« Върни се назад Публикувано на 19.06.2011 / 19:20

Хвани ДАНС 1, блъсни ДАНС 2!

 

 

А и преди време един висш шеф в БОП – Варна, който по-късно заедно с „бригадата” си от антимафиоти бе наказан, заради връзки с бандитите, бе казал култовото – няма как да ровим в Община – Варна, защото това е работа на Икономическа полиция. Икономическа полиция пък от дузина години си бърка в носа и единственото, което прави е да НЕ разследва тези, които трябва.

Та сега ДАНС 2 щяла да проверява за корупция.

Късно е либе, за китка, обаче.

И не защото ДАНС 2 не знае и не е чувало за какво иде реч във варненските управленски среди. И не, че не е наясно кои са персоните – свързани лица, които не могат да си преброят милионите, къщите и апартаментите в Ница и Швейцария.

Просто същата тази ДАНС 2 няма как да тръгне срещу врътките и договорките на онези, които са и шефове.

ГДБОП вместо да хване акулите, пусна кьор-фишеци за медузи, черупчици и скаридки, само и само за да си разчисти политическите пътеки, в които рамо рамо гепят гербаджии, червени и депесари. Плюс съмнителни бизнесмени.

Преди Бойковото управление имаше ДАНС 1. На авера му Трактора.

ДАНС 1 беше същата сочна слива. Шум и партенки, и толкова.

И ДАНС 1 на Трактора проспа милионите евро рушвети в морската столица. И тя ги знаеше, обаче по същият начин зад пердето, нямаше как да тръгне срещу шефа си – тогавашният червен премиер.

Който си мисли, че днес думичките на Борисов, че ще накара ДАНС да си свърши работата, ще се реализират, да забрави.

В такива случаи варненци казват: К…а му Янко.

А може пък и да стане нещо такова: Преди да бъде арестуван кметът на Белослав, премиерът пак режеше лентички там и после някак невинно се учуди как така с „най-добрият кмет” станало така…

Вчера Борисов пак ряза лента в завода за боклук край Езерово. Тези, които познават пинизите му, сега се тресат – ами ако го осени идеята да си има и той завод, след месец – два някои наточени посрещачи, може и да се видят проснати по очи.

Ако питате мен, няма да стане.

Но пък зад завесата вече върви рекета и отчисляването.

ДАНС 1 и ДАНС2 могат да си сложат нов девиз на стената: К…а му Бойко!

 

Afera.bg

 

 

 

«