« Върни се назад Публикувано на 15.09.2014 / 13:13

Хекимянчо „втора употреба”

ХекимянПо поръчка на bTV, която трябваше някак да „изпере” олигофренския ефект от кретенските т.нар. тв предизборни диспути, организирани от телевизията предната седмица, Антон Хекимян, този „нов Бареков”, събра в студиото си Гого Папионката, Дучето и един политолог. Хекимян реши да внуши и да пласира как партийните агитки проваляли „истинския политически дебат” и поради тази причина bTV се осра, без никакво извинение.

Гого Папионката услужливо уйдиса на Хекимяновия акъл, че този „нов формат” /разбирай, умишлено организирания безумен тв дебат, целящ единствено да отврати гласоподавателите в интерес ви е ясно на кого/ бил, ах, много полезен, ама хората били такива, ох, и агитките били невъзпитани, ех…
Като че друго може да се очаква, когато самата телевизия си е избрала да набута умишлено в дискутиращите платените им агитки.
Хекимян реши да изрече нещо умно и заяви, че затова бил, моля ви се, избран този „нов формат” /”нов” е толкова, колкото Хекимян тъпоумно копира Бареков/, защото не било интересно да стоят политиците в затворено студио, и да говорят излъскано. Скучно му е на Хекимянчото така, с две думи.
Ами скучно ще е, като няма нито в една телевизия журналисти с позиция, журналисти острилки, които да разкостят политиците, а не да стоят срещу тях като платени наемни мишки на чорбаджията на телевизията!
Ако някой иска да направи интересен дебат, това зависи от свободата, таланта и остротата на журналиста, който задава въпроси и такъв дебат би бил интересен, ако ще да се води и в килера на Хекимянчото.
Хекимян, въодушевен от Гого Папионката, в един момент излъга нагло и манипулира зрителите на bTV, изричайки, че във Варна като минал „дебата” и „площада се изпразнил” и нямало никакви хора, същият тоя Хекимян забелязал същите тия хора на „голяма опашка пред магазин за дрехи втора употреба на площада”. Такива хора ли ходят по дебатите, тъпо попита Хекимян Гого Папионката.
Водещият дърварски манипулира зрителите, защото във Варна, там, където се провеждаше т.нар. „дебат” на bTV, изобщо няма магазин за дрехи втора употреба. Внушението на Хекимян, отправено към варненци, бе плод единствено на ужасяващото му комплексарско поведение, което очевадно идва от провинциалния му произход.
Поради тази причина Хекимянчо и ще пенсионира „втора употреба”. Защото да си не само истински, а въобще журналист, а не дръжка на микрофон, се иска характер. А не диагнозно его, което ще ти пръсне джоба, и не селско самочувствие, което подхожда на папионка, демонстрирана на гол задник.
Afera.bg

 

«