТЕ ПОДГЪЗУВАТ НА КАРАМИНЬОЛ. ДОЛНА ИСТОРИЯ!

На снимката виждате ген. Мутафчийски – да, точно онзи, който зловещо пълнеше „чували с трупове“ и бе рупора на Боко по увреждане на народа със страхова психоза.

Нали помните, че де се появеше Боко, там лъщеше и Мутафчийски, първа шпага на Щаба на Мракобесието?!

Е, Херо Мустафа ги врътка на караминьол!

Днес Мутафчийски вече се пъчи до новия консилиери на американците -Румен Радев, новата болонка на Херо, също тъй гордо, както се пъчеше с Боко.

А пък Радев, точно като Боко, по същия начин провежда идиотската „борба“ с ковид, показвайки се как ваксинират бустерно. И е рупор на ковид фашизма.

АФЕРА още преди година и половина ви го написа в прав текст – ЧЕ МАЧЪТ Е НАРЕДЕН И КУПЕН! Боко е откупен, не гледайте как го викат на разпити, всичко и пунта мара, за да отклонят вниманието от копи пейст кражбите, които вървят с „новите“ играчи от „промяната“. Просто Боко бе подменен със Зеления Чорап.

Херо ги врътка на караминьол, те подгъзуват на караминьол.

ДОЛНА ИСТОРИЯ!

Afera.bg

П.П. А! И за тия, дето се възторгват от „библиотеката“ отзад – тапет е, пичове! А! И още нещо: Девятката зад главата на Радев е кофти карма. Питайте всеки, който разбира от номерология! Девет е числото на … приключването, финала, краят. Зеления чорап даже не се е усетил на какъв стол се е тропосал, подгъзурвайки.

Коментари 43 за
“ХЕРО ГИ ВРЪТКА НА КАРАМИНЬОЛ, ТЕ ПОДГЪЗУВАТ НА КАРАМИНЬОЛ. ДОЛНА ИСТОРИЯ!”

 1. льотчика много добре знае с какво пръскат самолетите - с графенов оксид каза:

  Льотчика и 240-те тъпаци в парламента + измисленото правителство в момента имат ли представа, че народът може да си каже: „След като ни пръскат с кемтрейлс с алуминий и то 61 000 пъти над допустимото + стронций + барий /предизвикват рак/ + графенов оксид / предизвиква симптоми на „Ковид 19″/, че след като искат да ни убият с експерименталните течности /т.е. тези на всяка цена са решили да ни убият/, то защо ние да не убием преди това тях, след като ние скоро ще умрем от това, което те си позволяват да правят с нас.“ ?????

 2. Нерон пък се е качил на сцената, макар неговия велик учител Сенека да го е предупреждавал. Медичите са предали Галилей и са залезли и т.н.

  Ти не можеш да спечлиш една война или да се отбраняваш успешно, ако за победа нямаш ресурс, ако не познаваш врага си 🙂 . Така е и с дявола. А киното е най-мощния, в информационно отношение метод за предаване на информация на зрителя, в него има думи(смисли), музика и образи. Т.е. комплексно то е най-трудно за правенем за разлика от една сцена за боцване на някой пред камера 🙂 . Което показва само колко некадърни са режисьорите и слава богу, щото ако не бяха такива всички сега да са се наболи на 100%. Работата е сериозна обаче, един приятел ми се оплака, че е заплашен с развод ако не се бустеризира а той вече се боцна два пъти. Ужас и образ“У“ванието не помага, паниката взима връх и децата са жертва, да не продължавам с хоръра. Направих, каквото можах ще видим дали е имало полза.

  Така, че пак слава богу, че са такива некадърници !

  https://www.youtube.com/watch?v=rVbJ7FmZJiQ&list=PUxNlX8AUIh2nlLf4IL1DWzg&index=15

 3. В библиотеката на деградиралата при капитализма ВМА отдавна няма читатели – още педерастчето-крадец стоянчо тонев я затри..

  Бутафорните убождания са на мода
  Ваксинацията на вицепрезидентката на САЩ Камала Харис – фалшиви инжекции за заблуда на населението https://svobodnoslovo.eu/%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81-%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%B8/ Разглеждаме фалшивата Ваксинация на Камала Харис, някои са толкова глупави че една постановка не могат да направят да изглежда достоверно Видео 00:00 00:00 Онзи ден в Латвия по телевизията имаше същия сюжет в която те показаха как председателят на Държавния имунизационен съвет Даце Завадска беше „поставена ваксината“ покрай рамото, да не говорим за размера на самата игла. https://pro-mir.ru/

  1. Добре де, защо ще рискуват с бутафорни убождания, щом могат да бъдат убодени наистина, но с нещо безобидно? Ако целта им е да прелъжат повече хора да се ваксинират, би трябвало да постъпят така.
   Да не би това да е някаква двойна игра и предупреждение към нас? Не може да са толкова тъпи и да не усетят, че хората ще видят всичко. Това са подбрани предварително кадри от тях самите. Все пак не става дума за директно излъчване.

   1. Нетипично разсъждение за една бенегесеритка 🙂 .

    Вие допускате, че всики режисьори са еднакво талантливи, както и нивото на полулацията да вдене манупулацията . Доста режисьори идват от камера департмента и ако около тях няма толкова талантливи директори и сценаристи да ги коригират става едно голямо нищо. Доста, повечето, от продукциите са шит. Има таргет публика и т.н. сложни преплитания. Вервайте ми, 🙂 все пак имам шанса да наблюдавам работата на холивудски звезди, като Гън например, както и проблемите с актьорите. Например Джон Сина, еквивалента на „Скалата“. На едно от шоутата преснимахме няколко епизода, ‘щото по средата на продуцията един от главните актьори напусна 😉 . Не исках да се закача за филма на Райън Рейнолдс, „Дед пул 2“, ‘щото не харесвах част от екипа там, но си бяха профита. Филма направи почти милиард, а снимките на терен бяха под 50 милиона 😉 ? От тъмното в студиото можеш да гледаш целия снимачен процес на спокойствие :-). То е като да си на Стадиона и да гледаш мача почти от сектор А и то „безплатно“, т.е. дори ти плащат 🙂 . Треньорите никога не са на стадиона/арената а близо до терена, виж режисьорите може и да са на трибуните, зависи от целите им 😉 . Комод е направил тая грешка да слезе на арената и е платил с живота си 😉 :

    https://www.youtube.com/watch?v=ozEZcbR-rZo

    1. Бенегесеритка, но нетипична! 🙂
     Ето нещо, което ще Ви е приятно за слушане. Знам.
     https://youtu.be/3I7_u6tpU7o
     (Дори името на партията му са сплагиатствали, а!)

 4. Афера, дайте гластност на тази бутафория с инжекцията, защото това е абсолютен фейк! Какви са начините това да стигне до обществено обсъждане и искане за отговор от Радев?

 5. Радев и Коко,водачите на новите фли-бустери-ери,свободните разбойници.Нищо друго не ги интересува,постоянно за това проповядват,колко било наложително да се обхване цялото население от незаконната имитация на ваксинация.Това не са ваксини,ПОЛЗАТА ОТ ТЯХ Е НИКАКВА,а вредите засега предимно икономически са неизчислими.По този начин усилват икономическата криза,причиняват цялостен стрес за обществото,сега сме в необявен частичен локдаун,и края му не се вижда.

 6. Иглата е с капачката! Вижда се добре при увеличение – синя! Карат другите да се ваксат, а те не искат! Гадове!

  1. При всички Политици по Света ракурсът на СНИМКИТЕ е под този ЪГЪЛ!!!Никога не показват как ИГЛАТА влиза в СВОБОДНОТО пространство зад мишницата!!! Винаги при мускулни или подкожни инжекции едната ръка е помощна но тази която вкарва иглата ТЯ бута Буталото!!!Само при венозни за по сигурно можеш да използваш и другата но почти НИКОГА!!! Тази мед.сестра или НЕ знае или учителите и не са знаели …или както и в чужбина лявата ръка Запълва КАДЪРА!!!

   1. Точно така – няма друга медицинска сестра в света, която по този начин да бие инжекция …. даже и по филмите …. некадърни във всичко са тези ……

 7. А на мен ми липсва първата снимка, която пуснаха в началото на президенството му! Онази с рогчето! Въобще, пътят ни е осеян със знаци! Важното е да можем да ги разчитаме!

 8. Всичко ни фейк за съжаление – като тапета и този пред него, скоро ще гледаме май и храната си на картинка…

 9. Нумерология, а не Номерология …. Веси, сори за поправката.
  От Т-м: Преди шест месеца се ваксинирах не по мое желание..нямах избор… някои казваше че винаги имало…аз казвам че нее вярно… само един ден след втората получих много странични ефекти като едно от тях е че ми падаха здрави зъби другия от най страшните ефекти е че имам страшна проводимост на тялото когато доближа радио губише станция…. Цялата нервна система беше блокирана..не можех да се движа… очите виждах на далеч двойно… трудно подържах равновесие.стъпалата,на краката ми изгаряха…. Утре ще донапиша другите странични ефекти… после ще ви кажа..кои ми помогна… какво съм пил.. какво съм ял..ако мога да помогна ще го направя..но не правете моята грешка..вие поне имате избор..на свобода сте..аз нямах избор

 10. Не съм гледа тоя филм, ама естествено се питам от коѝ кашон извадиха шишенцето???
  (в случаѝ че иглата случаѝно изпусне..)

