« Върни се назад Публикувано на 03.08.2023 / 14:23

ХАХАХА! ЯНКИ, ДАЙТЕ КИНТИТЕ, ПЪК НИЕ ЩЕ ВИ ОПРАВИМ, КАТО … ПОСРЕЩНЕМ ПЪРВИ ПУТИН!

„Проектозакон в САЩ обявява Черно море за зона на стратегическите им интереси

Във военните среди се говори за американска военно-морска база у нас

Вашингтон иска установяване на редовно, ротационно присъствие НАТО в Черно море, приоритизиране на системите за наблюдаване и разузнаване на операциите на Русия в черноморския регион

Проектозакон S804, внесен в Конгреса на САЩ, обявява Черно море за зона на стратегическите им интереси.

Проектът, наречен „Закон за сигурността в Черно море от 2023 г.“, е публикуван на сайта на Конгреса и предстои да бъде одобрен от Камарата на представителите и Сената.

В него се декларира, че интерес на САЩ е да подкрепят усилията за предотвратяване на разпространението на по-нататъшен въоръжен конфликт в Европа чрез признаване на Черноморския регион като арена на руска агресия.

Според военни експерти това означава, че Вашингтон възнамерява войната да се ограничи в нашия регион, тоест да бъдем включени и ние. САЩ настояват за развитие на редовно, ротационно присъствие на НАТО в Черно море, приоритизиране на системите за наблюдаване и разузнаване на операциите на Русия в черноморския регион.

В закона между другото пише, че е нужна стратегия за увеличаване на независимите медии, подкрепяни от САЩ. Конкретният текст гласи: „Стратегия за увеличаване на независимите медии и подкрепяните от Съединените щати медийни инициативи за борба с чуждото зловредно влияние в Черноморския регион.“

Това янките, верно, са малко тъпички.

Поне с Варна тотално са се объркАли.

Каквито и бази да режисирате тук, слънцето изгрява от Изток, пичове. Ако изобщо разбирате какво точно искаме да ви кажем.

Що се отнася до кинтите, които давате за да увеличите „независимите медии, подкрепяни от САЩ за борба с чуждото зловредно влияние в Черноморския регион“, да ви обадим в прав текст, щото сме от Варна:

ЯНКИ, ДАЙТЕ КИНТИТЕ, ПЪК НИЕ ЩЕ ВИ ОПРАВИМ, КАТО … ПОСРЕЩНЕМ ПЪРВИ ПУТИН!

И то с хляб и сол.

Afera.bg

«