Публикувано на 09.10.2019 / 16:38

ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!

ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!На 8.10.2019 АФЕРА публикува:
ДА ТИ ИМАМЕ „НОВИТЕ“ АПАПИ „АЛЧНИ ЗА … СПРАВЕДЛИВОСТ“, СЛАВИ! ВАРНА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!

На 9.10.2019 АФЕРА публикува:
ТОВА Е РУДИ – ЧОВЕКЪТ НА СЛАВИ В ПАЗАРДЖИК, СЪВЕТНИК ОТ РБ, КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК ОТ БСП! Е, НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

На 9.10.2019 АФЕРА публикува кой кой е и откъде идва в „Няма такава държава“:
ОТКЪДЕ ИДАТ. ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ, ТА В „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“

Преди минути на сайта на партията Няма такава държава на Слави Трифонов тихомълком бе изтрито името на координатора от Варна Александър Тодоров и на негово място цъфна името на:
Варна – Емил Добрев Ефтимов /първият на снимката/

Бърза справка на АФЕРА показа, че на името на Емил Добрев Ефтимов се водят следните фирми:
ВАНЕС 2011 ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител
СТАРТ АУТО ВАРНА ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител
БУЛМАТ КЪМПАНИ ООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
АПРИОРИ ЕКСПОРТ ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител

Емил Ефтимов обаче понастоящем е зърнен бос от Варна , а при справка в търговския регистър се появяват стари фирми с милиони задължения към държавния бюджет на невнесено или изтеглено ДДС. В последствие всички фирми са със сменен собственик и адрес, пише пък сайта „Само истината“.

След публикацията на АФЕРА за Руди от Пазарджик, координатор на „Няма такава държава“, той също беше изтрит тихомълком  от сайта на партията и заменен с: Тинко Василев.

И с този Тинко Василев Слави ПАК се набута. Може би Слави си мисли, че като Тинко Василев е адвокат, е чист като сълза. Да, ама не. Адвокат Василев е в управителния съвет на Движение ДНЕС, който години наред е бил и областен координатор на ДНЕC.

Така и от Александър Тодоров във Варна, който е със скандално минало относно „Дупката“, Слави се набута още по-здраво с Ефтимов зърнения бос.

Питай бе, пич, първо питай преди юруш на маслините да правиш „политици“!

Ега ти и държавата, щом и „няма такавата и държава“ – същата!

П.П. Преди минути пак тихомълком, след публикация на АФЕРА, Слави изтри и координатора си в Добрич. И пчеларят бизнесмен от Добрич Дилян Господинов беше сменен с Мария Драгомирова Рогова. Рогова е завършила Варненския свободен университет, специалност право. Като чуем завършил право във Варненския свободен университет, направо се хващаме за кобура.
Както е тръгнало, май ще има нов кастинг за политици.

Afera.bg

Коментари 10 за
“ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!”

 1. Емил Ефтимов, познат още като „дебелия“, е изключително лицемерен индивид. От месеци насам се фръцка наляво и надясно, че е дясната ръка на Слави във Варна и че той ще този, който ще реди листите за Варна при бъдещите парламентарни избори. Публичен факт е, че Емил Ефтимов или Емо Дебелия е завлякъл безброй земеделски производителои с няколкото свои фирми фантоми. Дава аванс 30% и за останалата част – „пи кафе и излезе“. Час по-скоро Емил Ефтимов, трябва да бъде остранен от структорите на новата партия защото, хора като Емо Дебелия, вредят много на нейният авторитет.

 2. ТОЯ МАЗЕН И НАДМЕНЕН ДЕБЕЛАК ЕФТИМОВ АКО ТОЙ Е ПРИМЕРА НА ВАРНА ЗА РОДОЛЮБЕЦ ,ПРИМЕР ЗА ЧОВЕЧНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД !НАРЦИСТИЧЕН,АЛЧЕН ТЪПАК ,КОЙТО В МЕ Е ЗАВЛЯКЪЛ СУМА ТИ И НАРОД !ДОСТА ПРИВЪРЖЕНИЦИ ВАШИ ГОСПОДИН ТРИФОНОВ ЩЕ ,ПРЕДВАРИТЕЛНО ЩЕ СЕ ОТКАЖАТ ОТ ВАС,ЗА ЖАЛОСТ!

 3. Емил Ефтимов е завлякал много хора от Земеделския бранш. Поредната му фирма – Априори експорт – е с блокирани сметки и на път да бъде обявена в несъстоятелност. Явно търси спасение при Слави, а и някой лев да захлеби..
  Александър Тодоров беше директорът на общинско дружество, който позволи на Гергов да заграби “дупката” от община Варна. Понастоящем пред фалит и дължащ също много пари на служители и партньори.
  Все отбор юнаци 🙂

 4. Да взема в Добрич оня паляк суджука.
  Той къде се скри? Още ли някой не го е набил?

 5. Да, очаквано за Слави Трифонов. За пореден път се оказа неподготвен за това с което се заема като дейност, извън това което му е попрището. Защо не си гледа музиката, шоата, ами навлиза в морето?То не е до колене, и не за всеки. Нещата не се свеждат само до наличието на пари! Но това на елементарно ниво няма как да се разбере. Жалко за тези които ще се подлъжат по неговия проект!

 6. Г-жо Томова,
  Проучете координаторката за област Видин. Тя е мултимилионерка от криминалния преход във Видин.
  Караше поръчково Бентли, а Видин потънал в беднотия и мизерия.
  Нападна с мутри Григор Здравков от „легия антимафия“, когато заведе журналисти от „Уолстрийт джърнал“ във Видин, да разследват трафика на емигранти към Сърбия
  Брат й е пръв авер на Таки.Проучете я по-добре. Питайте Григор Здравков.

 7. А, Виктория Василева кога ще изтриеш, Слави? Проста, нагла, алчна за власт е бившата седесарка от Козлодуй – Виктория Василева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *