« Върни се назад Публикувано на 28.09.2021 / 18:40

„ХВАНАТИ В КРАЧКА“ – 2. „ГОСПОЖО ТОМОВА, СЕГА СЪМ ПРИ МИНИСТЪРА, НЕ СЪМ НАТИСКАН!“

На 27.09.2021 АФЕРА публикува:

ДОБРЕВ, ЦОНЕВ И КОПРИНКОВ С ИМЕТО НА РАДЕВ НАПРЕД – ЕДИНИЯТ ГРАБИ ДЕКАРИ ОТ ВОЕННА АКАДЕМИЯ, ДРУГИЯТ ИЗТИСКВА ВИК С МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ

https://afera.bg/%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%b2-%d1%86%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%b2-%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d1%81-%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b4/

Същият ден, 27.09.2021, след като към АФЕРА започна интервенция от „копринковци“, АФЕРА публикува:

КОПРИНКОВ, СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ НЕ ЗВЪНИ НА АВЕРА СИ КИРИЛ ДОБРЕВ, А НАПРАВО НА МЕН, ЗА ДА МИ КАЖЕШ ЛЮБИМАТА СИ ФРАЗА: „НАЙ-ОБИЧАМ ОТ ДЕВЕТ ЦИЦКИ ДА ЦИЦАМ!“

https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b2%d0%b0%d1%89%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b5-%d0%b7%d0%b2%d1%8a%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d0%b2/

Сериалът „Хванати в крачка“ продължи и днес по невъобразим и неповторим начин.

Днес следобед ме потърси по телефона мъж, представяйки се за Георги Георгиев от ВиК.

Госпожо Томова, вика, обаждам ви се, защото това, което е написано в статията не е вярно, АЗ СЕГА СЪМ ПРИ МИНИСТЪРА…

Кой министър не уточнява, но би трябвало да се предполага, че е министърът на благоустройството, което е принципал на ВиК.

Два пъти повтаря, че сега бил ПРИ МИНИСТЪРА и ми се обаждал, докато е там.

Изслушвам го без да го прекъсвам, докато ми обяснява, че не бил натиснат, че нямало никакъв натиск, че САМО ПРИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО РАБОТЕЛ ТАКА ДОБРЕ, че ако имало упражнен някакъв натиск върху него, би трябвало да има документи…

На това място не издържам и му отвръщам, че за първи път чувам, когато натискат някого, за натиска да има документи.

Казвам му и че е смешно, много смешно това – да ми се обажда, ДОКАТО Е ПРИ МИНИСТЪРА И ДОКАТО МИ КАЗВА, ЧЕ САМО СЪС СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО РАБОТЕЛ ТОЛКОВА ДОБРЕ, и да очаква от мен да вярвам, че ми говори истината. Какво се очаква от подчинен на министъра да говори пред него на журналист, който е написал остро критична статия?!

Ама, ако са ме натискали, нали ще има после документ, който да съм издал и подписал, продължава господин Илиев.

Господине, вие май не сте чели статията, никъде в нея не пише, че има документи, които сте подписали, пише, че сте натискан, а не сте ги издали тия заповеди и документи, просто защото ви хванах в крачка, още докато ви натискат – отвръщам му спокойно.

Обяснявам му, че никога не бих отказала публикуване на право на отговор, той се възрадва и обещава да го прати, до този час така и това не се случва.

Благодарих му, че е единствен, който все пак се осмелява лично да говори с мен, за разлика от Кирил Добрев и Николай Копринков. Пропуснах великодушно, за да не го унизя, че надали щеше да ми се обади, ако „СЕГА НЕ СЪМ ПРИ МИНИСТЪРА“, което очевидно говори, че някой го е накарал.

Казвам му, че след като два дни се претрепаха обиколно и вече директно да звънят като ощипани, заради разкритията на АФЕРА, това просто означава, че съм улучила десетката и че някои лица много са се бъзнали. И посрали.

Докато шефът на Вик ми се обяснява колко не е натиснат, колко добре работи със служебното правителство и как сега е при министъра, и ми се обажда, другите играчи в „Хванати в крачка“ я карат почти истерично.

Кирил Добрев звъни на Николай Копринков, звъни и на Румен Радев, обясняват се колко са невинни. Радев да си ги носи на рамо тия „юнаци“ ненагледни.

Ако има нещо добро в цялата тая долна история е това, че АФЕРА този път им развали Схемата.

А! И още нещо.

Много смешно.

Кирил Добрев прозвънил и хора от кръга на Кирил Петков и Асен Василев, които иначе уж хич нямат нищо общо с Радев, да не са посмели „да дадат нещо“ на АФЕРА или на нейни близки приятели – медии. Разбирай, да не се излъжат остапбендеровците да ни дадат пари за реклама по изборите.

Ама още вчера ви го написах, бре, селскиТрудови масончета, за „ама нещо не може ли…“! НЕ МОЖЕ! Написах ви и защо НЕ МОЖЕ! Не се пънете толкоз да ни затваряте вратите! Минали сме и през съдилища, заплахи, подслушвания, външно, преследвания, данъчни, през всичко сме минали, само и само да ни затворят устите. Защото разлика няма никаква – от тикви и зелени чорапи – колкото повече пишеш истината, толкова повече ти пречат и те тероризират. Вместо да ти благодарят, че им отваряш очите за мошениците, които са ги заобиколили.

Това е и „нивото“ на „цвета на нацияата“ на Радев и „почЕтените“ му.

Пичове, Боко и цялата му кохорта съм преживяла, ама такива ахмаци като вас, дето ми звъните и докато „сега съм при министъра“, не съм предполагала, че ще блъсна челно.

Карай да върви.

Важното е, че две далавери ви пресякохме, „копринковци“.

Не че не продължавате напред. Но! Оглеждайте се внимателно, че от балтията на АФЕРА много боли.

Веселина Томова

«