« Върни се назад Публикувано на 09.10.2019 / 16:38

ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!

ХА-ХА-ХА! СЛЕД ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“ СЛАВИ СИ ИЗТРИ КООРДИНАТОРА ВЪВ ВАРНА, НАБУТА СЕ ОЩЕ ПО-ЗДРАВО! ПИТАЙ БЕ, ПИЧ, ПЪРВО ПИТАЙ ПРЕДИ ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ ДА ПРАВИШ „ПОЛИТИЦИ“!На 8.10.2019 АФЕРА публикува:
ДА ТИ ИМАМЕ „НОВИТЕ“ АПАПИ „АЛЧНИ ЗА … СПРАВЕДЛИВОСТ“, СЛАВИ! ВАРНА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!

На 9.10.2019 АФЕРА публикува:
ТОВА Е РУДИ – ЧОВЕКЪТ НА СЛАВИ В ПАЗАРДЖИК, СЪВЕТНИК ОТ РБ, КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК ОТ БСП! Е, НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

На 9.10.2019 АФЕРА публикува кой кой е и откъде идва в „Няма такава държава“:
ОТКЪДЕ ИДАТ. ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ, ТА В „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“

Преди минути на сайта на партията Няма такава държава на Слави Трифонов тихомълком бе изтрито името на координатора от Варна Александър Тодоров и на негово място цъфна името на:
Варна – Емил Добрев Ефтимов /първият на снимката/

Бърза справка на АФЕРА показа, че на името на Емил Добрев Ефтимов се водят следните фирми:
ВАНЕС 2011 ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител
СТАРТ АУТО ВАРНА ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител
БУЛМАТ КЪМПАНИ ООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
АПРИОРИ ЕКСПОРТ ЕООД
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Съдружник
ЕМИЛ ДОБРЕВ ЕФТИМОВ – Управител

Емил Ефтимов обаче понастоящем е зърнен бос от Варна , а при справка в търговския регистър се появяват стари фирми с милиони задължения към държавния бюджет на невнесено или изтеглено ДДС. В последствие всички фирми са със сменен собственик и адрес, пише пък сайта „Само истината“.

След публикацията на АФЕРА за Руди от Пазарджик, координатор на „Няма такава държава“, той също беше изтрит тихомълком  от сайта на партията и заменен с: Тинко Василев.

И с този Тинко Василев Слави ПАК се набута. Може би Слави си мисли, че като Тинко Василев е адвокат, е чист като сълза. Да, ама не. Адвокат Василев е в управителния съвет на Движение ДНЕС, който години наред е бил и областен координатор на ДНЕC.

Така и от Александър Тодоров във Варна, който е със скандално минало относно „Дупката“, Слави се набута още по-здраво с Ефтимов зърнения бос.

Питай бе, пич, първо питай преди юруш на маслините да правиш „политици“!

Ега ти и държавата, щом и „няма такавата и държава“ – същата!

П.П. Преди минути пак тихомълком, след публикация на АФЕРА, Слави изтри и координатора си в Добрич. И пчеларят бизнесмен от Добрич Дилян Господинов беше сменен с Мария Драгомирова Рогова. Рогова е завършила Варненския свободен университет, специалност право. Като чуем завършил право във Варненския свободен университет, направо се хващаме за кобура.
Както е тръгнало, май ще има нов кастинг за политици.

Afera.bg

«