Публикувано на 10.02.2021 / 10:45

ХА-ХА-ХА! КАБЕЛАРЯ И АПТЕКАРЯ СЕ СЪБРАХА! ДА ЖИВЕЙ БОЙКО БОРИСОВ!

Ха-ха-ха!

Валери Симеонов и Веселин Марешки се събраха в „патриотична коалиция“ НФСБ-Воля.

В името на Хунтата. Да живей Бойко Борисов!

Afera.bg

П.П. Васил Петев: По-силно е от мен! Не мога да замълча! Толкова съм щастлив!

Ходя по улицата и се усмихвам. Хората ме питат, що се хиля, а аз само им казвам: Тихо! Тихо да не развалим калимерата!

Коалиция “Тих диазепам” вече е факт! Да почерпят олигофрените! Ура, ура, ура! Животът е прекрасен!

Николай Бареков: Събра ги Баце и неволята – бачо Валери и МаГарешки. Коалиция по НЕ(ВОЛЯ).

Коментари 24 за
“ХА-ХА-ХА! КАБЕЛАРЯ И АПТЕКАРЯ СЕ СЪБРАХА! ДА ЖИВЕЙ БОЙКО БОРИСОВ!”

 1. Гответе се за още 4 години банкянския цървул да управлява…, докато успешно ни предаде на управниците на Новия световен ред.
  Нарочно са ни го избрали и ни го пробутват за премиер, барем това овче стадо българския народ се осъзнае колко е дебилно, но то продължава да си стои такова… Явно му харесва (или поне на болшинството).
  Пожелавам на всички истински българи, които милеят за родината си да бъдат здрави и силни да преживят, това което ни чака и да се борят за живота и здравето си.
  Щастието по нашите земи няма да дойде скоро…

  1. HAYDE BEEE..OSHTE KOLKO,,TOMA,,OT,,BAY GANJO,,..E NAPISAL ALAKO K….AMA BALGARSKIJAT NAROD,,SI GI CHETE,,..BEZ ,,DA MU MIGA OKOTO,,..!

 2. Политическите шмекерии се събраха. Ако влезнат, пак ще са в коалиция с биби.
  Такива лъжи към народа не трябва да се допускат.
  Само и само пак да се примъкнат,
  олигофрени, оптилозавъри, гудзиломери.
  Политически джендъри…

 3. Нормално даже и Тумбака с лого Била трябва да е там. Те си работят в схема, само трябва да са пак „вътре“ за да продължи да си бачка схемичката, не те първа с нови кур@и да се договарят.

 4. Странно…И сложно.
  През горещото лято на 2019 година беше отпусната такава пожизнена „награда“ на учителка по музика в детски градини, вече пенсионерка, в размер на 500 лева месечно.
  Не че въпросната госпожа не е изучила дечицата добре да пеят и танцуват, но в крайдунавския ни град има и други достойни творци – актьори, режисьори, певци, музиканти, художници, поети, скулптори, телевизионери…. И част от тях са носители на наши и международни награди в областта, в която творят.

 5. Правителството ще изплаща държавни парични награди на 65 творци в следващите три години, предаде Сега. Става дума за месечни суми от 350 или 500 лв. на наши певци, композитори и поети, които ще се дават по закона за награждаване на лица за особени заслуги към българската държава и нация.

  Припомняме, че имаме 300 000 души със свободни професии, на които държавата обеща помощи по време на пандемията, но не дава.
  По този закон обикновено се отпускат персонални пожизнени пенсии на големите ни артисти, но в него има предвидено и даване на парична награда за период до 3 г., като тази възможност досега се е прилагала рядко.
  Решението е взето тайно на 3 февруари, но за него се разбра едва, след като се появи в деловодството на НС и в правната система на МС, като първи го съобщиха Новините.бг. То не бе оповестено официално по обичайните канали. Няма го нито в дневния ред на въпросното заседание на Министерския съвет, нито в справката с взетите решения.

  Общата сума е в размер на 1 045 800 лв. за целия период на отпускане. Всички в списъка са певци, композитори, музиканти или свързани по друг начин с естрадата – Васил Найденов, Богдана Карадочева, Стефка Берова, Ваня Костова, Веселин Маринов, Диана Дафова, Кирил Маричков, Етиен Леви, Петя Буюклиева и т.н. Парични награди има и за поетите, награждавани на конкурси за българска песен като Александър Петров, Найден Вълчев, Недялко Йорданов, съпругата на организатора на Златния Орфей Генко Генов – Дариана Генова, журналиста Иван Тенев. Повечето защитиха властта след началото на недоволството у нас през изминалата година или се включваха в различни кампании на властта.
  Припомняме, че щурецът Маричков например, който уби жена на пътя при катастрофа, но не лежа в затвора, гръмко се обяви против протестите срещу властта, като заяви, че не би излязъл да протестира. Преди 1989г. той се изявяваше по фестивали от рода на Ален мак, след промените запя „аз не съм комунист”, а сега припява на управляващите от ГЕРБ.
  Сходна е и историята на други имена от бонусния списък. Някои бяха облагодетелствани с имоти и други благини от тоталитарните власти, но в началото на прехода смениха рефрена със СДС и сега пеят в тон с ГЕРБ.

  https://19min.bg/

  1. Ако не са внася ли, само осигурявали, сега Защо и… от къде на къде. Като им виждам хонорарите, имотите, статуса и сега.. Айдее, пак на гърба на народа.
   Мравката и щуреца, народът отдавна го е казал.

 6. Народът го е казал ясно и недвусмислено :
  „Краставите магарета и през девет баира се събират“ !

  Вижте сурата на Магарешкия – крастав .
  А на владетела на хотела в Малко Търново – мургаво !

 7. МЪРШИТЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА СЕ ПРЕГЪРНАХА,КОЙТО СИ ДАДЕ ГЛАСА ЗА ТЯХ Е ПОДОБЕН ЗАГУБЕНЯК КАТО ТЕЗИ ХАМЕЛИОНИ

 8. „Патриот е – душа дава
  за наука, за свобода;
  но не свойта душа, братя,
  а душата на народа!
  И секиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави?
  продава си и душата.“

  Х.Ботев

 9. Имaхмe рaбoтнa cрeщa c прeдcтaвитeли нa мaйкитe нa дeцa c уврeждaния и изрaзихмe пълнa cъпричacтнocт към тeхнитe cпрaвeдливи иcкaния зa тoвa Вaлeри Cимeoнoв дa нe бъдe зaмecтник-прeдceдaтeл нa бългaрcкия пaрлaмeнт“, oбяви Мaрeшки.
  „Пoнeжe ниe cмe пaртия нa дeйcтвиятa, aз oбявявaм, чe дoкaтo Вaлeри Cимeoнoв e зaмecтник-прeдceдaтeл, aз нямa дa ce дoближa дo тaзи трибунa, ocквeрнeнa c нeгoвoтo приcъcтвиe“, кaзa oщe лидeрът нa „Вoля“, кoйтo cъщo e зaм.-шeф нa НC.

  Вaлeри Cимeoнoв oтвърнa нa Мaрeшки:

  “Тaкивa упрeци и oпит зa мoрaлизaтoрcтвaнe oт хoрa c oбвинeния зa хулигaнcтвo, зa рeкeт, зa укривaнe нa ДДC зa дaнъчни измaми – нe мoгaт дa бъдaт другo ocвeн кoмплимeнт“.

  10/02/2021 – „Oбявявaмe cъздaвaнeтo нa пaтриoтичнa кoaлиция мeжду „Вoля“ и НФCБ. Двeтe пaртии имaмe мнoгo oбщи цeли. Oчaквaмe дa пoлучим пoдкрeпa и дa учacтвaмe в cлeдвaщoтo упрaвлeниe“

  Мърши, сър. Политически мърши…

 10. Явно Баце веч не са нуждай от екс ВИЦ-премиерин на ТИШИНАТА и ВИЦ – тайна клиентка за министъркининка..
  И го качи с ЯЛОВото магаре по пътя на ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА..
  В обора на поредните прелъстени и изоставени коалиционни партенки на БАЦЕ..

  1. Мартине, Баце си намери друга подлога – „чиста и неопетнена“! А, и досега не е повторил, „съдружник“! Използва и захвърля. Виж, с ченгето – военен министър, нещата стоят по друг начин. Просто ще го включи като гербаджиия на избираемо място. Много ми е странно, как най-противните типове на онова, комунистическото време, станаха първи дружки на краварите.

 11. Тези не са никакви патриоти, не ги наричайте така! Два крайморски боклука, австралопитеци с нечист бизнес и непомерни амбиции. Искат имунитета, за да не ги преследват съдебно за безкрайните им далавери. Какво стана с релсата, със скачането от Аспаруховия мост? Не се лъжете да гласувате за тези добитъци!

 12. И двамата ще ядат хурката.
  Само бой и ебан за Тиквата и приятелите му.

 13. Пълни бклуци. Неприкрити подлоги на престъпната мутра. Бабабар с него да горят в ада.

 14. В закона за избори трябва да има клауза:
  Партиите и всички други, участващи в избори, предварително да заявяват с кого ще се коалират след изборите.
  Така гражданите предварително ще знаят за кого и заради какво дават гласа си.
  Сега какво се получава:
  Гласуваш за една партия, след изборите получаваш друга.
  Гласувал си, примерно за патриотите, после получаваш ГЕРБ.
  Това, ако не е измама, здраве му кажи!
  Че е отврат, отврат е, но на партийните водачи не им пука, че мамят избирателите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *