Публикувано на 07.07.2018 / 19:43

ХВАНАТИЯТ ДА ШОФИРА НАШМЪРКАН С КОКА Е ШЕФЪТ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“! ЗАЩО ЖИВКОВ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН, ЧЕ БОРИСОВ СПУСКА ДИРЕКТИВА НА ТЕНЧО ТЕНЕВ ДА СВАЛИ СЛУЧАЯ ОТ БЮЛЕТИНА? ЧАКАМЕ ОТГОВОР ОТ ЦАЦАРОВ!

ЖИВКО ЖИВКОВ„ЗА ЧЕСТТА НА ПАГОНА

На вниманието на Г-жа Томова!

Служител съм на Пътна Полиция и бях на работа, когато беше спрян Шефът на Държавен фонд „Земеделие”, който кара надрусан в центъра на София.

Противоречива информация, че високопоставен, държавен служител е хванат да кара аудито си в центъра на София, се появи за кратко в мултимедийното пространство, но… толкова.

От колеги научихме веднага кой е този човек в сферата на „Калинките” /препратката е към скандално назначената Калинка в същия фонд/. Това бил Живко Живков – 40-годишният, бивш партньор на Йосиф Новосад – младши с колбасарската фирма ЧЕХ, която Пеевски „гушна” наскоро.

Живко Живков е от град Горна Оряховица и израсна в системата на зърнарите, от най-ниско ниво. Беше шеф на Фонда в Търново и от там – на най-високия пост, след министъра /сега, Румен Порожанов/. Живков разпределя милиони левове и близки до него говорят, че се е самозабравил, напоследък. / инфото е на колеги от Търново /

Така се стигнало до конфузната, за нас и МВР, случка преди няколко дни в центъра на София. Дежурните колеги от Пътна Полиция са си свършили работата, забелязвайки Ауди, с немска регистрация да криволичи и са го спрели и проверили. Полевият наркотест е дал положителна проба на… кокаин. Дори, колата е била конфискувана от колегите.

Шефът ни обаче Тенчо Тенев, лично се бил заел да прикрие случая и очевидно – успява. Фрапираща е информацията, че лично премиерът Борисов е задал какво да е поведението на Тенев и е дал директивата – Живков да се прикрие.

Въпреки, че информацията е пикантна и агенция blitz.bg, воглаве с Ивайло Крачунов – главният й редактор, пишат за случая – името Живко Живков не се споменава.

Отново от наши източници колеги от страната разбрахме и за друга слабост на двуметровия Живков – проститутки, от чиито… части смъркал дрога с Й. Н., и…крадени коли с пренабити номера.

В тази връзка  и  Аудито, което е спряно, е с немска регистрация. Упоритият  опит на ваши колеги да разберат официално за случая, стигна до там, че, цитираме: „Имало е нещо, но момчетата /катаджиите/, се… объркали“.

Защо Живков е толкова важен, че Борисов спуска директиви на Тенчо Тенев да свали случая от бюлетина? Чакаме отговор от Цацаров!

Знаем, че чете afera.bg.“

П.П. Ето разследвания на АФЕРА, свързани с Живко Живков, които Цацаров проспа умишлено и не си мръдна пръста да реагира. Сега отново лично Борисов укрива името на Живко Живков, който е хванат да шофира нашмъркан. Цацаров и тоя път ли ще зажумиш, защото няма как да пипаш хора на Борисов?!

Публикувано на 14.02.2017 / 21:21

ЕТО КАК ГОТВЕНИЯТ ЗА ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“ ПОДПИСВА НЕИСТИНСКИ ДОГОВОР И „ВЪВЕЖДА В ЗАБЛУЖДЕНИЕ“ С НЕЗАКОНЕН ПОДПИС!

Публикувано на 14.02.2017 / 18:58

ПРЕЗИДЕНТЪТ С ВТОРИ БЕЗУМЕН ОПИТ ЗА ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“! СЕГА ПЪК ЖИВКО „ЖЕЛЕТО“. ЕЕЕ, ДОКОГА „АФЕРА“ ЩЕ ВИ СОЧИ КОЙ КОЙ Е!

Публикувано на 15.02.2017 / 17:16

ЧЕСТИТО „НАДГРАЖДАНЕ“ НА МАФИЯТА! ДЯСНАТА РЪКА НА ПОРОЖАНОВ, ЖИВКО ЖИВКОВ – ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“!

Ето го и Живко Живков в отбора на „Бистришките тигри“ в близост до Бойко Борисов:

живко живков

 

Afera.bg

Коментари 33 за
“ХВАНАТИЯТ ДА ШОФИРА НАШМЪРКАН С КОКА Е ШЕФЪТ НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ЗЕМЕДЕЛИЕ“! ЗАЩО ЖИВКОВ Е ТОЛКОВА ВАЖЕН, ЧЕ БОРИСОВ СПУСКА ДИРЕКТИВА НА ТЕНЧО ТЕНЕВ ДА СВАЛИ СЛУЧАЯ ОТ БЮЛЕТИНА? ЧАКАМЕ ОТГОВОР ОТ ЦАЦАРОВ!”

 1. А дали Порожанов не е поръчал Живко Живков, тъй като Порожанов не понася Живко Живков, но му го спуснаха Живков на поста заместник?

 2. Това не е писано от служител на Пътна полиция. Не казвам, че случка не е имало. Има специфична информация за служител в земеделското министерство или запознат с бранша.
  Но за разпоредбата от ББ до Тенчо Тенев да се скрие не се и съмнявам. А пък Тенев ще си скъса задника да угоди на който и да е, стига да го оставят да дерибейства в КАТ-София.

 3. Дано да се избият по пътищата всички надрусани шефове и кметове

  1. Provans/Tencho ,nauchi li imenata na ulicite v Sofija ,ili ,,oshte preskacha tramvaynite relsi..Seljanche/podhodjashto ,,za bushon,,i,,napovikvane,,/Vinagi greshen!,,Ey,,Brat,ched,,,koy ,,nomer,,boja za kosa polzvash..

 4. В света на капитала и въобще в капиталистическото общество е ВИНАГИ така и не може да бъде другояче!България просто следва световните тенденции и е едно умалено копие на световния капитализъм и типичните за капитализма процеси-тотална корупция, крещящо безправие, беззаконие, липса на какавато и да е справедливост, шуробаджанащина и прочие уродливи неща типични за капитализма!При капитализма правото е ВИНАГИ на страната на силния, разбирай на богатия, на тoзи с връзките и неограничените възможности!
  „Калинки“ назначени на отговорни постове и сладки службички без да имат нужната квалификация, интелектуални способности, опит и/или образование!
  Да вземем например Ангела Меркел, която няма данни за държавник и политик, но e лансирана в голямата политика!Или Тереза Мей.С бакалавърска степен по география, но това не беше никаква пречка да бъде вътрешен министър на Обединеното кралство само до преди няколко години!В резултат претъпността във Великобритания цъфна и върза…
  Или Урсула фон дер Лайнен в Германия.Бивша фелдшерка но сега е вече горда министърка на отбраната на Германия.Без въобще да има професионален поглед към военното дело и военщината въобще.Но пък иначе е правилния от към политическа линия и коректност човек…Или пък нашия Каракачанин-смешник на N-та степен ама и той министър на отбраната!
  Примерите са с хиляди-и у нас и в чужбина!Не случайно е казано, че „рибата се вмирисва от главата“-при капитализма от горе до долу по вертикалата е така-„калинки“, очинайки, шуренайки, баджанаци-всеки е човек на някого, „мениджъри“, ръководители и т.н.!А можещите и знаещите хора, хората със съответния умствен потенциал, образование и личностни данни, но пък със скромен произход и от обикновени семейства и без съответните връзки и възможности са изхвърлени на бунището на обществото-безработни, ненужни или в най-добрия случай вегетиращи и водещи някакво полумизерно съществуване!
  Макрон може ли да обясни защо младежката безработица е 45%(по данни на френските профсъюзи).А Меркел и Мей могат ли да обяснят и те-младежката безработица във Германия и Великобритания е от порядъка на 30-35%(пак по данни на профсъюзите)!А Ципрас какво ще изминджа по въпроса и той-младежката безработица в Гърция е даже 65%!
  Тръмп има ли да каже нещо по въпроса-истинската берзаботица в САЩ(а не тази обявена от стъкмистиката) е 21.8% или около 102 млн. американци в трудоспособна възраст за без работа или поне без постоянна работа!
  А нашта проста страхлива Тиква има ли и тя нещо да добави по въпроса??Или с 9.5 млрд. „зеленко“ скътано по разни офшорки Тиквата я боли патката за умиращия и изчезващ като нация български народ!
  Така че хич и не се чудете, че тоя тип с физиономия на мангал(на снимката по-горе) дрогиран или не са го сложили на този важен и отговорен пост-нали е верен човек на Тиквоча, нали е от неговата партия и електорат!
  В крайна сметка прав е бил нашият поет Христо Смирненски възкликвайки преди повече от 95 години: „Два свята, единият е излишен…“

  1. ..I IVA NIKOLOVA,v petak v Parlamenta,,OBARNA BAYRJAKA,,/OBICHAM BOGATITE,MRAZJA BEDNITE!,,..ABE,KOGA STANA CIGANKA/GERBADGIYKA/KOGA TI ,,POCHERNJA,, ZADNIKAT…A MOGE BI E ,,SIN,,..KATO VENCITE I..BEDNI MI SASHO DIKOV/,,OT UMREL ,PISMO…

 5. Всички избягали в МЗХ са с три странни договори за назначение, които ако стане нещо във владенията на Порожан те ще се изнижат отново в ДФЗ. Нагласи ли са си всичко защото там мафията е голяма и действат доста сил и хора в ролята на „СИВИЯ КАРДИНАЛ“

 6. Баси и наркоманите тея ГЕРБаджии.

  На бат боеко и цацаров такива им трябват. С много компромати за да изпълняват всичко каквото им кажат.

  Смятай още какви престъпления има прикрити от цацаров и полицията

  1. …sega,,shte mu poverjat,,OBSHTINSKA BANKA,,za da spazvame,,tradiciite,,na Orlin/A1..policijata,,veche se otmetna,,/Gotov e!

 7. Повярвай те ми минал съм през всичко това това за което написах не е художествена измислица

  1. ,,NORMALNOTO,,RAZVITIE NA EDNO SAMOZABRAVILO SE NISHTOGESTVO/SELJANCHE,,BUSHON,,/ZA OTCITANE…EY,,,UPRAVLJAVASHTI,,CHELI LI SA VI KATO MALKI,,ISTORIJATA ZA MORJAKA,MAYMUNATA,PIANOTO I VRATOVRAZKATA,,..AUDI,RIZA,KOKAIN,OFIS,PROSTITUTKI….SIGORNO E,,NA OBJAD I VECHERJA,,V ,,MARINELA,,HOTEL..,,PEYKATA,,NA GERB!

 8. Госпожо Томова, а защо не казвате нищо за така наречаната принцеса Атидже от ДФЗ-то. Този е за фасада само, има ли нужда да ви казваме, че госпожата коли и беси там.. Или ви е страх да пишете за уж “кадъра” на дпс-то. Или изчаквате да смени поредния директор и да направи още някой друг милион на гърба на всички нас?!?

  1. А вие сливи ли имате в устата да напишете до АФЕРА онова, което знаете?!

 9. Хм, всъщност порциите в Държавен фонд „Земеделие“ по-скоро ги раздава заместник-директора, гордеещата се с познанството си с Делян Пеевски, Атидже Алиева – Вели от ДПС, която за последните 2 – 3 години успя да изгони общо взето повечето читави експерти и в момента е заобиколена от послушни пуделчета, които вършат срещу кокалчета всички нареждания и поръчки. Живко е нещо като химикалка за подписи. Е, прокарва някои афери на приятели, но не е главно действащо лице. Парадоксалното е, че добрите експерти бягат при Порожанов в министерството, за да се случва това, представете си колко е зле положението във фонда. Общо взето 40 % кадри на ДПС, 40 % кадри на ГЕРБ, един „Патриот“ за цвят и останалите в графа „други“, че някой трябва и да работи. 18 години ДПС и 9 години ГЕРБ, проспериращо земеделие…

  1. Госпожа Томова ако митническа агенция във Варна проговори пред вас книгата ви “бандитска Варна“ ще е като приказка за деца.

 10. Не правете сравнение с Живко Мартинов ,той е никой в сравнение с Порожанов и тоя. Всеки по голям земеделски производител който е правил проекти по Европрограми знае за какво става дума.И не само тия двамата, списъкът е дълъг.ДПС от Сапард до ден днешен не е излизала от този бизнес и е в основата на всички взятки.Ако имаше читава прокуратура и разследващи органи всичко лесно може да се докаже.Да ама не. По митниците положението е същото,направете внос или износ на един контейнер във Варна и ще ви стане ясно как се работи в България.Същото е и с обществените поръчки.Скоро гледах по тв. как от НАП се правят на клиенти по морето и хващат търговци които не издават касов бон .за един лев. Браво, борци за справедливост и законност!!! Това е пътят от единият лев до милионите направете го ако ви стиска.Само че, тати каза ще ми купи колело ама някой друг път.

 11. Че това новина ли е в долината на вечно полу-пияните, надрусани, нашмъркани, накадени булгароиди??? Независимо от финансовите състояния на нарушителите, законът трябва да е еднакво строг за всички. Правилата у нас са само за бедните, а новото поколение богаташи се мислят за недосегаеми…. Свинята вече си е продал душата и има дебела кожа, така че не му пука каво хората искат…

 12. Amicus certus in re incerta cernitur.
  живеем в страната на победилия идиотизъм ! мутрата „буда“, макар и дебил, всъщност е един доста талантлив престъпник – още от периода на мето илиенски се огражда с послушни същества и ги прибира на хранилка в своя харем / и жени, и полу-мъже /, като ги използва за кратко време по предназначение !

 13. Трепане на тая СГАН Гербаджийската и техните коалиционни помияри. Бой по кухите им кратуни.

  1. KlANOVO/MILICIONERSKATA/CHERVENA/PARTRTIJA,,SI IMA ,,MAGKI PROSTITUTKI,,…HODESHTI/S NASHITE,OTKRADNATI PARI/…NASHMARKANI,PO PROSTITUTKI..FUCK THEM ALL!…I..,,I EDNA KOLA NE E ZAGASNALA,,A…EVROPREDSEDATELI…[email protected] VI,,ZA SERVIZ PLACHAT,,..,,S,,FRENSKIJAT KLJUCH,,!FUCK THEM ALL!DOBRE CHE,,VASHATA POLICIJA VI PAZI,,INAK…

 14. Ако бяхме що-годе нормална държава, след този случай си отиват хванатият с кокаин Живко Живков, като и шефът му – Румен Порожанов.

  1. TOVA E,,RAVNOSMETKATA,,NA DARGAVATA ZA,,EVRORECEDATELSTVOTO,,/DVA ,,PARALELNI SVJATA/////EDINIJAT NA HORATA S ,,PROTEZI,,VLACHENI IZ SOFIJA,GURNALISTI ,GONENI ,KATO,,GLASAT NA ISTINATA,,OT TV I,,BUHALKI,,OT NAP,,POCHERNENI,,MAYKI S,,DECA V INVALIDNI KOLICHKI,,POSLEDNIJAT MOHIKAN,,/SASHO DIKOV..!…OT DRUGATA STRANA SA,,KRADCITE NA SAVREMENNA BALGARIJA,,OT GERB I,,CHERVENI GSM/I…DESITU/DET ,,OVARSHA,POLVIN PARLAM.GRUPA I DE SHTO ,,IMASHE IZ SOFIJA,,,LILITU,PRIKRIVASHTA,,PATNO/STROIT.DALAVERI,,,,BORSHOSH/NDK,TOALETTITE,NA KOITO STRUVAT HILJADI EVRO,PR/KI OT MINIST,SAVET I MINISTERSTVA,,SAS SELFITA,,PO EXOTICHNI MESTA,MAMINI,CHICHOVI,,KOKAINOVI MOMCHENCA,,RAZHVARLJANI PO ,,FONDOVE,,,,AGENCII,,I,,DARGAVNI DRUGESTVA,,POLICAI,,NA POVIKVANE,,..PROKLETA DA E TAZI SGAN!FUCK THEM ALL!

 15. Това нарочно са го направили за реклама пред китайците , както оня виц за сърбите в Ню Йорк ово е стандарт смъркаш , ебеш и караш.

 16. Първо Живко Суджука, сега Живко Белото… Други Живковци има ли във върхушката на гробарите? Остана Живко тъпото копеле, ама кат’ гледам, те всичките са тъпи колелета….

 17. Ехеееее не мога да повярвам.Томова кралица си отново ги разби тоя цяло Търново го разнасяше.Беше недосегаем и местните полицаи само гледаха.Алооо ОДМВР Търново къде спите.Браво на тези катаджии от София.Евалаааааа.

  1. В МВР -то в Търново просто ги е страх, защото там, както и в целия град, се разпорежда ЦЦ.

  2. рибата се вмирисва от главата… с тоя корумпиран директор на МВР В.Търново толкова… та той е същия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *