« Върни се назад Публикувано на 12.09.2014 / 9:04

Хекимян и bTV, манипулацията е ваша! Аман от селски шопски пинизи!

Антон Хекимян„Новият Бареков” Антон Хекимян се провали и в Пловдив, след фиаското на т.нар. тв предизборен дебат във Варна. Агитките крещели, врешели, най-шумна била тази на Барековите партай-геносета. Двама от участниците в дебата, за разлика от суетниците във Варна, напуснаха „студиото” и правилно – това е достойната позиция, при положение, че си нахакан в предварителен сценарий на т.нар. „студио”, в което умишлено е направено така никой да не чуе какво казваш.

АФЕРА го написа още след т.нар. тв „дебат” във Варна – манипулацията е умишлена и се прави от града на град, като за това е виновна BTV и водещият Хекимян. Те са тези, които организират дебата, както и тв студиата.
При положение, че непрекъснато дебатите се провалят и се превръщат в пълна олигофрения, да продължаваш в същия „формат”, това означава едно – точно това целиш и търсиш. И гониш ефекта – пълно отвращаване на зрителя.
Не агитките са виновни, които и да са те, а bTV и Хекимян, които умишлено са избрали да ги залепят до участниците – в непосредствена близост – предвиждайки какво може да направи която и да е агитка.
Селският шопски пиниз на ЧОРБАДЖИЯТА на „формата” на „новия Бареков” е плитък – пълно отвращение на „нормалните” от гласуване и оставане на „партийния фронт” единствено на партай – електоратите, за да не бъде развален СЦЕНАРИЯ за след изборите.
„Фронтално се срещнах с едно стъкло в хотелска врата и отидох в Университетската болница…”, започна ефира си в Пловдив Хекимян, показвайки белега върху физиономията си.
Зрителите пък фронтално се срещнаха с абсолютната тв манипулация на bTV, наречена „предизборни дебати”.
Кой печели от всичко това, е ясно.
Afera.bg

«