Публикувано на 08.04.2021 / 19:10

ХЕПТЕН СЕ ОСРАХТЕ, БЕ! ИЛИ ПЛЕСНЕТЕ, ПА СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ – МУТРИСТИ И КОМУНЯГИ!

Това е Страхил Ангелов – БСП. Той пък реши да ни предложи … Мая-та за премиер и то от мандат на БСП.

Много бързо почна да се разплита чорапа на цирка и преплетките, дето усърдно ги криехте преди изборите.

Хептен се осрахте, бе! Или плеснете, па се прегърнете, че аман от ненаиграли се!

Afera.bg

Коментари 38 за
“ХЕПТЕН СЕ ОСРАХТЕ, БЕ! ИЛИ ПЛЕСНЕТЕ, ПА СЕ ПРЕГЪРНЕТЕ – МУТРИСТИ И КОМУНЯГИ!”

 1. Докато джафкащите се по-долу се правят на умни, бибитко вече е уговорил часа и мястото за посрещането му с аверите Маргини и Галеви!

  1. ПОПРАВКА-СТРАХИЛ АНГЕЛОВ НЕ Е В БСП ОТ 2015 ГОДИНА. ФИЗИОНОМИЯТА МУ ОТ БОКОВИТЕ ТВ-ТА ПОМНЯ, КАТО ПЛЮЕШЕ ТОГАВА БИВШАТА СИ КОМПАНИЯ, НО ПРЕЗИМЕТО МУ СБЪРКАХ.

 2. Ето това ще ни затрие.

  Ако във властта има крадец, то той всеки ден се крие зад нашия простоват народен спор – кой е комунист, кой е фашист, кой е вляво, кой е дясно. Крадецът е крадец.

  Той е умел манипулатор и се пази от опасността някой ден някое ляво или някое дясно правителство да го вкара в затвора

  Прост въпрос: ако сте овчар и някой вълк ви завлича овцете – вие трябва да викнете ловната дружинка. Като я викнете – вие ще питате ли ловците от коя партия са?

  Питайте ги и ще видите как левите ловци ще се накъркат повече от десните и ще произведат междуособица. Вълкът е забравен. Това е нашата проста, та чак тъпа приказка.

  Или няма значение ловецът на вълци какъв е?

  Професор Дайнов го повтаря от години – крадецът ви пази от комунистите и вие му се връзвате. Осен това ви пази и от фашистите, кафяви или розови.

  В тази пропаганда ляв и десен електорат се самоизяжда, скарва се всеки срещу всеки, а крадците пердашат по държавната нива. Спрете се. Има ли крадец в държавата?

  Има ли вълк в кошарата и давате ли си сметка кой е той?

  Ако мислите, че има – дайте на вашите представители в ляво и дясно просто да оправят закона и да арестуват крадеца. Поне да преследват вълка.

  Това не е игра Левски-ЦСКА. Заложена е идеята кой е честен и неомърсен, а не кой е ляв, кой е десен. Ловецът трябва да лови вълци.

  Ние пращаме нашия ловец в бой срещу себе си – докато вълците издавиха овцете.

  У нас нито лявото е ляво, нито дясното е дясно. Но в поредния спор между тях всички ние рискуваме вълците да ни управляват още и още. Глупост е това

  Мартин КАРБОВСКИ

  1. „Не е важен цветът на котката, важно е дали лови мишки!“ Не помня кой го е казал, но и това не е важно.

 3. Френското издание L’Express в статия за ситуацията у нас нарича премиера Борисов „Кръстника“ на България. Във Франция са стигнали до този извод. „Ако гледа включванията му на живо във Facebook, човек ще реши, че той е предприемач в сферата на благоустройството, а не лидер на държава в Европейския съюз…
  Скандални снимки от спалнята му, на които се виждат пачки от 500-еврови банкноти, щяха да доведат до разследване за пране на пари в една нормална страна-членка. Но не и в България“, – пише L’Express.
  В цялата история на България нито един наш управник не е падал толкова ниско. Дори към Тодор Живков западните издания се отнасяха почтително, независимо, че го описваха като лидер от тоталитарен тип.

  Само ние ли не проумяваме, че когато „кръстник“ е начело на държавата ще бъдем винаги най-бедната страна? Защото неговото разбиране за управление е кражби, манипулации, корупция, лицемерие, пропаганда и все от този род. Ще сме най-болната нация, защото и парите за здравеопазване се крадат. Продължителността на живот ще е най-ниска у нас, защото възрастните хора са оставени на съдбата. Срутища ще задръстват пътища, а километър магистрала ще е на цената на диамантите от борсата в Антверпен, защото се крадат милиарди.

  И ето го „Кръстникът“ в Рилския манастир. Благодари на Бог, че му помогнал да спечели изборите, защото много хора гласували за него. Минута по-късно заявява, че се отказва да е депутат. Не му трябвала депутатска заплата, нито имунитет. Разбирате ли колко е деградирал този тип – за него присъствието в НС се изразява в получаване на пари и имунитет. И през ум не му минава за приемане на закони и спазване на конституционния ред и разделение на властите. Не се сеща и за тези, които са го избрали и са очаквали, че той ще ги представлява в НС. Не, няма да ги представлява, нито ще защитава техните интереси. Защото не му пука за тях. И за Бог не му пука, ако питате мен, но обича да се прави на добър християнин – от страх, или като пиар.

  За „Кръстника“ е по-важно да изчезне, да се скрие, за да не отговаря за несполуките в управлението и за разпада на държавата. В парламента оставя своите министри и неколцина пропагандисти, които да отговарят на неудобните въпроси и вероятно някои от тях да поемат вината за неговите зулуми.

  Френското издание го нарича „Кръстника“ на България, но ми се струва, че това е е съвсем точно. „Кръстниците“ в мафията все пак имат чест и достойнство, каквото в случая липсва. Дезертьор е подходящо, но ми се струва семпло. Лъжец? Вече е клиширано, защото той не спира да лъже. Предател му отива, но и то не е пълно. Страхливец е доста точно, но към него трябва да се прибавят и други. И се сещам за вапцаровото стихотворение „Песен“, в което има израз: „Свърна в гъстата гора и избяга като куче.“ Убиецът, който стреля от засада, бърза да се измъкне, да не остави следи, мръсникът…

  Да предлагаш депутати в услуга на друга партия като картофи на пазара; да изпращаш дузина министри в телевизиите по едно и също време да облъчват зрителите с пропаганда а ла 1956 година; да разиграваш нелепи сценки как благодариш на Бог и да плюеш на вота на избирателите си, за да си спасиш задника – това са долнопробни, но и непростими неща. Да, вариантът „избяга като куче“ ще му отива.

  Не, не е забравил да вземе чекмеджето с пачките и златото. Куче влачи рейс, става: Куче влачи чекмедже.

  Борис Петков

 4. Тези хора срам нямат!Отвращават ме!Мая лъсна в цялата си прелест-истинска политическа проститутка.Както и съпругът и.Нищо ново под слънцето!Прост народ ,бедна държава !

 5. Мая Манолова – Премиер.
  Бат Боко – Президент
  Бачо Кольо – Министър на ташака в България.
  Те, това е.

  Венсеремос.

 6. Много е дълга ръката на Гочето Свинара и е пълна с пачки !

  dnevnik . bg :
  Бившият депутат от БСП и опозиционер на партийното ръководство Страхил Ангелов напуска социалистическата партия.
  Това става известно от позиция на организацията на БСП в столичния район „Витоша“, където Ангелов членува.

 7. Обявявам траур. Присъстваме на политическото погребение на Боко Мутрата. А траурът за Дългия ще дойде, когато се оплете в проблемите, заложени от самия него в несъстоялия се референдум.

 8. Отде-накъде бе, др. Ангелов, кои „вие“ ще предлагате Манолова за премиер? Ама в тая партия сте се събрали такава шарено-писана компания, че няма накъде повече! Нещо дълбоко не е наред с кадровата политика (и политическата култура) на БСП, щом се изразяват подобни нелепи предложения.

  1. Страхил Ангелов не е в БСП от 2015 г., когато го шамаросаха публично за международна издънка като депутат-посети Сирия в подкрепа на Башар Асад в момент, когато България беше на обратна позиция. После плю предишната си група по герберските тв-та и напусна.

   1. Не знаех, благодаря за уточнението. Не е ясно тогава защо Ангелов говори от името на БСП? Нелепа история, след цветановите пируети с „Републиканците…“ вече нищо не е за учудване в бг политиката. Ама нищо!

 9. THE QUEEN
  2021.04.08 21:04
  Рейтинг: 128885

  Слушайте внимателно ! Бойко връща мандата , Славчо връща мандата ,
  Третия мандат пропада отива се директно на нови избори ГЕРБ печели отново с измамата на МишоК и с малко Слави ИТН отново е втори , имат заедно над 50 % от вота..
  Всички останали са раздробени и под 50 % с малки проценти…
  И следва фразата от Бойко върхът на Сладоледа със ЗАЙЧАРНИКА и от Славчо върхът на Иглата с Тенекиения Дворец

  *Така ни подреди Суверенна.. .Глас народен глас Божий!*

  и първия и втория се прегръщат , съюзяват и правят коалицията по волята на суверена С чучело премиер излъчен тип ОРЕШАРСКИ от ИТН и БойкоБорисови СлавиТрифоновкато почетни председатели …Нови избори за трети път, през тази година няма как да има.. При служебно правителство се получава патова ситуация , ако не се сменят шефовете на РДВР и ОДМВР и ако не се промени изборния кодекс и не се смени ЦИК и Информационно ФАЛШИФИЦИРАНЕ с „беззъбия Кон и професор пияндурника МишоК дамаджан & Кон “
  Готвят се отново за пореден път да ви сготвят по класическата схема Волята на суверена любима на Баце и Гологлавия от 7/8.Суверена та Суверена и старата песен на нов глас ..
  Следете пътя на рекламите и парата .Пак се гласят да ви изработят.
  ХОРА , МИСЛЕТЕ с ГЛАВИТЕ СИ ! Те са за това да МИСЛИТЕ..!

  1. Благодарности, че благодарение на идиотщините ти във фрогнюз комунягите ги таковаха с 200.

  2. Какви нови избори? Боко и Слави и сега могат да направят правителство и да започнат да ни таковат с 200.Какво друго да очакваме от шоумени?

 10. СЪДБАТА НА БОКО е ДА СЕДИ НА КУ*А на САТАНАТА, а индивидите от ШАЙКАТА МУ ще правят свирки на дяволите около инструмента , на който седи Миротворецът от Банкя с дебелия г*з.

  1. А ти четири месеца трол на Борисов в тоя сайт и не само в тоя може би?

 11. За нищо не става т.нар. опозиция. Огнеборецът от Банкя потрива ръце и гледа сеир. Първо ще ги разцепи, а после ще ги мине не с 200, а с 300. Барабар с оплезения Трифонов. България е обречена. Тиквата пак ще обикаля с джипката…

  1. Баце вчера даде препоръки на колегата си политик.
   Днес би трябвало вече да си се такова… да си се върти.

  2. Така ще е! Тъй като се прави анти-политика от хора неразбиращи от управление!Борисов дали ще го свалят, или той сам ще излезе в сянка – каквито индикации дава,това все още не е успех. Може да е победа спрямо него, но не е успех!Проумейте го българи ,важно е как ще ни управляват тези новите чрез коалиция така ,че да е по-успешно, честно и справедливо от ГРЕБ? Да вадят вълшебната си пръчка и да започват да променят България,Слави какво чака,нали победи,втората партия е на ход? Борисов им даде зелен семафор предложи им 10 дежурни в подкрепа. Лесно е да плюеш да критикуваш и сееш негативизъм. Когато трябва да направиш,същите тези неща по-добро се оказва много трудно. Когато трябва да изнесеш истинска промяна на гърбът си, да сложиш главата си на дръвника и да поемеш отговорност,става свръх трудно!Да видим кой ще е толкова решителен от тези неопитните авантюристи за да го стори.Уверявам ви за това желаещи ще са твърде малко.Все още не са го намерили тоя мераклия.Чакаме да му чуем името на новият ни премиер.

 12. Евала Слави.. с това мълчание всички се изпонастаха. Направо печелиш двойно. Още 2-3 дни мълчание и всички ще се изядат. Дори Боко е неадекватен

 13. След първата доза -Протеста получи Тромбоза!!!
  След втората доза- след Изборите сме в остра Невроза!!!
  Така е с бързите ваксини!!! Спасяват Спасителите!!!
  Който разбрал разбрал!!!Епидемията продължава!!!Д2пе да им е яко на Спасяваните!!!

 14. Днес Възпитаникът и Патронът на Помощното учебно заведение във Вършец обяви, че се оттегля от Лидерският пост в ПП Републиканци за България, засега остава да се занимава с „партийна работа“ тоест с това което беше започнал при Винету от СИК в Столична Община-да събира пощата и поднася папки, кафе и освежителни напитки, на новото ръководство начело с П. Вълнев (ако последният въобще запази интерес към политиката).

 15. Кво, да се Прегръщат… като в „Едно гърне пърдят“ и се „Пляскат“…като зайци,…Нищо чудно… да не излезе, че „Мата Хари“… е от тях !!;)) Тя, Маята ,…нали срешна „Либовта, на живота си“ в предния парламент ….Как, я щипеше по бузките Cамо …Ах…Спомени …хахахаха 😉

 16. Тоя дъл е учил аритметика?
  И кво кат Радев ви даде мандато? Майчето премиерка няма как да я напрайте.. Щото за кабинето ви требат още много, много гласове.. Сал с 46 няма как да го устискате..
  Че сте ошашавени от провала го виждаме. Айде нема нужда и вие да го задълбочавате все повече..

  1. От ПП ГРОБ и ДПС че услужат. Винету от СИК вече си предложи услугите

 17. Туко що в парцала пик случайно изкараха статия с придворният-трубадур социолог Антоний Гълъбов който ни уведовомява че все пак някакво правителство щяло да има-явно преговорите под сурдинка вървят с пълна пара не без участието на обслугата на Б. Б. който явно се опитва да избегне служебно правителство и да получи индулгенции и да се оттегли на партийна длъжност а може би ще се кандидатира за президент на есен, като мине тая буря….

 18. Нека видим трите протестни партии в действие в Парламента, стига само сме ги критикували. Нали на всички ви е ясно, че която и от тях (ИТН, ДБ и ИСМВ) действително наруши обещанието си да не се коалира с Триглавото БКП, то това ще означава грандиозно политическо самоубийство за всяка от трите партии, от което те не печелят нищо! Не вярвам, че целта е да върнат Тиквата на бял кон, както стана през 2014 г. Сега сме 2021-ва и Боко е напълно изчерпан, самият той неведнъж е заявявал, че повече няма да е мин.-председател. Буци в момента шава като гърчав, просто защото го е страх от затвора. Всичките му следващи ходове го водят към един и същи финал; за него играта приключи! За нас остава оптимизмът новите партии да си изпълнят ударно програмите и наистина да прочистят държавата от гербаджийската помия.

  1. Че ти РБ не я ли видя как го играйкаше на опозиция, ама в УПРАВЛЕНИЕТО.. Тогаз водач им беше Радка Дълбоката..
   Виж си гласуването им за 16 милиардния заем с пп ГРОБ и ДПС.. Па тогаз се надай нещо да направят..

 19. Г-н Ангелов защо не млъкнеш и ти, както трябва да млъкне и Хаджи Тошко Ерусалимски, а пък последните събития навеждат на едно, за пореден път народа даде гласа си за хора които ще върнат Борисов на бял кон, като освободител. Бог да пази България!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *