« Върни се назад Публикувано на 28.12.2017 / 13:13

ХАХАХА. НИНОВА ДА СПРЕ ДА КЛАТУШКА КЪДРИ – И АЗ МЕСЯ ТЪПИ ПИТКИ, И АЗ ИМАМ ИЗМЪЧЕНА СВЕКЪРВА, И МОИТЕ ТАВИ СА КАТО ВАШИТЕ

КОРНЕЛИЯ НИНОВАС риск да развихря грандиозен, безсмислен спор ще ви кажа защо не харесах снимката и видеото на Нинова. Правя го, защото много глупост се изсипа на главите ни. НИ сме тези, които се осмелиха да се посмеят на нелепицата „Нинова меси питка“. Че после и клип с текст имаше. Съвсем инфантилен, с ХАХАХА накрая….. Епитетите, с които НИ определиха, съвсем са същите, като на тези, които се сърдят, че се сърдим на Боби Б. В този смисъл, вервайте ми, скоро няма да стане по-човешко на територията.

Та:

На 30-35 години, аз нямах пари да купя никви акции от никви сгради или предприятия, въпреки, че и аз съм достатъчно образована. Или поне бях… сега вече не съм сигурна.

На 30-35 години никой не ме покани в никакъв борд, управление или нещо подобно. Напротив, бях преживяла 2-3 съкращения.

На тия години и след това започвах няколко пъти разни начинания, които завършваха не както трябва.

На тия години голяма сума пари видях, когато продахме семеен имот, че да настъпим лопатата за трети път, ако ме разбирате.

Не се опитах ни един път да започна държавна работа, защото вярвах, а и до сега вярвам в способността на хората да се справят сами, въпреки държавата, особено нашата.

Не на последно място, а даже на първо май, омръзна ми от такива откровени манипулации с емоциите на хората – аз съм един от вас, и аз меся тъпи питки, и аз имам измъчена свекърва, и моите тави са като вашите… И аз имам анцуг, и магнолия, и аз съм прост… бих предпочела да видя библиотеката в истинската къща на Нинова, бих искала да спре да се смее снизходително на всеки въпрос, да спре да клатушка къдри.

Всъщност бих предпочела нищо лично да не виждам от политици. По ме интересува какво правят в Парламента. Искам да ме управляват интелигентни хора. Изобщо не ме интересуват питките им, магнолиите, панелките им, сестрите им и племениците. Искам нормална реч при интервюта, относителна честност, добро образование. Но най искам някой да се опъне, ама истински, на Боби Б.

Виктория Тинтерова

Бележка на АФЕРА: „Хахахаха“ – цитат на Комедия Нинова, която визира в хаховския си пост във Фейсбук сайта АФЕРА, но понеже е смела като питка, не смее да го назове, че и клип си пусна как меси пиарската си питка с на два пъти „хахаха, ще ви омеся питка и на вас“. Комедийо Нинова, и баниците на Мадам В. сме преживели, и баниците на Бареков, дето ги носеше на Бай Хуй сме ги минали, че твоята питка ли няма да прег/л/ътнем, айде холан! Комедийо, комедийо, по бетер от Боко Тиквата я подкара, но сте си лика прилика с него – „власт“ в кавички и „опозиция“ в още по-тлъсти кавички.

«