« Върни се назад Публикувано на 30.04.2014 / 11:58

ХА-ХА-ХА! ВАРНЕНСКИТЕ ЧЕНГЕТА „ЧАВКИ” НАБУТАХА ЕДИН ДА ОТГОВАРЯ ЗА 11 ПАЛЕЖА НА КОЛИ

 

25-годишният П. М. от Варна е уличен в запалването на 11 коли. Мъжът е арестуван при специализирана полицейска операция по линия на палежи на автомобили, съобщават от полицията. Унищожените от младия мъж коли са били паркирани в централната част на града и кварталите „Трошево” и „Възраждане”, а престъпните деяния са извършени в периода от 10 до 23 април.

По всички случаи са образувани досъдебни производства, които се водят под надзора на Районната прокуратура. П. М. е с чисто съдебно минало. Той ще прекара в ареста 72 часа, съобщава сайта „Топновини Варна”.

Междувременно през изминалата нощ отново е горял лек автомобил „Мерцедес”, паркиран до хижа в село Звездица. Сигнал за пламналото возило е получен около 3,20 часа. Колата е напълно унищожена.

Както се и очакваше варненските корифеи на милиционерската мисъл заловиха и набутаха някой си П.М. да отговаря за всички палежи, за да си оправят „статистиката” на заловени „11 извършителя”. Тепърва ще става ясно обаче дали точно П.М. единствен е палел автомобили.

Защото районната прокуратура, която също очевидно е „чавкова”, ще трябва да доказва всеки един палеж. А като е ясен капацитета на „оперативната” мисъл в ОД на МВР – Варна, грамофон свири, нови палежи се очакват.

Afera.bg

«