« Върни се назад Публикувано на 14.04.2011 / 21:21

Хванаха подкупно ченге, а „достойният офицер” мина метър

 

 

Комисар Митко Димитров от с. Окорш, който оглавява дирекцията на МВР в морската столица е лице, което отдавна трябваше да застане пред Темида. За него скандалните и шокиращи факти са купища, но пък вътрешният министър Цветанов го нарече „достоен офицер”, а кандидат – кметът, депутатът от ГЕРБ Павел Димитров, го е приютил под крилото си.

Въпреки сериозната проверка, която течеше във варненската вътрешна дирекция, въпреки шокиращите данни за Митко Димитров, той успя и този път да остане на шефското място. Сластно и с широко отворена уста го защитила яростно и пресаташето му Калинка, която пък направи щур пиар на премиера, предоставяйки бебето си, за да му стане кръстник Борисов. За случая бяха привикани всички медии в Несебър, а видно място, почти като на баща, бе отредено и на комисар Димитров.

Такива работи у нас като спасяването на комисарят стават с много пари. С послушание и надупване. Последните две Димитров ги има по рождение. Първото? Въпрос на време, да лъсне.

Притеснен, че може да го свитнат, Димитров дори е пристъпил към операция на минискус, белким ако го разкарат, да е в процедура на болнични и други тинтири – минтири процедури.

Избори идват обаче. На Цветанов и компания им трябва верен слуга да им прикрива бакиите. И … да ги пази. Пък после – я камилата, я камиларят.

По изборите обаче, твърдят посветени, покрай комисарчето Димитров, на ГЕРБ ще им излязат циреи. Такива шокови разкрития ги очакват, че…

Afera.bg

«