« Върни се назад Публикувано на 18.03.2021 / 17:31

ХАХАХА! ТАШАЦИ НА РОЯЦИ И ВЕСТИ ОТ ГДБОП&ГЕШЕВ! ФАЛШИВИТЕ БАНКНОТИ ЗА СВАТБИ. ЗАДЪРЖАНИТЕ ПУСНАТИ С НАЙ-ЛЕКАТА МЯРКА, НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА!

 

След като Гешев и най-умнаааааатаааа служба ГДБОП се изпъчиха и цъкаха с език колко милиони фалшиви банкноти били хванали във Висшето транспортно училище, днес лъсна поредния прокурорско – бопаджийски ташак. Нищо, че Гешев ахкаше: „Много добра работа, много добра“ по адрес на бопаджиите.

Задържаните лица бяха пуснати от съда с най-леката мярка за неотклонение „подписка“, защото според съда ЛИПСВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ БАНКНОТИТЕ СА ПОДПРАВЕНИ ПАРИЧНИ ЗНАЦИ.

„Фалшивите пари, които бяха открити в печатница на Висшето транспортно училище в София, са били предназначени за ритуали, като сватби и кръщенета“, стана ясно в съда от обясненията на защитата на двамата арестувани.

Впрочем, още при пиарно разпространяваните кадри от прокуратурата с просто око се виждаше, че печатаните „банкноти“ нямат нищо общо с реалността, защото са на парични знаци излезли от употреба.

Върнете на хората рекзивита, бе!

Afera.bg

«