« Върни се назад Публикувано на 30.11.2017 / 9:04

ХА-ХА-ХА – ها ها ها! БОБИ Б. ТАНЦУВА ТАНЦА НА ВОЙНАТА НА ДРУГОВЕРЦИ

БОЙКО БОРИСОВКато гледах танца на Боби Б. със саби си мислех – бе това не е ли някаква подигравка с християнското ни момче? Ми, да, според мен се оказа номер в най-добрите йезуитски традиции – три пъти гален от папата, танцува танца на войната на друговерци…Как ли са се смели после, докато похапват кус-кус с пръстенца в златния дворец – ها ها ها*. Иначе всички други членове и членки на делегацията един по един дадоха изчерпателен отчет какво са договорили. Можем да обобщим:

– Еи и дцзцэрндинжзн лпин, много успешно, мзеиднз чмивж искат нашия опит за туризъм, щото сме много туристически, внтижтж, ще строим пътища, втивгжд, селското ни стопанство, заотжз….

СОЛОМОН ПАСИПосле Паси Червените Кецове, тоз титан на външнополитическата демократична мисъл обобщи:

– В Саудитска Арабия има известни неразбории с човешките права, но нищо. Ние ще им внесем малко западна култура, цивилизованост и прогрес…

Става дума са Боби Б., цв.цв., Каракачанов и Външната ни, те ще внасят цивилизованост, не ние, щото сме дебили и за чеп за зеле не ставаме.

Накрая аха да утепа Николаев с твърдението си, че в Ирак ни уважавали заради добрите отношения през 70-те години…. Ма Николаев се овладя и го прекъсна тъкмо преди да каже некой гнусен комунизъм.

–––

ха-ха-ха – * ها ها ها

Виктория Тинтерова

«