« Върни се назад Публикувано на 22.08.2023 / 11:45

ХАХАХА! „ИНФОРМАЦИЯТА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО СЕ ПАЗИ МНОГО ДОБРЕ В ТАЙНА“. ВЕРНО ЛИ БЕ, КЛОУНИ?! БЕЗХАБЕРНОТО МВР ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО НАПРАВИ Е ДА ПРИВИКА КРИМИ КОНТИГЕНТА НА РАЗПИТИ. Е, И? КУР!

Криминалистът Ботьо Ботев

„При убийства като това на Алексей Петров най-важното е криминалистите да пазят тайната на разследването“, това коментира криминалистът Ботьо Ботев.

Вече минаха шест дни от това убийство. Информацията засега се пази много добре в тайна.

На този етап от разследването криминалистите вече трябва да са наясно как да подходят, накъде да тръгнат.

„Хората, които са убили Алексей Петров, не са били с шапки – невидимки. Те са се движили в тези райони, включая и самото убийство. Въпрос на нюх, въпрос на организация е да се установят…“

….

Пълен потрес! Ако не излезе „топ“ криминалистът Ботьо Ботев да ни осветли, че убийството било „поръчково“, хахаха!, „добре организирано“, хахаха!, направо щяхме да си останем напълно безпросветни.

„Информацията по разследването засега се пази много добре в тайна“, чупи тъпомера Ботьо Ботев.

Верно ли бе, клоуни?!

Каква „тайна“, какви пет лева?!

Скопеното, поръчково МВР, НИЩО НЕ ПРАВИ, освен да привиква лица от крими контингента и да ги разпитва. Което напълно безсмислено прави, за да отчете дейност, че изобщо нещо разследва, при подобни тежки престъпления.

Рутинно. Викат ги да се явят и … задават тъпоумни въпроси.

Е, и? Кур!

Само във Варна са привикани няколко лица, които и да познават Алексей Петров е от преди 20 години и повече, а някои от тях даже изобщо не са му виждали и физиономията, освен по телевизора.

Никаква „тайна“ няма, защото няма разследване. Такова, каквото трябва да има – с акъл, с интуиция, с усет, с професионален талант. А! И най-важното – със смелост, щото като, априори, ти е ясно, че нагазваш в дълбоки мътни води, най-лесното е да … разпитваш абсолютно безсмислено „крими контигента“, който пък никога не се е засилил да доверява на ченгетата каквото и да е от битността си, освен да натопи някой от конкуренцията, когато се налага, че бопаджиите да им свършат останалата „черна работа“.

АФЕРА го написа в прав текст вчера:

 

Толкова.

Afera.bg

«