 11. Абсолютен тАпАнар е льотчика, но той си го знае. Всички генерали са нагъзени, но пък така се расте в чин.

 12. В рубриката лакеи на повикване, пуделчетата на каишка от задкулисието и на Херо, централен педерунгел се явява РАДЕВ смешника. В Казахстан на Зеления чорап Радев му набили тояги по задника заради увеличението на цените и лошо управление на публичните финанси за кражби и продажби. Тези от промяната с измамата обичат големите топки отзад, активни, пасивни ,широки ,тесни комсомолци ,партизани ,партизанки ,куртизанки с долни леви убеждения, меки китки.

 13. Не искам да виждам генералска униформа с бръсната глава отгоре, която, противно на медицинската етика и Хипократовата клетва, зловещо плашеше с камиони, пълни с трупове.

 14. Аз, наивната, имах големи очаквания от Радев… Най-страшно е, когато предават Родината умни, образовани, талантливи българи. Най-тежко е.

  1. Така е, г-жо Николова, споделям напълно Вашето мнение…може би в такива моменти е добре да разберем, че спасението е в нашите собствени ръце…ако можем да го направим…

 15. Само аз ли виждам в близък кадър ,защото е снимано от другата страна естествено ,че тапата на спринцовката не е махната????

 16. Фалшивият герой Радев се включва в пропагандата на експерименталните бъркочи, за съзвучие наречени „ваксини“. С тази си проява доказа, че е пълен лицемер! Преди две години друга песен пееше. Твърдеше, че вирус няма и открито саботираше мерките в началото. По същият начин играе ролята на русофил, но в същност е американско протеже!…

 17. Да ама не, не са питали Всевишният!!!
  Кукли на конци са всички тези смешници!
  Жалко за тях!
  Нямат шанс!

 18. Няма място за патриотизъм!Става въпрос за нашият „нормален’ живот и бъдещето на нашите деца.
  Първо:Как е сложена на поста си Урсула?!
  Второ:Кой е гласувал за да бъде избрана че всички да спасват налаганите от нея методи и препоръки?
  Трето:Във всяка суверенна държава трябва ли да се взима под внимамие исканията и желанията на народа?
  Ако нищо от това няма смисъл то нужни ли ни са нашите политици?

 19. Киро и ти ли подкрепяш думите на началниците си че „индивидуалната свобода има своите граници“.?
  Вън България от фашисткият европейски съюз и нато

 20. Продажника прост Киро гледа да угоди на фашистките си началници.Срам за България е!
  Един управник който от самото начало обявява война на народа си го чака не добра участ!

 21. „……НОВИ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ , ЗА ДА СЕ ИЗМЕТАТ МУТРИТЕ И АМЕРИКАНСКИТЕ ПОДЛОГИ ОТ БЪЛГАРИЯ!! Защото американските подлоги са още по-опасни от българските мутри.Харвардската мутра Кирил Петков-Гуайдо ще продължи американската политика по унищожаването на България, успешно провеждана от друга евроатлантическа мутра ТУЛУП Бойко. ….“ цитат на Иван 777 от Жабарника-Фрогнюз..

  Американските подлоги са по- вредни и по -опасни за България от Българските Мутри…

  1. С “ ИЗБОРИ“ нищо няма да се ПРОМЕНИ! Те (изборите) са ДЪВКА за НАИВНИЦИ, както до сега, така и за напред!
   Виж с Конфискация, Затвор, Много Бой и Много Глад, Всички САЩисани ПОДЛОГИ ще Влезнат в ПРАВИЯ ПЪТ!
   МАМАТАИМДЖЕНДЪРСКАДАЕБА!

  2. С това машинно гласуване може да си манипулират изборите както си решат.

 22. Аиде фашистите Макрон и Урсула се събраха и нацизма се ускорява.
  Урсула -В интервю за LCI председателят на Комисията посочи, че споделя философията на Еманюел Макрон за ваксинацията и отговорността на всеки гражданин, като потвърди, че „индивидуалната свобода има своите граници“.

  En savoir plus sur RT France : https://francais.rt.com/france/94427-vaccination-responsabilite-collective-qui-prime-individu-selon-von-der-leyen

 23. Едни с екипи, други с униформи, трети- с минижупи… И всичките- без лица!!!

 24. Той и американският посланик в Казахстан ги врътка и сега стои като насран ,чака чичко Путин да го спасява ,хахахаха. Нашите цървули няма ли да помогнат на опозицията в Казахстан ,къде е абажурчето Паси с Нато ,хахаха.

 25. Когато нямаш книги и въобще не четеш книги – слагаш тапети с книги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *